Приятели:

Развлечения

1

Боя за коса: За ослепителен цвят и безупречна грижа!

https://beautymall.bg

В категорията боя за коса на онлайн магзин Beautymall.bg ще откриете богат избор от продукти за професионално и домашно боядисване. Предлагаме бои за коса от най-реномираните марки, в разнообразие от цветове и нюанси, за да отговорим на вашите нужди и предпочитания.

Видове бои за коса:

Перманентни бои: Осигуряват траен и наситен цвят, който се задържа до 8 седмици.
Полуперманентни бои: Осигуряват интензивен цвят, който се измива постепенно след 4-6 измивания.
Временни бои: Осигуряват лек нюанс, който се измива след 1-2 измивания.
Бляскави бои: Осигуряват интензивен блясък и сияен цвят.
Осветляващи бои: Осветляват косата с до 3 тона.
Тониращи бои: Освежават цвета на косата и прикриват белите коси.
Предимства на боядисването на косата:

Променя цвета на косата: Можете да изсветлите, потъмните или просто да освежите цвета на косата си.
Прикрива белите коси: Боядисването на косата е чудесен начин да прикриете белите коси и да се чувствате по-уверени.
Подчертава тена на кожата: Изборът на правилния цвят на косата може да подчертае тена на кожата ви и да ви накара да изглеждате по-свежи и сияйни.
Експресира вашата индивидуалност: Боядисването на косата е чудесен начин да изразите вашата индивидуалност и да покажете своя стил.
Съвети за боядисване на косата:

Винаги правете тест за алергия 24 часа преди да боядисате косата си.
Изберете правилния цвят на косата за вашия тен на кожата и цвета на очите.
Следвайте инструкциите на производителя на боята за коса.
Използвайте качествени продукти за грижа за боядисана коса.
С боята за коса от нашата категория можете да се насладите на ослепителен цвят и безупречна грижа!

Прочети още »
Публикувано от grabnete 3 седмици 3 дни ago – Популярно от 3 седмици 3 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

За какво се използва епоксидната смола

https://poryazov.com

Денят на мартеничките безспорно е важен празник на всеки български гражданин. Поводът радва децата, но създава позитивни емоции и на големите. Символът на първи март е класическата мартеница. На пазара днес имате възможността да попаднете на множество от разнообразни модели, които биха могли създадат вълнение на всички ваши близки и роднини. В случай, че се нуждаете от качествени и необикновени мартеници, в Emart.bg ще се снабдите с нещото, от което се нуждаете, освен това също така учудващо конкурентна финансова стойност. В сайта на Емарт ще намерите и мартенички на едро, които са предпочитани от ентусиастите, които желаят да започнат свой собствен пазар. При положение, че искате да проявите оригиналност и самите вие да направите украшенията за Баба Марта, имате шанса и да намерите необходимите материали за ръчна изработка.

Прочети още »
Публикувано от lbideamax 5 седмици 3 дни ago – Популярно от 5 седмици 3 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Разходка до село Долене

https://www.borisandonov.com

Село Долене е красиво и китно българско селце разположено по южните склонове на Огражден планина. Тъй като е с южно изложение, то е много слънчево място и времето е приятно почти през цялата година. Това дава възможността на няколко любители в село Долене да подържат невероятно красиви цветни градини, което е атрактивно за туристите и селото се радва на увеличаващ се туристически поток. Единствено пътят е проблемен до село Долене, нуждае се от ремонт и е неприятно и бавен достъпът до селото с по-ниски автомобили. Да се надяваме че скоро пътят ще бъде ремонтиран, което ще доведе то още по-голяма популярност и посещаемост на селото.

Прочети още »
Публикувано от irgnet 16 седмици 3 дни ago – Популярно от 16 седмици 3 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Пастърма с контролирано осоляване

https://www.borisandonov.com

Рецепта как са си направим сушено месо Филе Елена с контролирано осоляване, а не със зариване в сол. Така месото не се пресолва и е много по-добро на вкус

Прочети още »
Публикувано от irgnet 22 седмици 3 дни ago – Популярно от 22 седмици 3 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Луксозна Баня: Шедьовър от Лукс и Изтънченост в Дома Ви

https://ddrom.net

В страстта за създаване на роскошна баня в дома си, тя се превръща в изкуство и изтънченост. Съчетаването на пищни елементи и иновативен дизайн превръща това пространство в луксозно убежище. От избора на изискани материали до въвеждането на авангардни характеристики като джакузи и вградени конструкции, стъпка по стъпка изследваме ключовите етапи за създаване на баня, която излъчва лукс на всяка крачка.

Прочети още »
Публикувано от kipo 30 седмици 1 ден ago – Популярно от 30 седмици 1 ден
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Златният път към добро здраве: Седемте златни ключа на Д-р Хироми Шиния

https://www.bedenbogat.com

За по-добро здраве: Седемте ценни ключа от Д-р Хироми Шиния
Златният път към добро здраве: Седемте златни ключа на Д-р Хироми Шиния

Прочети още »
Публикувано от hlape 35 седмици 1 ден ago – Популярно от 35 седмици 1 ден
Категория: Развлечения   Етикети:
1

ТОП 5 на най-добрите безплатни игри за Android

https://u-bg.blogspot.com

Alto's Odyssey е естествен избор за безплатна игра за Android. Той разполага с проста механика, великолепна графика и релаксиращ стил. Играчите карат ски надолу по хълм, като избягват препятствията и правят масивни скокове. Има и елементи за събиране, които могат да бъдат разменени за различни опции за персонализиране. Играта разчита до голяма степен на своята графика, достойна за тапет. Те са прости, но ефективни, а тъмните градиентни цветове добавят добра атмосфера към играта.

Напълно безплатно е за изтегляне и игра с някои ограничени реклами. Има покупки в приложението, но всички те са за неща за персонализиране, така че не са задължителни и не засягат играта. Подходящо е за деца и е забавно. Noodlecake Studios прави и Alto's Adventure, предшественика на този. Ето списък с най-добрите безкрайни бегачи, ако искате други опции. Освен това опитайте режима на екранна снимка за някои отлични идеи за фон на работния плот. ТОП 5 на най-добрите безплатни игри за Android.

Прочети още »
Публикувано от petttto 41 седмици 1 ден ago – Популярно от 41 седмици 1 ден
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Образователни карти и книги за деца над 8 години - Издателство Клевър Бук

https://cleverbook.net

В тази категория са изброени всички активни карти и книги, подходящи за деца над 8 години. С нашите образователни игри децата се забавляват и учат. Те могат да научат невероятни факти за животните, човешкото тяло, космоса, науката. Също така имат възможността да разгледат главозамайващи оптични илюзии и да предизвикат ума си с логически загадки. Има карти и за малките математици. Повечето продукти са подходящи и за родители.

Прочети още »
Публикувано от vladom 42 седмици 4 дни ago – Популярно от 42 седмици 4 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

ТОП 5 на най-добрата телевизия без реклами

https://u-bg.blogspot.com

Дефиниция: Рекламата е средство за комуникация с потребителите на продукт или услуга. Рекламите са съобщения, платени от тези, които ги изпращат и имат за цел да информират или повлияят на хората, които ги получават, както е определено от Рекламната асоциация на Обединеното кралство.

Описание: Рекламата винаги присъства, въпреки че хората може да не го осъзнават. В днешния свят рекламата използва всички възможни медии, за да предаде посланието си. Прави това чрез телевизия, печат (вестници, списания, списания и т.н.), радио, преса, интернет, директни продажби, рекламни реклами, поща, състезания, спонсорства, плакати, дрехи, събития, цветове, звуци, визуализации и дори хора (потвърждения). ТОП 5 на най-добрата телевизия без реклами.

Прочети още »
Публикувано от petttto 42 седмици 5 дни ago – Популярно от 42 седмици 5 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Как очилата и лещите работят за подобряване на зрението?

https://skandal.bg

Лещите са сравнително нов подход за коригиране на проблеми, свързани с очното здраве. Те се различават с това, че са незабележителни и малки, но също толкова ефективни в процеса на лечение.

Изборът на метод за коригиране на проблеми със зрението зависи от правилното познаване на спецификите, предимствата и недостатъците от носенето на очила и лещи.

Прочети още »
Публикувано от gkondew 43 седмици 1 ден ago – Популярно от 43 седмици 1 ден
Категория: Развлечения   Етикети:

Потребителски вход