Приятели:

1

Седемте Рилски Езера, показани от дрон - 4К Aerial Filming / 7 Rila Lakes, 4K Aerial Filming

https://www.youtube.com

Седемте рилски езера са група от езера, разположени в Рила планина, на около 2 часа пеша от хижа "Скакавица". Въпреки че не всички от тях са точно седем, те все пак са много красиви и заслужават да бъдат посетени.

Езерата са формирани от ледникова дейност и са разположени на различни височини, от 2 095 до 2 535 метра надморска височина. Всички езера имат кристално чиста вода, която е добра за питие.

Ето кратко описание на всички езера:

Долното езеро е най-голямото от всички и е разположено на височина от 2 095 метра. То е с дълбочина от около 37 метра и е омразено с каменни обриви.

Рибното езеро е следващото по големина и е разположено на височина от 2 184 метра. Както подсказва името му, това е езеро, пълно с риба.

Трилистника - Третото езеро - Горно езеро - е разположено на 2 216 метра надморска височина. То е сравнително малко и е омразено с каменни обриви. Въпреки това, изглежда красиво в средата на зелените поляни.

Близнака - това е четвъртото езеро и се характеризира с това, че е най-голямо по площ. На кадрите в канал Sharena Cherga ще можете да видите всички езера.

Бъбрека е следващото езеро и е разположено на височина от 2 282 метра. Както подсказва името му, то е с форма на бъбрек и е сравнително малко.

Окото е следващото езеро и е едно от най-красивите от всички. То е сравнително малко, с дълбочина от около 37 метра, и е разположено на височина от 2 282 метра. Около езерото има много каменни обриви и водопади.

Прочети »
Публикувано от hlape 42 седмици 4 дни ago – Популярно от 42 седмици 4 дни
Категория: Свят   Етикети:

tags for Седемте Рилски Езера, показани от дрон - 4К Aerial Filming / 7 Rila Lakes, 4K Aerial Filming

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. bobby621