Приятели:

БЕЗПЛАТЕН

1

Най-добрият PDF to Excel (XLSX) безплатен онлайн конвертор на документи

https://u-bg.blogspot.com

PDF софтуерът е предоставен за множество приложения във формат PDF. Съществуват PDF четци за Android, Windows, iOS и Mac. При повечето средни потребители това е всичко, което ще използват, когато работят с PDF файлове, които вероятно са най-популярният формат на документи. Но PDF файловете може да включват промени от време на време, така че в тази ситуация има няколко безплатни PDF конвертора.

PDF файловете могат да включват повече от прости графики и текстове, тъй като те могат да кодират диаграми, данни и електронни таблици в отделни страници. Това звучи невероятно, ако искате цялото това съдържание да бъде запазено и защитено, но може да има случаи, когато трябва да го премахнете и типичните читатели и редактори няма да го отрежат.

Това е мястото, където влизат PDF конверторите, а PDF към Excel конверторите могат да бъдат ценен инструмент за предприятия и академични изследователи, които трябва безопасно и законно да управляват, прехвърлят и анализират огромна част от данни от електронни таблици. Тази статия ще ви преведе през най-добрите и безплатни конвертори на PDF към Excel. Най-добрият PDF to Excel (XLSX) безплатен онлайн конвертор на документи.

Прочети още »
Публикувано от petttto 13 седмици 6 дни ago – Популярно от 13 седмици 6 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатен онлайн конвертор CSV to XLSX (EXCEL) документи

https://u-bg.blogspot.com

Първият метод е да отворите вашия CSV файл в Excel и след това да го запишете като XLSX файл. Недостатъкът на този метод е, че той използва стандартния формат за данни на Excel, който може да не работи много добре с вашите CSV данни. Например вашият CSV може да използва определен формат за дата и този формат може да е различен в Excel, което прави данните ви неточни.

Другият метод е да импортирате данните от вашия CSV файл в работна книга на Excel и след това да запишете тази работна книга като нов XLSX файл. С този метод можете да конфигурирате типа данни за данните на вашия CSV файл.

Excel също има наследен „Съветник за импортиране на текст“ за импортиране на данни от файлове като CSV във вашите работни листове, но гореспоменатите нови методи бавно го заместват. Безплатен онлайн конвертор CSV to XLSX (EXCEL) документи.

Прочети още »
Публикувано от petttto 15 седмици 2 дни ago – Популярно от 15 седмици 2 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Най-добрият безплатен PDF редактор

https://u-bg.blogspot.com

Не, PDF Reader Pro не е напълно безплатен. Ако не получите платената версия, този софтуер е почти само PDF четец. Той няма функции за редактиране на PDF. И докато можете да използвате безплатната версия за конвертиране на PDF файлове в Office, тя ще конвертира само първите 10 страници. Освен това груповото криптиране, импортирането и експортирането на анотации, попълването на формуляри и други функции също са заключени зад платена стена.

И така, колко струва платената версия на PDF Reader Pro? Няма един отговор на това, тъй като има различни планове. Ето още информация, за да можете да планирате бюджет. Най-добрият безплатен PDF редактор.

Прочети още »
Публикувано от petttto 17 седмици 13 часа ago – Популярно от 17 седмици 13 часа
Категория: Компютри   Етикети:
1

Nitro Free PDF Reader – безплатен четец на PDF файлове

https://u-bg.blogspot.com

Вграденият PDF четец на Windows 10 е много прост – можете да го използвате, за да преглеждате и отпечатвате документи, и не много друго – така че си струва да изтеглите инструмент на трета страна като Nitro PDF Reader .

Nitro PDF Reader е намалена версия на Nitro Pro, но въпреки че му липсват по-разширените функции на премиум аналога (като OCR за превръщане на сканирани PDF файлове в документи с възможност за търсене и възможност за вмъкване, премахване и пренареждане на страници), той е все още е отличен инструмент, който ще улесни много ежедневната работа с документи.

За разлика от основното приложение Reader на Microsoft, Nitro PDF Reader ви позволява да добавяте коментари към документи, преди да ги споделите с други – функция, която е безценна за съвместни проекти или предлагане на изменения. Всъщност не можете да редактирате текста на документа с помощта на безплатния софтуер, но можете да маркирате, подчертавате и зачертавате текста, за да проследите промените или да изясните точки. Nitro Free PDF Reader – безплатен четец на PDF файлове.

Прочети още »
Публикувано от petttto 20 седмици 3 дни ago – Популярно от 20 седмици 3 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Ashampoo Office Free безплатен офис пакет

https://u-bg.blogspot.com

Най-добрият безплатен офис софтуер прави лесно и лесно управлението на офис документи и електронни таблици, без да се налага да плащате за абонамент.

За повечето потребители Microsoft 365 (известен преди като Microsoft Office и Office 365) остава оригиналният и най-добър офис пакет. Microsoft Word , Excel и PowerPoint остават ключови офис приложения .

Въпреки това през годините други компании пуснаха конкурентни офис пакети, за да помогнат за производителността , някои от които са платени, а други безплатни - понякога една и съща компания предлага и двете.

Всички тези алтернативи на Microsoft Office предлагат подобен набор от софтуерни приложения, основно базирани на създаване и редактиране на документи, електронни таблици и презентации .

Въпреки това, въпреки че повечето предлагат възможност за работа с традиционни документи на Microsoft Office, имайте предвид, че не всички ще запазят форматирането при експортиране към или от Microsoft Office, което може да бъде проблем при изпращане на документи между различни програми.

Въпреки това, за домашни потребители и нови фирми, идеята да могат да създават, редактират, управляват и организират офис документи, без да налагат незабавни разходи за абонамент, може да бъде много добре дошла.

Тук по-долу ще изброим най-добрите безплатни приложения за офис софтуер, налични в момента. Ashampoo Office Free безплатен офис пакет

Прочети още »
Публикувано от petttto 22 седмици 2 дни ago – Популярно от 22 седмици 2 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатен и лесен за използване онлайн хронометър

https://u-bg.blogspot.com

Време – лесно се губи в преследване на работа или удоволствие. Можете да следите времето си с всякакви приложения, от Pomodoro таймери до добри, старомодни пясъчни таймери. Може да искате да следите времето си, за да останете продуктивни, да помогнете на децата си да си напишат домашните или просто като напомняне да проверите фурната преди вечеря.

Таймерите са навсякъде, но ако търсите бърз таймер без разсейване за вашите задачи, можете да използвате безплатен онлайн таймер. Съществуват хиляди от тях, всички с доста сходни функции, но с някои изненади, които да ви помогнат да следите времето си. Ако търсите онлайн часовник с таймер, който да използвате, ето няколко опции, които да опитате. Безплатен и лесен за използване онлайн хронометър.

Прочети още »
Публикувано от petttto 24 седмици 2 дни ago – Популярно от 24 седмици 2 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Безплатен онлайн офис пакет от Microsoft

https://u-bg.blogspot.com

Microsoft Office или просто Office е преустановено семейство от клиентски софтуер , сървърен софтуер и услуги, разработени от Microsoft . За първи път беше обявено от Бил Гейтс на 1 август 1988 г. в COMDEX в Лас Вегас . Първоначално маркетингов термин за офис пакет (пакет от приложения за производителност ), първата версия на Office съдържаше Microsoft Word , Microsoft Excel и Microsoft PowerPoint. През годините приложенията на Office се сближиха значително със споделени функции като обща проверка на правописа, интеграция на данни за свързване на обекти и вграждане и скриптов език на Visual Basic за приложения . Microsoft също позиционира Office като платформа за разработка на бизнес софтуер под марката Office Business Applications . Безплатен онлайн офис пакет от Microsoft.

Прочети още »
Публикувано от petttto 25 седмици 11 часа ago – Популярно от 25 седмици 11 часа
Категория: Компютри   Етикети:
1

Joomla безплатен софтуер за направата на уеб сайт

https://u-bg.blogspot.com

Глобален обхват
Простият факт, че Joomla съществува от толкова дълго време, означава, че има значителна опора там.

Много създатели на сайтове от други страни извън САЩ използват Joomla. Това доведе до безценна общност от глобални разработчици и потребители, което означава, че има широка мрежа от поддръжка. Joomla също се предлага на широка гама от езици.

Управление на потребители
Joomla позволява множество потребители и различни настройки за разрешения за всеки потребител. Когато добавите потребители, те могат да имат пълен достъп до вашия сайт или само разрешения за редактор. Можете също да прегледате потребителския си списък и да изтриете всеки, който вече не е във вашата организация. Joomla безплатен софтуер за направата на уеб сайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 26 седмици 2 дни ago – Популярно от 26 седмици 2 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Безплатен онлайн SEO инструмент

https://u-bg.blogspot.com

Всеки път, когато мечтая за проект за подобряване на дома за моето място, в крайна сметка работя най-интелигентно и най-бързо, когато имам правилните инструменти на свое разположение. Невероятна е разликата, която може да направи един добър инструмент – и допълнителното време, необходимо за извършване на работа без полезен инструмент.

Бързо напред към онлайн маркетинга . Как можете да работите по-интелигентно и по-бързо със SEO?

Започва с наличието на правилните инструменти .

Събрах голяма извадка от най-добрите безплатни SEO инструменти на пазара – инструменти с различни приложения, покриващи няколко общи нужди. Тези инструменти са бързи, безплатни и лесни за използване. Надявам се да намерите един или два (или двадесет), които можете да използвате добре днес. Безплатен онлайн SEO инструмент.

Прочети още »
Публикувано от petttto 26 седмици 6 дни ago – Популярно от 26 седмици 6 дни
Категория: SEO   Етикети:
1

Най-добрият безплатен брояч за уебсайт

https://u-bg.blogspot.com

Ако премахването на натоварването от вашия wordpress сървър е дълбока загриженост за вас, определено ще мислите да намалите броя на текущите си плъгини до нула, смешно, а? Да, имам предвид всяка част от това, преди около 2 години бях челен проповедник на това колко страхотни са плъгините за wordpress, дори използвах плъгини за толкова обичайна задача като добавяне на бутони за социални медии към сайт на wordpress, но всичко това днес е променено на истории.

Никога не съм имал причина да пиша за възможното вредно въздействие на плъгините върху прост сайт, докато не се свързах с скорошна жертва на спиране на хост, който ме попита дали мога да оптимизирам сайта му, за да предотвратя подобно случване в бъдеще. Когато ми даде администраторските си идентификационни данни, не издържах, но паднах от масата си за хранене, когато видях 52 активни плъгина за wordpress на споделен сървър (план за излюпване на хостингатор), получаващ по-малко от 150 уникални посетители на ден. Най-добрият безплатен брояч за уебсайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 27 седмици 3 дни ago – Популярно от 27 седмици 3 дни
Категория: SEO   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. petttto
  3. fire19Milenkov
  4. hlape
  5. agoshev