Приятели:

Общество

1

Търсите ли мнения за най-добрия слънцезащитен крем за лице?

https://sravniceni.com

Понеже жената ми възложи задача да открия най-добрия слънцезащитен крем за лице, като за това да потърся мнения от реални потребители, задачати ми се стори много трудна! Необходим е защото тя и малката ни принцеса имат атопичен дерматит и се активира някаква екзема със странно име, което не запомних. Та впуснах се аз в туй приключение или поне така си мислих... и ОПалаааа. Стана супер лесно! Открих сайта Сравни Цени в който са направили преглед на различните слънцезащитни кремове за лице и са събрали мнения от реални потребители. Проучих и външни източници и нещата доста се препокриваха. Та реших и поръчах... Жената е много доволна... И а получих награда :)

Прочети още »
Публикувано от rzamen 2 седмици 4 дни ago – Популярно от 2 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Всичко за качествените инструменти на едно място

https://inex-bg.com

На всеки му се е случвало да му потрябва я добър модел бормашини на промоция, я къртач или винтоверт - и тук идва въпроса - откъде да си купя? На пазара има много голям избор като най-добри цени за топ марки като Bosch, Milwaukee, Makita и други, ще намерите само в магазин за инструменти Инекс, който разполага с верига строителни магазини в страната и много голям онлайн магазин с всичко за банята и всички инструменти на едно място. Ако не можете да вземете решение кое да изберете, на ваше разположение са опитни консултанти, за можете да вземете най-доброто решение. Не се чудете, а при Inex проверете за винаги добри оферти за инструменти, плочки, градинска и почистваща техника.

Прочети още »
Публикувано от polina_hristova 12 седмици 4 дни ago – Популярно от 12 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Колко е важен съня ви и зависи ли от матраците

https://www.kustendil.net

За всеки човек съня е от първостепенна важност и от това дали спите добре или зле, ще зависи как ще минава всеки един ваш ден и дали ще сте в състояние да живеете добре. За да имате добър сън трябва да заложите на точните матраци - от тях зависи всичко - дали щв ви боли глава, дали ще се будите отпочинали и готови за новия ден или ще ви се иска да не сте се събуждали избощо. Базовата информация, която ви е нужна преди да се хвърлите в морето от матраци, които се предлагат на пазара, ще намерите в статията и още много други полезни неща. Не бива да се доверявате на външния вид само на матраци, които сте избрали - обърнете внимание на сърцевината, на материалите, на дебелината, на допълнителните вложки или пружини. От качеството на матраците, които сте избрали ще зависи дали спите добре или не.

Прочети още »
Публикувано от polina_hristova 33 седмици 5 дни ago – Популярно от 33 седмици 5 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

8 основни сигнала, че скоро ще бъдете уволнен

https://www.actualno.com

Работата е важна част от живота и за мнозина внезапната ѝ загуба може да се превърне в истински кошмар. Откъде да разбереш, че искат да те уволнят, но все още не са говорили за това?
1. Започнали са да намират грешки в работата ви

Прочети още »
Публикувано от procreator 35 седмици 6 дни ago – Популярно от 35 седмици 6 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Сила на приключението

https://www.sharenacherga.com

Сила на приключението: Как пътуването и посещението на нови места могат да променят живота ни

Прочети още »
Публикувано от hlape 38 седмици 10 часа ago – Популярно от 38 седмици 10 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Целулитът - враг номер едно за кожата

https://edin.click

Освен физическите последствия на портокаловата кожа, тя причинява още понижено самочувствие и несигурност през летните месеци.

Прочети още »
Публикувано от gkondew 41 седмици 3 дни ago – Популярно от 41 седмици 3 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Кърти Чисти Извозва Цени за София

https://superkartachi.com

Кърти Чисти Извозва Цени за София

Добре дошли в сайта на SuperKartachi.com, където ще ви запознаем подробно с дейността на нашата фирма. Ние предлагаме професионални услуги по разрушаване на нежелани конструкции и обекти и премахването на отпадъците, които остават след това.

Прочети още »
Публикувано от hlape 41 седмици 5 дни ago – Популярно от 41 седмици 5 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Балнеология при заболявания на хора в напреднала възраст

https://www.pobeleli.com

При хората в напреднала възраст се появяват заболявания, рискът от счупвания на костите е много по-голям при падане или инцидент, отколкото при по-младите хора. Това от своя страна води до необходимост от грижа и възстановяване, както и по-голямо внимание към тялото и здравето. Също така симптомите при ставни заболявания са много по-осезаеми, отколкото в по-ранна възраст.

Прочети още »
Публикувано от hlape 43 седмици 1 ден ago – Популярно от 43 седмици 1 ден
Категория: Общество   Етикети:
1

Банер с прогнозата за времето за уебсайт с автоматично засичане на града

https://u-bg.blogspot.com

Дъжд и скучни облаци, ветровито синьо небе, студен сняг и лепкава жега са много различни условия, но всички те са време.

Времето е комбинация от събития, които се случват всеки ден в нашата атмосфера. Времето е различно в различните части на света и се променя за минути, часове, дни и седмици. Повечето време се случва в тропосферата, частта от земната атмосфера, която е най-близо до земята.

Въздушно налягане и време
Метеорологичните явления, случващи се в даден район, се контролират от промените във атмосферното налягане. Въздушното налягане се причинява от теглото на огромния брой въздушни молекули, които изграждат атмосферата. Обикновено, когато атмосферното налягане е високо, небето е ясно и синьо. Високото налягане кара въздуха да тече надолу и да се разпръсква, когато се приближи до земята, предотвратявайки образуването на облаци. Когато налягането на въздуха е ниско, въздухът тече заедно и след това нагоре, където се събира, издигайки се, охлаждайки се и образувайки облаци. Не забравяйте да носите чадър със себе си в дните с ниско налягане, защото тези облаци могат да причинят дъжд или други видове валежи. Банер с прогнозата за времето за уебсайт с автоматично засичане на града.

Прочети още »
Публикувано от petttto 47 седмици 6 часа ago – Популярно от 47 седмици 6 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Дневен хороскоп за деня

https://u-bg.blogspot.com

Хороскоп , в астрологията , диаграма на небесата, показваща относителните позиции на Слънцето , Луната , планетите и асцендентните и средните знаци на зодиака в определен момент от времето. Хороскопът се използва за предоставяне на информация за настоящето и за предсказване на бъдещи събития.

Индивидуалният хороскоп обикновено описва момента на раждане и се използва от астролозите за анализ на характера, както и - във връзка с други астрологични данни - за предсказване на бъдещето. Това е в съответствие с вярването, че всяко небесно тяло има свой собствен митологичен характер, модифициран според геометричната му връзка с другите небесни тела в даден момент. Тъй като всичко във Вселената е взаимосвързано, тези тела оказват влияние, особено върху новороденото. При съставяне на хороскоп небесата обикновено се представят от кръг, разделен на 12 пресечни точки, т.нар.къщи . На всяка от тези къщи са определени няколко отдела на човешкия живот, като богатство или брак. Смята се, че планетата, която попада в определен дом, влияе върху въпросите, свързани с този дом. Дневен хороскоп за деня.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 4 дни ago – Популярно от 48 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama