Приятели:

снимки

1

Онлайн програма за колажи редактиране на снимки, графичен дизайн

https://u-bg.blogspot.com

Най-добрите безплатни програми за създаване на колажи могат да ви помогнат да трансформирате снимките си в забавно произведение на изкуството без усилие и най-важното - без разходи за вас. Правенето на снимки на практически всичко – от храна и бебета с кожи до хора, които правят следващата танцова тенденция в TikTok – вече е универсално нещо, но повечето от нас никога повече не поглеждат тези хиляди снимки.

На вашия смартфон има някои истински скъпоценни камъни, така че защо да ги оставяте там? Има отлични онлайн програми за създаване на колажи и приложения за фотоколажи, които ще накарат вашите творчески сокове да потекат, като същевременно оставят тези снимки да изживеят своя момент на слънце. И тези инструменти правят процеса толкова прост, колкото плъзгане и пускане. Въпреки че, ако имате нужда от тренировки, можете да използвате няколко безплатни снимки , за да се запознаете с процеса.

Тези инструменти – както уеб приложения, така и софтуер за настолни компютри – ви позволяват да правите великолепни колажи за моменти, готови за отпечатване върху платно, споделяне в социални медии и използване като персонализирани подаръци за снимки на близки. Някои, като Fotor, дори функционират като безплатен редактор на снимки, така че можете да се уверите, че вашите снимки изглеждат възможно най-добре, преди да започнете. Те може да не са толкова мощни, колкото най-добрият софтуер за редактиране на видео или дори най-добрият безплатен софтуер за редактиране на видео , но имат повече от достатъчно инструменти за това, от което се нуждаете. Онлайн програма за колажи редактиране на снимки, графичен дизайн.

Прочети още »
Публикувано от petttto 9 седмици 3 дни ago – Популярно от 9 седмици 3 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Безплатна програма за преобразуване на снимки в маслена картина, акварел или скица

https://u-bg.blogspot.com

Този урок прави преглед и сравнява най-добрия безплатен софтуер за редактиране на снимки, за да ви помогне да изберете най-добрия фоторедактор според вашите изисквания:

Мислите ли да качите ново изображение за вашия акаунт в социалните медии?

Бързото редактиране на изображения може да направи чудеса за новата ви публикация. Ако просто искате да публикувате нова снимка или просто да създадете графично съдържание, ще ви трябва приличен софтуер за редактиране на снимки. Какво по-добро от това да имате безплатен софтуер за редактиране на снимки, който може да ви помогне бързо да редактирате изображения.

Софтуерът за редактиране на снимки е създаден специално, за да ви помогне да създавате и променяте изображения според необходимостта. От изрязване на изображения до промяна на цвета, подобни инструменти за изображения и софтуер се оказват много удобни по природа. Такива инструменти за изображения се оказват много удобни за вашите изисквания за бързо редактиране. Безплатна програма за преобразуване на снимки в маслена картина, акварел или скица.

Прочети още »
Публикувано от petttto 12 седмици 5 дни ago – Популярно от 12 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Онлайн програма за заобляне и добавяне на сянка на снимки

https://u-bg.blogspot.com

Повечето изображения в мрежата са квадратни или правоъгълни. Понякога обаче може да се нуждаем от кръгли изображения или заоблен правоъгълник. Например, много бизнес уебсайтове имат страница на персонала с кръгли миниатюри на членовете на екипа. Ако искате заоблени ъгли за аватари или изображения, можете да се сетите за Photoshop, най-известният софтуер за редактиране на изображения. Този инструмент е много мощен при редактиране и създаване на всякакви файлове с изображения, но може да е труден за използване от начинаещи. Заслужаваме по-лесен начин просто да добавяме заоблени ъгли към изображенията. Всъщност Office Word, най-известният текстов процесор, може да ви помогне да закръглите ъгъл на правоъгълник с лесни стъпки. Онлайн програма за заобляне и добавяне на сянка на снимки.

Прочети още »
Публикувано от petttto 12 седмици 5 дни ago – Популярно от 12 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:

Потребителски вход