Приятели:

windows

1

Безплатна антивирусна защита за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Ако не защитите компютрите си с антивирусна програма, поемате сериозни рискове. Банков троянски кон може да източи парите от вашите сметки. Ботнет може да привлече вашия компютър като част от зомби армия, извършваща масови атаки на корпоративни уебсайтове. Може да откриете вашите критични документи задържани за откуп. Противодействие на всички тези възможности е сигурността, че трябва да платите за защита. Или вие? Всъщност има доста антивирусни решения, които не струват нищо. Подбрахме най-добрите от тях за вашето внимание.

Вашата антивирусна програма със сигурност трябва да има способността да изкорени съществуващ злонамерен софтуер, но нейната постоянна задача е да попречи на ransomware, ботнет мрежи, троянски коне и други злонамерени програми да се закрепят. Всички безплатни антивирусни програми, които избрахме, предлагат защита от зловреден софтуер в реално време . Някои поемат битката с браузъра, като работят, за да гарантират, че никога дори няма да посетите сайт, хостващ злонамерен софтуер, или ще бъдете заблудени да предадете идентификационните си данни на фишинг сайт.

Вярвате или не, някои от тези безплатни продукти дори надминават всички, освен най-добрите еквиваленти срещу заплащане. И тъй като те са безплатни, можете да опитате няколко, преди да се спрете на любимия си. Прочетете за миниатюри на нашите пълни прегледи, последвани от това как оценяваме безплатния антивирусен софтуер и как да изберете правилния. Безплатна антивирусна защита за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 43 седмици 12 часа ago – Популярно от 43 седмици 12 часа
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатен аудио редактор за Windows и Mac

https://u-bg.blogspot.com

MyEdit не изисква инсталация като уеб базиран аудио редактор и не оставя отпечатък върху вашия компютър. Нуждаете се само от интернет връзка и уеб браузър като Chrome или Firefox.

Уебсайтът е удобен за потребителя и ви позволява да изпълнявате различни задачи за редактиране на звук. Те включват изрязване на звука, премахване на вокали, търсач на BPM и програма за промяна на гласа. Има и инструменти за възстановяване като шумозаглушител и премахване на вятъра.

Просто качете вашия аудио файл, редактирайте своя запис и изтеглете променения аудио файл. Има само един недостатък при използването на този безплатен инструмент. Можете да качвате само файлове, по-малки от 100MB и по-кратки от 10 минути. Но ако трябва да работите само с малки звукови файлове, няма по-добър вариант. Безплатен аудио редактор за Windows и Mac.

Прочети още »
Публикувано от petttto 44 седмици 4 дни ago – Популярно от 44 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна програма за рисуване на таблет за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Прегледайте и сравнете най-добрия безплатен софтуер за рисуване с функции и оценки, за да изберете най-добрия безплатен софтуер за цифрово изкуство за тази перфектна картина:

Софтуерът за рисуване е безценен инструмент за амбициозни или професионални дигитални художници. Съвременният софтуер и приложения за рисуване предлагат възможности за създаване, редактиране и понякога дори публикуване на готови произведения на изкуството като скици, илюстрации и диаграми.

Хората, които търсят правилния софтуер за рисуване, често трябва да избират между наличието на достатъчно функции и плащането на солидна цена за тези възможности. Добрата новина е, че има много безплатни приложения за рисуване за компютър.

В този урок сме изброили топ 10 на най-добрия безплатен софтуер за рисуване за преглед. Безплатна програма за рисуване на таблет за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 3 дни ago – Популярно от 1 година 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрият безплатен аудио плейър за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Цифровото аудио е представяне на звук , записан в или преобразуван в цифрова форма . В цифровото аудио звуковата вълна на аудио сигнала обикновено се кодира като цифрови проби в непрекъсната последователност. Например при CD аудио семпли се вземат 44 100 пъти в секунда , всяка с 16-битова дълбочина на семпла . Цифровото аудио е също името на цялата технология за записване и възпроизвеждане на звук, използвайки аудио сигнали, които са били кодирани в цифрова форма. След значителния напредък в цифровата аудио технология през 70-те и 80-те години на миналия век, тя постепенно заменианалогова аудио технология в много области на аудио инженерството , звукозаписното производство и телекомуникациите през 90-те и 2000-те години. Най-добрият безплатен аудио плейър за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 5 седмици ago – Популярно от 1 година 5 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна антивирусна програма за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Атаките към сигурността на персоналните компютри от зловреден софтуер зачестяват, а тежестта и вредата от тях са все по-глобални, като се засягат милиони потребители. Безплатна антивирусна програма за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 8 седмици ago – Популярно от 1 година 8 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Почистване на Windows за по-бърза работа

https://u-bg.blogspot.com

Компютърът ви започва да работи бавно, отнема ви много време да отваряте файлове и програми, понякога забива. Не се притеснявайте не е време за нов компютър или преинсталация на вашия Windows. Почистване на Windows за по-бърза работа.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 10 седмици ago – Популярно от 1 година 10 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Супер продажби по случай Черния петък – вземете си Windows 10 безплатно

https://www.kaldata.com

Знaeтe ли чe мoжeтe дa нaпpaвитe пpeдcтoящия Чepeн пeтъĸ мнoгo пpиятeн зa вac c пoмoщтa нa GоDеаl24.соm и нeгoвaтa cyпep пpoмoция Вlасk Frіdау? Eдни oт нaй-дoбpитe пpeдлoжeния зa гoдинaтa мoжeтe дa нaмepитe caмo пo вpeмe нa cyпep пpoдaжбитe пo cлyчaй Чepния пeтъĸ.

Прочети още »
Публикувано от ivan_marinov 3 години 30 седмици ago – Популярно от 3 години 30 седмици
Категория: Интернет   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama