Приятели:

1

Българско онлайн радио

https://xn--80aimyahs.blogspot.com

Излъчването е еднопосочно предаване на информация от радиопредавател към приемник, принадлежащ на публична аудитория. Тъй като радиовълните отслабват с разстоянието, земните (наземни) радиостанции могат да се приемат само на ограничено разстояние от предавателя. Системите, излъчващи от сателити, обикновено могат да се приемат в цяла държава или континент.

По-старите наземни радио и телевизия бяха безплатни и се заплащаха от реклами (реклами или реклами) или правителството. В по-новите системи за абонамент като сателитна телевизия и сателитно радио клиентите плащат месечна такса. В тези системи радиосигналите са кодирани и могат да бъдат дешифрирани само от получателя, който се контролира от компанията и може да бъде деактивиран, ако клиентът не плати сметката си. Слушайте българско онлайн радио.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 ден 7 часа ago – Популярно от 1 ден 7 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

Mnogo Milo - проект с изключително интересно съдържание

https://www.nolimits.info

MnogoMilo.com е проект, който се зароди от предаването "Ергенът", излъчвано по телевизия БТВ. Тази уеб платформа има за цел да представи на своите посетители полезна информация, ценни съвети и много мили неща. Създадена с идеята да достави приятни мигове на своите потребители, MnogoMilo.com предлага разнообразие от публикации, които ще ви накарат да се усмихнете и ви вдъхновяват.

Прочети още »
Публикувано от hlape 22 седмици 1 ден ago – Популярно от 22 седмици 1 ден
Категория: Интернет   Етикети:
1

15 прости неща, които ще заздравят вашите взаимоотношения

https://www.bedenbogat.com

Сложностите в една връзка са неизбежни, въпреки че повечето хора биха предпочели да направят живота си по-лесен, освободени от недоразумения и кавги. Проблемът е, че те не знаят как да заздравят връзката си с партньора си. Решихме да помогнем и събрахме няколко прости неща, които ще помогнат на вашите взаимоотношения да преживеят трудните моменти. Представяме Ви 15 прости, но ефективни неща, които да заздравят връзката Ви! Приятно четене! А да, и не забравяйте да споделите публикацията с приятели! Е, приятни мигове с BedenBogat.com!

Прочети още »
Публикувано от hlape 27 седмици 2 дни ago – Популярно от 27 седмици 2 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Седемте рилски езера, най-посещаваното място в България, показани от дрон

https://otdron.com

Седемте Рилски езера са група от ледникови езера, разположени в Рила планина, на около 2000 метра надморска височина. Те са най-посещаваното туристическо място в България и едно от най-красивите в страната.

Езерата са разположени в тясна, скалиста долина, която се спуска от върха Мусала, най-високият връх в България. От най-високото до най-ниското езеро са: Сълзата, Окото, Бъбрека, Близнака, Трилистника, Рибното и Долното езеро.

Прочети още »
Публикувано от hlape 28 седмици 4 дни ago – Популярно от 28 седмици 4 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

ТОП 5 на новите открояващи се модели на Vogue (2023 г.)

https://u-bg.blogspot.com

Когато Карл Лагерфелд беше избран за творчески директор на Chanel през 1983 г., беше широко неизвестно как той ще преосмисли историческото наследство на Chanel. Коко Шанеля нямаше в продължение на 12 години и луксозната модна къща се бореше да запълни празнината, която тя отдавна имаше. Карл Лагерфелд бързо ще се окаже отличителната личност, от която Шанел отчаяно се нуждае. С обичайната си униформа от черен костюм, тъмни нюанси, напудрена бяла опашка и кожени ръкавици без пръсти, Лагерфелд вдъхна на марката модерен дух и свежа перспектива. Като самопровъзгласил се „канален канал“ на Коко, той се посвети на поддържането на нейното наследство живо с всяка нова колекция. Постоянно препращайки към дизайнерските архиви на Коко Шанел, Карл Лагерфелд е директно вдъхновен от нейните емблематични творения. Като майстор в създаването на вкусове и аватар на стила, Карл Лагерфелд ще революционизира модата за съвременната жена до съдбовната си смърт през 2019 г. Неговите най-ранни чанти Chanel от 80-те и 90-те години са най-популярните от всички ретро чанти Chanel. Винтидж чантите Chanel от ранния период на Карл с Chanel се продават на цени, кратни на оригиналната цена на дребно на вторични пазари катоСотбис . Chanel Classic Flap беше пусната през 1983 г. и се продаваше за около 1000 долара през 80-те години, а сега същата чанта в отлично състояние се продава за около 6000 долара. ТОП 5 на новите открояващи се модели на Vogue (2023 г.)

Прочети още »
Публикувано от petttto 32 седмици 6 часа ago – Популярно от 32 седмици 6 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

Безплатни онлайн програми да направите снимка като картинка

https://u-bg.blogspot.com

Искате ли професионален софтуер за редактиране на снимки на Mac или Windows, за да можете да усъвършенствате снимките си? Независимо дали сте начинаещ или професионалист, редактирането на вашите снимки, преди да ги качите на вашия фотографски уебсайт, е от съществено значение. В това ръководство ще споделим най-добрия софтуер за редактиране на снимки за фотографи.

Най-добрият софтуер за редактиране на снимки може да ви помогне да фокусирате изображение, да подчертаете ключовите си обекти и да трансформирате средна снимка в нещо наистина невероятно.

Но въпросът за повечето фотографи е: как да изберете правилния софтуер за редактиране, който да допълни вашите умения?

Има безброй различни опции за софтуер за редактиране на снимки, от по-известни системи като Photoshop и Lightroom на Adobe до прости, но ефективни решения като Canva. Има дори някои страхотни безплатни опции.

И така, в днешната публикация ще разберем веднъж завинаги „кой е най-добрият софтуер за редактиране на снимки за фотографи?“ Ще разгледаме:

Днешният безплатен и платен софтуер за редактиране на снимки с най-висок рейтинг
Характеристики на всеки софтуер за редактиране на снимки
Как да увеличите максимално опциите на вашия софтуер за редактиране на снимки. Безплатни онлайн програми да направите снимка като картинка.

Прочети още »
Публикувано от petttto 33 седмици 3 дни ago – Популярно от 33 седмици 3 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Да се научим как да направим Оригами с Android приложение

https://u-bg.blogspot.com

Освен ако не сте гений, изучаването на оригами не може да се направи сами - особено когато става въпрос за правене на по-сложни модели. За щастие, има набор от приложения, пълни с полезни функции, които да ви водят през творческия процес.

Независимо дали искате да започнете ново хоби или да създадете конкретен модел просто за забавление, ето списък с най-добрите приложения за Android, за да научите оригами. Да се научим как да направим Оригами с Android приложение.

Прочети още »
Публикувано от petttto 33 седмици 3 дни ago – Популярно от 33 седмици 3 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Какви са най-големите предизвикателства, пред които ще се изправи IoT в бъдещето?

https://album.bg

Какви са най-големите предизвикателства, пред които ще се изправи IoT в бъдещето?

IoT е технология с голям потенциал за промяна на начина, по който живеем и работим. Въпреки това, има редица предизвикателства, пред които ще се изправи IoT в бъдещето. Някои от най-големите предизвикателства включват:

Прочети още »
Публикувано от hlape 33 седмици 4 дни ago – Популярно от 33 седмици 4 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Сайтове за решаване на онлайн кръстословици

https://u-bg.blogspot.com

Знаете ли, че кръстословиците всъщност са полезни за вас? Не, те няма да помогнат за тонизирането на тези бицепси или върху силата на сърцевината , но редовното решаване на кръстословици прави чудеса за огъване на един мускул по-специално: вашия мозък ! Да – кръстословиците ви правят по-умни и дори могат да ви помогнат да живеете по-дълго. Не ни вярвате? Науката го подкрепя. И за ваш късмет, ние събираме 20-те най-добри онлайн кръстословици точно тук. За най-добрите безплатни онлайн кръстословици, имаме ги точно тук.

Според проучване, публикувано в Journal of the International Neuropsychological Society , "Участието в когнитивно стимулиращи дейности за свободното време като кръстословици може да забави началото на влошаване на паметта в предклиничните стадии на деменция, вероятно чрез ефекта си върху подобряването на когнитивния резерв." Сайтове за решаване на онлайн кръстословици.

Прочети още »
Публикувано от petttto 34 седмици 10 часа ago – Популярно от 34 седмици 10 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

Най-добрият сайт за лятно и зимно точно часово време

https://u-bg.blogspot.com

Времето е непрекъсната последователност от съществуване и събития , които се случват в очевидно необратима последователност от миналото , през настоящето , към бъдещето. Това е съставно количество на различни измервания , използвани за последователност на събитията, за сравняване на продължителността на събитията или интервалите между тях и за количествено определяне на скоростите на промяна на количествата в материалната реалност или в съзнателния опит. Времето често се нарича четвърто измерение , заедно с три пространствени измерения.

Времето отдавна е важен предмет на изследване в религията, философията и науката, но дефинирането му по начин, приложим за всички области без кръговрат , последователно е убягвало на учените. Въпреки това различни области като бизнес, промишленост, спорт, наука и сценични изкуства включват някакво понятие за време в съответните си системи за измерване. Най-добрият сайт за лятно и зимно точно часово време.

Прочети още »
Публикувано от petttto 34 седмици 12 часа ago – Популярно от 34 седмици 12 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

Безглутенови хлебчета: Разкрийте тайните на домашната пекарна

https://album.bg

Безглутеновите хлебчета са прекрасен начин да се насладите на хрупкави и ароматни хлебчета, без да се притеснявате за глутеновата чувствителност или алергия. В днешно време има много рецепти за безглутенови хлебчета, които можете да приготвите в домашни условия, използвайки различни безглутенови брашна и съставки.

Прочети още »
Публикувано от hlape 34 седмици 4 дни ago – Популярно от 34 седмици 4 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Безплатен и лесен за използване онлайн хронометър

https://u-bg.blogspot.com

Време – лесно се губи в преследване на работа или удоволствие. Можете да следите времето си с всякакви приложения, от Pomodoro таймери до добри, старомодни пясъчни таймери. Може да искате да следите времето си, за да останете продуктивни, да помогнете на децата си да си напишат домашните или просто като напомняне да проверите фурната преди вечеря.

Таймерите са навсякъде, но ако търсите бърз таймер без разсейване за вашите задачи, можете да използвате безплатен онлайн таймер. Съществуват хиляди от тях, всички с доста сходни функции, но с някои изненади, които да ви помогнат да следите времето си. Ако търсите онлайн часовник с таймер, който да използвате, ето няколко опции, които да опитате. Безплатен и лесен за използване онлайн хронометър.

Прочети още »
Публикувано от petttto 35 седмици 11 часа ago – Популярно от 35 седмици 11 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

Медитация – Как медитацията може да ни направи заредени с позитивна енергия?

https://znanie.net

Медитацията е практика, която може да подобри здравето на ума и тялото. Много хора използват медитацията за намаляване на стреса, подобряване на концентрацията и насърчаване на чувството за благополучие. Тази практика има и други благоприятни ефекти, които могат да се използват за постигане на по-добро здраве и добро настроение. Ето някои от основните предимства на медитацията и как те могат да положат положителен ефект върху здравето на ума и тялото:

Прочети още »
Публикувано от hlape 35 седмици 3 дни ago – Популярно от 35 седмици 3 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Най-популярният сайт за игра на шах онлайн

https://u-bg.blogspot.com

Не е нужно да сте гросмайстор като Боби Фишер, за да играете партия шах. По дяволите, дори не е нужно да притежавате комплект за шах. Всичко, от което се нуждаете, е прилична интернет връзка и един от тези страхотни уебсайтове за онлайн шах, където можете да научите как да играете или да усъвършенствате уменията си срещу други играчи.

Най-общо казано, повечето сайтове за шах предлагат балансирано разнообразие от ресурси за игра на шах и научаване как работи играта. Те също така предлагат опции за игра на случайни класирани мачове, както и игра на турнири. Сайтовете са чудесни и за анализиране на игри и гледане на потоци на живо на професионалисти, които играят в глобални турнири, и повечето са съвместими с много езици, тъй като шахът е международно обичана игра. Най-популярният сайт за игра на шах онлайн.

Прочети още »
Публикувано от petttto 35 седмици 5 дни ago – Популярно от 35 седмици 5 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Промокод за Суперхостинг - най-добрата сделка за вашия уебсайт

https://fakti.bg

Искате да подобрите онлайн присъствието си? Използвайте промокод за Superhosting.bg и се възползвайте от специална отстъпка при закупуване на уеб хостинг услуги от нас. Ние разбираме, че в днешно време конкуренцията е огромна, затова предлагаме най-съвременни инструменти и решения, които ще ви помогнат да се издигнете над другите. С нас, вие получавате бързи сървъри, надеждна защита и 24/7 поддръжка от нашия екип. Възползвайте се от нашите услуги и осигурете си успешното развитие на вашия онлайн бизнес. Ние сме екип от професионалисти, специализирани в уеб хостинг услуги, които са създадени да отговарят на вашите нужди. С нас, вие получавате не само бързи и надеждни сървъри, но и непрекъснато подобряване на производителността, за да гарантираме, че вашите клиенти имат ненадминато преживяване на вашия уебсайт. Заложете на успеха си със Суперхостинг!

Прочети още »
Публикувано от agoshev 35 седмици 6 дни ago – Популярно от 35 седмици 6 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Най-добрите разширения за Google Chrome

https://u-bg.blogspot.com

Прегледайте и сравнете списъка с най-добрите разширения за Chrome заедно с функциите, за да изберете задължителните разширения за Google Chrome:

Браузърът Chrome на Google е един от най-популярните уеб браузъри наоколо. Милиони потребители по целия свят използват този браузър ежедневно. Функционалността на този браузър може да бъде подобрена чрез инсталиране на разширения за Chrome.

В днешно време има стотици хиляди разширения за Chrome, така че изборът на правилните за вашия браузър може да бъде труден.

Прегледахме множеството разширения на Chrome, за да ви помогнем да намерите най-добрите за различни приложения. Най-добрите разширения за Google Chrome.

Прочети още »
Публикувано от petttto 36 седмици 2 дни ago – Популярно от 36 седмици 2 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Играйте онлайн табла - правила

https://u-bg.blogspot.com

Табла е настолна игра за двама играчи, която се играе с броячи и зарове на дъски за маси . Това е най-широко разпространеният западен член на голямото семейство настолни игри , чиито предци датират от близо 5000 години в регионите на Месопотамия и Персия . Най-ранният запис на самата табла датира от 17-ти век в Англия , като произлиза от ирландската игра от 16-ти век .

Таблата е игра за двама играчи с противоположно движение , в която всеки играч има петнадесет фигури , известни традиционно като мъже (съкратено от „tablemen“), но все по-известни като „шама“ в САЩ през последните десетилетия, аналогично на другата настолна игра на Дама . Частите на масата за табла се движат по двадесет и четири „ точки “ според хвърлянето на два зара . Целта на играта е да преместите петнадесетте фигури по дъската и да бъдете първи, който да се отдръпне , т.е. да ги премахнете от дъската. Постигането на това, докато опонентът е все още далеч назад, води до тройна печалба, известна като табла , откъдето идва и името на играта. Играйте онлайн табла - правила

Прочети още »
Публикувано от petttto 36 седмици 2 дни ago – Популярно от 36 седмици 2 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Най-добрият научен онлайн калкулатор

https://u-bg.blogspot.com

web2.0calc води списъка и има защо. web2.0calc е ясен и лесен за използване научен калкулатор, който можете да намерите онлайн.

Той е изграден подобно на физически калкулатор, за да ви помогне да разберете как да го използвате с един поглед, но това не е единственият начин да го използвате. Можете също толкова лесно да въведете отговора си в горната част и калкулаторът автоматично ще анализира израза ви.

web2.0calc е страхотен, защото не ви дава просто отговора. Всеки път, когато въведете израз, той ще го разшири вместо вас и след това ще изрази решението по различни начини, като например дроб и десетичен знак.

Ако се опитвате да усъвършенствате математическите си умения, на уеб страницата има и серия от формули за вас, както и математически форум, ако искате да зададете въпроси. Най-добрият научен онлайн калкулатор.

Прочети още »
Публикувано от petttto 37 седмици 7 часа ago – Популярно от 37 седмици 7 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

Най-добрият онлайн брояч на знаци и думи

https://u-bg.blogspot.com

Официалният лимит за знаци в прегледа на Google е 4096 знака.

Не забравяйте, че символите могат да включват интервали, символи, букви и цифри. Едно емоджи ще се брои за два знака.

Има обаче една малка забележка.

Има случаи, в които са разрешени повече от 4096 знака.

Как интервалите влияят на ограничението за знаци в прегледа на Google
Допълнителните интервали в началото и края на вашия текст увеличават ограничението за знаци.

Нека например следния текст:

" Имало едно време ..."

Трите интервала в началото ще увеличат ограничението за знаци от 4096 на 4099. Или ако има пет интервала в началото, това ще увеличи ограничението за знаци от 4096 на 4101. Най-добрият онлайн брояч на знаци, думи и абзаци без интервал.

Прочети още »
Публикувано от petttto 37 седмици 7 часа ago – Популярно от 37 седмици 7 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА МАЛЪК БИЗНЕС

https://nestesami.bg

Финансовите експерти от BiznesBG.com представят няколко полезни съвети, касаещи малкия бизнес в България. Приятно четене!

Собствениците на малък бизнес имат едно от най-вълнуващите и едновременно най-трудните предизвикателства. Те трябва да се справят с множество задачи, включително управление на финансите, маркетинг, продажби и управление на персонала. В тази статия ще ви представим няколко полезни съвети, които ще ви помогнат да управлявате успешно вашия малък бизнес.

Прочети още »
Публикувано от hlape 37 седмици 1 ден ago – Популярно от 37 седмици 1 ден
Категория: Интернет   Етикети:
1

Какво трябва да знаем при кръщене в Рилски манастир

https://deva.bg

Съветите важат и за кръщение на други места, но предимно за създадени за Рилския манастир! Приятно четене …

Свещеното тайнство Кръщение е един от най-важните моменти в живота на един човек и е важно да се проведе в подходяща обстановка. Кръщенето в Рилския манастир е един от най-красивите и вълнуващи начини да се проведе това тайнство. В следващите редове ще ви представим някои от важните неща, които трябва да знаете при кръщене в Рилски манастир.

Прочети още »
Публикувано от hlape 39 седмици 6 часа ago – Популярно от 39 седмици 6 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

Най-добрите сайтове фотогалерии за пътешествия

https://u-bg.blogspot.com

Пътуването е движение на хора между отдалечени географски точки . Пътуването може да се извърши пеша , велосипед , автомобил , влак , лодка , автобус , самолет , кораб или по друг начин, със или без багаж, и може да бъде еднопосочно или двупосочно. Пътуването може да включва и относително кратки престои между последователни движения, както в случая с туризма . Произходът на думата "пътуване" най-вероятно е изгубен в историята. Терминът "пътуване" може да произхожда от старофренската дума travail , което означава "работа". Според речника Merriam-Webster, първата известна употреба на думата пътуване е през 14 век. Също така се посочва, че думата идва от средноанглийски travailen , travelen (което означава да се мъчиш, трудиш, да се стремиш, да пътуваш) и по-рано от старофренски travailler (което означава да работиш усилено, да се трудиш). Най-добрите сайтове фотогалерии за пътешествия.

Прочети още »
Публикувано от petttto 39 седмици 9 часа ago – Популярно от 39 седмици 9 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

Българско радио за поп музика

https://xn--80aimyahs.blogspot.com

Радиото е технология за сигнализиране и комуникация с помощта на радиовълни . [1] [2] [3] Радиовълните са електромагнитни вълни с честота между 3 херца (Hz) и 300 гигахерца (GHz). Те се генерират от електронно устройство, наречено предавател , свързано с антена , която излъчва вълните, и се приемат от друга антена, свързана с радиоприемник . Радиото се използва широко в съвременните технологии, в радиокомуникациите, радарите , радионавигацията , дистанционното управление ,дистанционно наблюдение и други приложения. Българско радио за поп музика.

Прочети още »
Публикувано от petttto 44 седмици 3 дни ago – Популярно от 44 седмици 3 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Колко е един инч – конвертор от инчове в сантиметри

https://u-bg.blogspot.com

Искате да си купите смартфон, фаблет или таблет с 3, 4, 5, 6 или 10 инча екран и искате да разберете колко е това в сантиметри или искате да пазарувате от Англия, значи сте на правилното място. Колко е един инч – конвертор от инчове в сантиметри.

Прочети още »
Публикувано от petttto 45 седмици 3 дни ago – Популярно от 45 седмици 3 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Как да направя PayPal регистрация

https://u-bg.blogspot.com

Тази статия ще ви улесни при регистрацията в PayPal. Необходими са не повече от 10 минути за да се регистрирате в PayPal, не е нужно да въвеждате данните на своята дебитна или кредитна карта веднага след завършването на процеса. Как да направя PayPal регистрация.

Прочети още »
Публикувано от petttto 46 седмици 1 ден ago – Популярно от 46 седмици 1 ден
Категория: Интернет   Етикети:
1

Новините от България

https://rubrika.eu

Рубрика е онлайн медия, която предлага обективна, надеждна и навременна информация по най-важните за България и света теми.

Прочети още »
Публикувано от beseo 47 седмици 3 дни ago – Популярно от 47 седмици 3 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Кои държави са наложили забрани на TikTok?

https://bulgaria24.tv

Кои държави са наложили забрани на TikTok? Индия наложи пълна забрана на TikTok през 2020 г., докато Тайван наложи забрана на TikTok в публичния сектор през 2022 г

Прочети още »
Публикувано от procreator 48 седмици 4 дни ago – Популярно от 48 седмици 4 дни
Категория: Интернет   Етикети:

Потребителски вход
Най-добри връзки

Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. agoshev
  4. hlape
  5. davem