Приятели:

застраховки

1

3 вида застраховки, които трябва да сключите през лятото

https://forbesbulgaria.bg

Фокусът на застраховките през лятото е насочен върху имуществото и автомобила, но здравните запазват своята значимост и мерките, които предприемате сега, могат да Ви осигурят целогодишно спокойствие. Именно това е целта на всяка застрахователна полица.

Ако вече имате план да се запознаете подробно с възможностите и видовете застраховки, потърсете услугите на брокер в областта, който има достъп до богата гама от компании и продукти. С негова помощ ще получите най-подходящите и изгодни варианти, които отговарят на бюджета Ви, а също ще почерпите професионален опит и препоръки с оглед на индивидуалните си потребности.

Прочети още »
Публикувано от davem 8 седмици 2 дни ago – Популярно от 8 седмици 2 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Всеки пострадал при ПТП има право на парично обезщетение от застраховател

https://manager.bg

Застрахователните сделки са юридически механизъм за уреждане на защита на парични и нематериални права на граждани и обществени организации. В доста случаи обаче, при осъществяване на застрахователното събитие, застрахователното дружество отказва да заплати надлежно обезщетяване, не изплаща дължимата сума или забавя отговора, което предизвиква съществени спънки на правоимащия. В така очертания случай имате необходимост от вещ специалист в застраховането, какъвто може да намерите на застрахователния сайт Zastrahovan.eu Това е интернет портала на компетентен адвокат застрахователно право със специфични познания, предоставящ специализирани консултации на достъпна цена в сферата на застраховането. Той ще ви сътрудничи за съставяне на застрахователна претенция и за внасяне на претенция в съда и провеждане на дело против застрахователна компания.

Прочети още »
Публикувано от lbideamax 13 седмици 21 часа ago – Популярно от 13 седмици 21 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Онлайн застраховки при най-изгодни условия от SmartIns

https://smartins.bg

Най-голямата полза от онлайн застраховането е, че предлага на клиента да направи информиран избор. Нашият сайт позволява да се направи цялостно сравнение на характеристики и цени на определен тип застраховки в различни застрахователни компании. Така Вие можете да претеглите плюсовете и минусите и след това да сключите застрахователна полица, която отговаря най-добре на вашите нужди.

Прочети още »
Публикувано от lbideamax 1 година 49 седмици ago – Популярно от 1 година 49 седмици
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. taloveca
  3. petttto
  4. fire19Milenkov
  5. hlape