Приятели:

проверка

1

Програма за проверка на сайт за неработещи линкове онлайн

https://u-bg.blogspot.com

Когато става въпрос за неработещи връзки, има два вида, с които трябва да сте наясно. Когато една от страниците е невалидна директно на уебсайта ви — обикновено се показва като код „404“ — това се нарича повредени вътрешни връзки . Друг вид са повредени обратни връзки : другият сайт, който ви е препоръчал, има връзка към повредена страница на вашия сайт.

Вие също не искате да рискувате да получите повредени връзки, тъй като те нарушават потока на потребителското пътуване и правят безполезни усилията за изграждане на обратни връзки. В наши дни голямата конкуренция във всяка ниша не ви помага тук: ако клиентите не получат това, от което се нуждаят за секунди, те ще потърсят другаде.

Ръчната проверка на такива връзки може да струва много време и усилия. Вместо натрапчиво да проверявате всяка връзка или обратна връзка на уебсайта си, за да сте сигурни, че не е повредена, опитайте да използвате инструмент за проверка на повредени връзки. Инструментът за проверка на неработещи връзки на уебсайтове автоматично проверява всяка отделна страница на уебсайта ви за повредени връзки и ви предупреждава, когато бъде открита такава — това улеснява да се гарантира, че всяка уеб страница е актуализирана.

Нека да разгледаме някои онлайн проверки на повредени връзки, които могат да ви помогнат да поддържате вашата SEO игра силна всеки път, когато актуализирате уебсайта си. Има множество опции, вариращи от обикновени проверки, които ще ви кажат дали дадена връзка е прекъсната, до по-усъвършенствани опции с платени абонаменти, които ще открият проблеми в HTML кодирането — разгледайте функционалността на всяка от тях, за да намерите най-добрия инструмент за проверка на прекъсната връзка. Програма за проверка на сайт за неработещи линкове онлайн.

Прочети още »
Публикувано от petttto 4 седмици 3 дни ago – Популярно от 4 седмици 3 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Проверка на позицията на сайт за ключова дума или фраза в Google

https://u-bg.blogspot.com

Няма недостиг на инструменти, специално създадени за изследване на ключови думи (буквално стотици от тях), и те управляват гамата от фокусирани върху начинаещи до много напреднали. Те също варират от напълно основни и безполезни до супер ценни.

Когато са направени правилно, най-добрите инструменти за изследване на ключови думи опростяват и рационализират вашия работен процес – те улесняват намирането на правилните ключови думи, към които да насочвате, и ви дават данните, от които се нуждаете, за да класирате действително за тях. Но те не трябва да изискват от вас да изпразните банковата си сметка и да продадете първородното си дете, за да получите достъп до тези данни. Проверка на позицията на сайт за ключова дума или фраза в Google.

Прочети още »
Публикувано от petttto 5 седмици 6 дни ago – Популярно от 5 седмици 6 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Онлайн инструмент за проверка на PageRank на уебсайт

https://u-bg.blogspot.com

Върнете се назад във времето и Google PageRank беше SEO показателят, за който всички говореха.

Увеличаването на резултата ви в PageRank беше чудесен демонстратор, че вашата SEO стратегия (и по-специално стратегията ви за изграждане на връзки) работи.

Бързо напред до днес и PageRank рядко се споменава.

Не защото вече не е важно. Но тъй като вече не е публичен показател.

В това ръководство ще се потопим дълбоко във всичко, което все още трябва да знаете за алгоритъма на Google PageRank.

Какво представлява алгоритъмът на Google за PageRank?
Алгоритъмът на Google PageRank (или PageRank) е система, която измерва важността на уебсайтовете и уеб страниците въз основа на връзките, сочещи към тях. По принцип, ако даден сайт има повече връзки - особено от други надеждни сайтове - тогава Google го смята за по-авторитетен и има тенденция да го класира по-високо в резултатите от търсенето.

Преди SEO специалистите можеха да видят PageRank резултата на всяка уеб страница чрез Google Toolbar. Онлайн инструмент за проверка на PageRank на уебсайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 6 седмици 1 ден ago – Популярно от 6 седмици 1 ден
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Инструмент за проверка на уникален текст

https://u-bg.blogspot.com

Големият брой онлайн уебсайтове за преглед на продукти и услуги създаде значителен информационен ресурс както за физически лица, така и за фирми. Проучването на изобилието от текстови рецензии може да бъде трудна задача както за клиентите, така и за собствениците на фирми; но рейтинговите резултати са кратка форма на оценка. Традиционно се приема, че настроенията на потребителите, които са изразени в текстовите рецензии, трябва да корелират силно с техните рейтинги. За да се разбере по-добре тази връзка, това проучване има за цел да определи дали текстовите рецензии винаги са в съответствие с комбинираните числени оценки. Този документ прави преглед на съответната литература и обсъжда методологиите, използвани за анализиране на прегледи, с предложения за възможни бъдещи изследователски насоки. От проучване на литературата, направено е заключение, че качеството на рейтинговите резултати, използвани за модели за анализ на настроението, е съмнително, тъй като може да не отразява настроението на свързаните рецензионни текстове. Поради това се предлага да се вземат предвид и двата вида източници, текстове на рецензии и резултати при разработването на модели на решения за онлайн потребителски рецензии (OCR). В допълнение, количественото определяне на степента на връзката между текстовите рецензии и резултатите може да се използва като инструмент за разбиране на качеството на рейтинговите резултати, оттук и неговата полезност като етикети за изграждане на модели на решения за OCR. SEO инструмент за проверка на уникален текст.

Прочети още »
Публикувано от petttto 18 седмици 1 ден ago – Популярно от 18 седмици 1 ден
Категория: SEO   Етикети:
1

Тест проверка и измерване скоростта на Интернет трафика

https://u-bg.blogspot.com

Понякога бавно ви се отварят сайтовете, клиповете в YouTube или Vbox7 забиват или просто искате да измерите скоростта на своя Интернет трафик. Тест проверка и измерване скоростта на Интернет трафика.

Прочети още »
Публикувано от petttto 22 седмици 3 дни ago – Популярно от 22 седмици 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Проверка на разписание на градския транспорт

https://www.toplofikaciasofia.bg

Справка на виртуални табла в сайта на столичен градски транспорт

Ползващите обществения транспорт в по-големите градове на страната вече могат да организират много по-добре придвижването си в града, защото имат опцията да проверят разписанието на нужния им транспорт в сайтовете на съответните центрове.

Прочети още »
Публикувано от ivanatanassov 2 години 20 седмици ago – Популярно от 2 години 20 седмици
Категория: Общество   Етикети:
1

Справка за сметки към Мтел, Виваком и Теленор

https://www.toplofikaciasofia.bg

Проверка на фактури към Vivacom, Mtel, Telenor 2018г.

Отдавна отмина времето, когато телефонната сметка беше проверявана единствено в офисите и клоновете на съответните телефонни компании.

Прочети още »
Публикувано от ivanatanassov 2 години 20 седмици ago – Популярно от 2 години 20 седмици
Категория: Общество   Етикети:
1

Онлайн справка в Търговски регистър

https://www.toplofikaciasofia.bg

Търговският регистър е единна електронна система с данни за следните обстоятелства:

вписвания, заличавания и обявявания;
актуално състояние;
справка по физическо или юридическо лице;
справка за вписано обстоятелство или обявен акт;
списък на запазени фирми;
права върху фирма;
документи без партида;
назначения без партида;
документи без назначение;
пререгистрирани търговци;
по входящ номер на заявление;
справка преобразувания за период;
обявени актове;

Прочети още »
Публикувано от ivanatanassov 2 години 20 седмици ago – Популярно от 2 години 20 седмици
Категория: Общество   Етикети:

Потребителски вход