Приятели:

застраховки

1

Обезщетение от чуждестранен застраховател и какво трябва да направим

https://offnews.bg

Застрахователните договори са правен способ за уреждане на протекция на парични и неимуществени юридически права на индивидуални субекти и организации. Често обаче, при настъпване на застрахователния риск, застрахователната компания се противи да предостави застрахователната сума, не изплаща пълната сума или разтакава произнасянето, което предизвиква неприятни неудобства на лицето, което трябва да получи обезщетението. В такъв случай се поражда необходимост от висококомпетентен специалист в сферата, какъвто имате възможност да срещнете на застрахователния сайт Zastrahovan.eu Това е сайтът на компетентен адвокат застраховки със задълбочени знания, осигуряващ юридически услуги на добра цена в сферата на застрахователните договори. Той ще ви улесни за съставяне на претенцията за щета и за завеждане и провеждане на дело против застрахователна компания.

Прочети още »
Публикувано от lbideamax 5 седмици 6 дни ago – Популярно от 5 седмици 6 дни
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:
1

Застраховане онлайн: Как да спестите непредвидени разходи и да си осигурите спокойствие

https://album.bg

През последните години се очертава ясна нагласа сред потребителите на застрахователните продукти: те могат да спестят непредвидени разходи, гарантират сигурност и спокойствие, това е разход, който трайно присъства в личния и семеен бюджет. Повишеното доверие към застрахователната сфера се дължи предимно на осъзнаването на ползите от застраховките.

Прочети още »
Публикувано от davem 6 седмици 5 дни ago – Популярно от 6 седмици 5 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Приоритет за лятото: На фокус е застраховането на имуществото и автомобила

https://e-manager.bg

Златната формула в натовареното ежедневие, когато трябва да изпълним ефективно задачите си в графика, се състои в бързината, улеснения достъп до услуги, възможността за професионална консултация, и не на последно място – изгодни оферти.

Прочети още »
Публикувано от davem 6 седмици 5 дни ago – Популярно от 6 седмици 5 дни
Категория: Други   Етикети:
1

3 вида застраховки, които трябва да сключите през лятото

https://forbesbulgaria.bg

Фокусът на застраховките през лятото е насочен върху имуществото и автомобила, но здравните запазват своята значимост и мерките, които предприемате сега, могат да Ви осигурят целогодишно спокойствие. Именно това е целта на всяка застрахователна полица.

Ако вече имате план да се запознаете подробно с възможностите и видовете застраховки, потърсете услугите на брокер в областта, който има достъп до богата гама от компании и продукти. С негова помощ ще получите най-подходящите и изгодни варианти, които отговарят на бюджета Ви, а също ще почерпите професионален опит и препоръки с оглед на индивидуалните си потребности.

Прочети още »
Публикувано от davem 46 седмици 12 часа ago – Популярно от 46 седмици 12 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Всеки пострадал при ПТП има право на парично обезщетение от застраховател

https://manager.bg

Застрахователните сделки са юридически механизъм за уреждане на защита на парични и нематериални права на граждани и обществени организации. В доста случаи обаче, при осъществяване на застрахователното събитие, застрахователното дружество отказва да заплати надлежно обезщетяване, не изплаща дължимата сума или забавя отговора, което предизвиква съществени спънки на правоимащия. В така очертания случай имате необходимост от вещ специалист в застраховането, какъвто може да намерите на застрахователния сайт Zastrahovan.eu Това е интернет портала на компетентен адвокат застрахователно право със специфични познания, предоставящ специализирани консултации на достъпна цена в сферата на застраховането. Той ще ви сътрудничи за съставяне на застрахователна претенция и за внасяне на претенция в съда и провеждане на дело против застрахователна компания.

Прочети още »
Публикувано от lbideamax 50 седмици 6 дни ago – Популярно от 50 седмици 6 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Онлайн застраховки при най-изгодни условия от SmartIns

https://smartins.bg

Най-голямата полза от онлайн застраховането е, че предлага на клиента да направи информиран избор. Нашият сайт позволява да се направи цялостно сравнение на характеристики и цени на определен тип застраховки в различни застрахователни компании. Така Вие можете да претеглите плюсовете и минусите и след това да сключите застрахователна полица, която отговаря най-добре на вашите нужди.

Прочети още »
Публикувано от lbideamax 2 години 34 седмици ago – Популярно от 2 години 34 седмици
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama