Приятели:

наем

1

Нарушение на договор за наем – какво да правите?

https://molliesdogtreats.co.uk

Когато сте страна по договор за наем и интересите Ви са нарушени, можете да се обърнете към адвокат. Така ще потърсите правата си и ще можете да увеличите шанса си за овъзмездяване/ компенсация. По своята същност един договор за наем представлява договор между равнопоставени лица със съответни права и задължения. Едната от страните е наемодател, а другата – наемател. Първият има задължението да отдаде на втория вещ за временно ползване. Наемодателят, на свой ред, се задължава да заплаща фиксираната в договора цена, за да ползва вещта. Най-типичният пример, онагледяващ тези взаимоотношения, е отдаването на жилище под наем. Вие имате интерес за определен период да пребивавате в избраното жилище, докато хазяинът Ви следва да получи насрещно месечно заплащане.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 19 седмици 5 дни ago – Популярно от 19 седмици 5 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Рент а кар София на ниски цени

https://sofiarentacar.bg

Ремонта на автомобила в сервиз понякога не може да бъде избегнато. Всеки е преминавал през тази ситуация най-малко веднъж и то точно тогава, когато автомобилът е най-нужен. Наем на автомобил е умно решение, което ще замести вашата кола при налична повреда. Sofiarentacar.bg предлага превозни средства под нае в няколко групи според класа, които са гаранция за безопасно и комфортно използване от клиентите. Колите се наемат с автокаско и гражданска. В каталога от услуги на фирмата за автомобили под наем влиза и незаплатено предаване на автомобила до посочен адрес. В услугите на фирмата влизат и наемането на луксозни коли по случай като дипломиране сватбени тържества и бизнес пътувания. Друга услуга е превозването на групи от летища до хотели в зимните и морски курорти.

Прочети още »
Публикувано от georg4610 46 седмици 6 дни ago – Популярно от 46 седмици 6 дни
Категория: Реклама   Етикети:
1

Блог с полезни статии за автмобилисти

https://speedycars.eu

Колите са задължителен елемент от съвременния облик на света. Не можем да преживеем живота без тяхната помощ. Все пак във всеки момент е налична възможността колата ви да се има нужда от поправка в моментът в който сте планирали да пътувате. В сходни моменти най-подходящата опция е да вземете автомобил rent-a-car от фирма като SpeedyCars.eu. Това е удобна опция и в случай, че не сте собственик на кола, но сте решили да заминете на ваканция на някоя вълнуваща дестинация. Фирмите предлагат богато изобилие от превозни средства, екипирани с всичко нужно, за да изпитвате удоволствие от спокойно пътуване. Подарете си удобство като се доверите на фирма за отдаване на коли под наем.

Прочети още »
Публикувано от georg4610 47 седмици 1 ден ago – Популярно от 47 седмици 1 ден
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:
1

Контакти — SofiaRentACar.bg

https://sofiarentacar.bg

Свържете се със Sofia Rent A Car - една от водещите фирми за автомобили под наем. Вземете своята кола под наем сега с най-добрите условия.

Прочети още »
Публикувано от georg4610 1 година 36 седмици ago – Популярно от 1 година 36 седмици
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. petttto
  3. fire19Milenkov
  4. hlape
  5. agoshev