Приятели:

почивка

1

Атрактивните плажове на Тасос

https://www.promopochivki.com

Тасос е остров в северна Гърция близо до пристанищата Керамоти и Кавала. Обиколката му е над 100км, така че там има много плажове, а съчетано с планинското оформление на острова, то някои от плажовете са определено екзотични и интересни. Ето и няколко плажа в Тасос, различни като вид и тип туристи, които ги харесват. Плажовете Арсана и Ливади, които се намират близо един до друг са разположени в южната и не толкова заселена част на острова. Близо са до женският манастир „Свети Архангел Михаил“, като можете да отидете до тези два плажа с кола по черен път. Плажовете са пясъчни и са разположени в красив скалист залив.

Прочети още »
Публикувано от irgnet 1 година 4 седмици ago – Популярно от 1 година 4 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Как да забавляваме децата по време на почивка в планината?

https://sin.bg

Да отидете на планинска ваканция със семейството си може да бъде чудесна възможност да се насладите на природата и да се свържете с любимите си хора. Забавлението на децата по време на ваканция в планината обаче може да бъде предизвикателство, особено ако са свикнали да са на закрито и да се развличат с технологии. Ето няколко съвета как да забавлявате децата по време на ваканция на планина.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 11 седмици ago – Популярно от 1 година 11 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Мармарис - почивки Лято 2022

https://www.subscribepage.com

Кой не е чувал за Мармарис и кой не мечтае за почивка в Мармарис? За наша радост тази толкова популярна туристическа дестинация се намира в съседство на България и голяма част от българите имат възможност да я посетят не веднъж или два пъти. А хората се връщат отново тук, защото Мамарис има какво да покаже и предложи на своите гости. Едва ли са много местата по света, където Господ сякаш е дал от всичко по много. Разположен в живописен залив на Югозападното крайбрежие на съседна Турция, курортът предлага незабравими почивки на море, които могат да задоволят и най – капризния вкус. Невероятното съчетание на море и планина създава усещането, че се намирате в Рая. Мармарис ще ви предложи изкусително чисти плажове, закътани китни островчета, където можете да се насладите на спокойствието и тишината, а освежени и отпочинали можете след това да се впуснете в нестихващия нощен живот и да се забавлявате на воля.

Прочети още »
Публикувано от turkuaz 2 години 5 седмици ago – Популярно от 2 години 5 седмици
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Какво да търсите в един хотел, за да сте сигурни в качеството на почивката си?

https://webclub.bg

Отсядането в добър хотел по време на пътуване наистина може да има голямо значение за вашето преживяване. И разбира се, в настоящата ситуация най-важното нещо, което трябва да попитате хотела, е какви специални мерки предприема. Сериозно ли се отнасят към нещата и спазват ли местните указания?

Прочети още »
Публикувано от kipo 2 години 6 седмици ago – Популярно от 2 години 6 седмици
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Невероятни места на ръба на скали

https://naedin.click

Тези несигурни, но невероятни места, балансиращи върху скали и планини, изглежда напълно се противопоставят на гравитацията.

Прочети още »
Публикувано от sf9001sf 2 години 42 седмици ago – Популярно от 2 години 42 седмици
Категория: Свят   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama