Приятели:

1

Разходка до село Долене

https://www.borisandonov.com

Село Долене е красиво и китно българско селце разположено по южните склонове на Огражден планина. Тъй като е с южно изложение, то е много слънчево място и времето е приятно почти през цялата година. Това дава възможността на няколко любители в село Долене да подържат невероятно красиви цветни градини, което е атрактивно за туристите и селото се радва на увеличаващ се туристически поток. Единствено пътят е проблемен до село Долене, нуждае се от ремонт и е неприятно и бавен достъпът до селото с по-ниски автомобили. Да се надяваме че скоро пътят ще бъде ремонтиран, което ще доведе то още по-голяма популярност и посещаемост на селото.

Прочети още »
Публикувано от irgnet 3 часа 2 мин. ago – Популярно от 3 часа 1 мин.
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Как да зарадвате жената, която обичате, с цветя на 8 март

https://broshuri.eu

Международният ден на жената 8 март е специален повод да почетем и отпразнуваме невероятните жени в живота ни. Един вечен начин за изразяване на любов, възхищение и признателност е чрез подарък на цветя. Независимо дали става дума за вашата любима, майка, сестра или приятелка, изненадайте я с красив букет може да озари деня й и да я накара да се почувства ценена. Ако обмисляте да изненадате жената, която обичате, с цветя на този 8 март, ето няколко обмислени идеи, за да направите жеста още по-запомнящ се:

Прочети още »
Публикувано от kipo 10 часа 34 мин. ago – Популярно от 10 часа 34 мин.
Категория: Други   Етикети:
1

Защо розите са идеалния избор на цветя за 8 март

https://www.bularticles.com

С наближаването на 8 март значимостта на събитието кара мнозина да търсят перфектния израз на признателност към жените в живота си. Сред безбройните налични опции едно цвете се откроява като вечен символ на любов, възхищение и овластяване: розата. Известна със своята красота, аромат и богата символика, розата се очертава като типичен избор за отбелязване на постиженията и почитане на духа на жените на 8 март.

Прочети още »
Публикувано от kipo 11 часа 1 мин. ago – Популярно от 11 часа 1 мин.
Категория: Други   Етикети:
1

Потенциалът на пелетите за шаран: изчерпателно ръководство

https://www.gustavklimtcollection.com

Риболовът на шаран е занимание, дълбоко вкоренено в риболовната култура, което привлича ентусиастите към спокойните брегове на езера и реки в търсене на ценния улов. Сред безбройните примамки, достъпни за риболовците, пелетите за шаран се очертаха като универсален и ефективен вариант. В това ръководство ние навлизаме в света на пелетите за шаран, изследвайки техния състав, употреба и съвети за постигане на максимална ефективност при следващото ви риболовно приключение, както и как да изберете най-добрите пелети за шаран.

Прочети още »
Публикувано от kipo 11 часа 51 мин. ago – Популярно от 11 часа 51 мин.
Категория: Други   Етикети:
1

Какво са протеинови топчета за шаран и защо да ги използвате при следващия си риболов

https://vanya-petrova.com

Риболовът на шаран отдавна е любимо занимание за риболовците по целия свят. Независимо дали сте опитен професионалист или начинаещ, който иска да се похвали с първия си голям улов, правилната стръв може да направи всичко различно. Една такава стръв, добила популярност сред шаранджиите, е протеиновото топче. В тази статия ще разгледаме какво представляват протеинови топчета за шаран и защо те трябва да присъстват в арсенала на всеки риболовец.

Прочети още »
Публикувано от kipo 12 часа 35 мин. ago – Популярно от 12 часа 35 мин.
Категория: Други   Етикети:
1

Българско онлайн радио

https://xn--80aimyahs.blogspot.com

Излъчването е еднопосочно предаване на информация от радиопредавател към приемник, принадлежащ на публична аудитория. Тъй като радиовълните отслабват с разстоянието, земните (наземни) радиостанции могат да се приемат само на ограничено разстояние от предавателя. Системите, излъчващи от сателити, обикновено могат да се приемат в цяла държава или континент.

По-старите наземни радио и телевизия бяха безплатни и се заплащаха от реклами (реклами или реклами) или правителството. В по-новите системи за абонамент като сателитна телевизия и сателитно радио клиентите плащат месечна такса. В тези системи радиосигналите са кодирани и могат да бъдат дешифрирани само от получателя, който се контролира от компанията и може да бъде деактивиран, ако клиентът не плати сметката си. Слушайте българско онлайн радио.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 ден 8 часа ago – Популярно от 1 ден 8 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

Топ 5 причини да използвате релефни мазилки у дома

https://www.mypr.bg

В сферата на интериорния дизайн има множество начини да превърнете една къща в дом. Един често пренебрегван метод, който набира популярност в дизайнерските среди, е използването на релефни мазилки за стени. Тези зашеметяващи триизмерни произведения на изкуството добавят дълбочина, текстура и индивидуалност към всяко пространство, повдигайки атмосферата и правейки изявление. Ето първите пет причини, поради които трябва да обмислите включването на релефни мазилки за стени в декора на вашия дом.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 ден 12 часа ago – Популярно от 1 ден 12 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Подобряване на дълголетието на вашата венецианска мазилка: Експертни съвети

https://www.cypah.com

Венецианската мазилка е безвременна и елегантна техника за довършване на стени, която е почитана от векове. Луксозният й външен вид, дълбочината и текстурата добавят нотка на изтънченост към всяко пространство, независимо дали е модерен апартамент или класическа вила. Въпреки това, поддържането на красотата на венецианската мазилка изисква правилна грижа и внимание. За да сте сигурни, че вашата венецианска мазилка продължава за години напред, помислете за следните експертни съвети.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 ден 13 часа ago – Популярно от 1 ден 13 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Получаване на спешен заем само с лична карта – проучване на процеса

https://novinar21.com

В днешния забързан свят финансови извънредни ситуации могат да възникнат, когато най-малко се очаква, изисквайки бързи и ефективни решения. Традиционните процеси на кредитиране често включват дълги документи и кредитни проверки, което ги прави непрактични за спешни ситуации. Появи се обаче нова тенденция – спешни кредити само с изискване за лична карта. В тази статия ще проучим как работят тези заеми и какво трябва да имат предвид кредитополучателите, преди да ги изберат.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 ден 14 часа ago – Популярно от 1 ден 14 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Отключване на блясъка: Най-добрите съставки в добавките за красива кожа

https://www.lekar.bg

В стремежа си към сияйна, млада кожа, много хора се обръщат към продуктите и процедурите за грижа за кожата. Въпреки това, постигането на наистина сияйна кожа често изисква нещо повече от локални решения. Включването на добавки, съдържащи ключови съставки, може да осигури вътрешна подкрепа за здравето на кожата, като помага за подхранване и подмладяване отвътре. Нека разгледаме какви съставки да обмислите, когато избирате хранителна добавка за хубава кожа.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 ден 14 часа ago – Популярно от 1 ден 14 часа
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. agoshev
  4. hlape
  5. davem