Приятели:

сувенири

1

Как да изберем подходящи сувенири от почивката си?

https://www.gustavklimtcollection.com

На пазарите има много различни сувенири. Важно е да изберете тези, които изглеждат красиви и полезни и да избягвате да купувате дрънкулки, които биха ви смутили, ако ги занесете у дома. По-долу са изброени някои съвети как да изберете правилните сувенири.

Избягвайте да купувате дрънкулка
Не купувайте нещо, което не ви е позволено да вземете обратно у дома – това може да доведе до разочарование или дори до неприятна ситуация. Въпреки че може да е лесно да се направи грешка, много туристи са се озовали в неудобното положение да платят глоба или да бъдат конфискувани техните сувенири.

Често сувенирите от дивата природа се правят от застрашени видове. Може да подкрепяте индустрията за слонова кост и кожа, която често е насочена към туристи, които не са наясно с опасностите от трафика на диви животни. Като не купувате сувенири от дивата природа, можете да помогнете за предотвратяване на по-нататъшно бракониерство.

Намерете магазин за сувенири с богат избор
Сувенирите не винаги са нови подаръци. Те могат да бъдат всеки предмет, включително местен занаят или предмет, който ви напомня за специално място. Може да искате да вземете сувенир за ваш любим човек, който наскоро е посетил мястото, на което сте били. Ма

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 41 седмици ago – Популярно от 1 година 41 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

От коя рекламна агенция да поръчаме рекламни материали?

https://www.n1adv.com

Ако искате да поръчате рекламни материали, то най-добрият избор е да се доверите на доказана рекламна агенция. Номер Едно АДВ е един от водещите директни вносители и доставчици на едро на рекламни сувенири, рекламен текстил и луксозни бизнес подаръци.

Разполагаме с шоурум в гр.София, където може да разгледате предлаганите от нас рекламни материали като тениски, якета, шапки и работни облекла, тефтери, химикалки, USB-та и други рекламни сувенири.

N1adv са единствените ексклузивни представители за България на най-бюджетната текстилна марка в света – Keya, както и официални дистрибутори за България и на вече утвърдените немски облекла James&Nicholson и шапки Myrtle Beach.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 1 година 51 седмици ago – Популярно от 1 година 51 седмици
Категория: Реклама   Етикети:
1

Рекламна агенция, която се занимава с внос на рекламни материали и сувенири на едро

https://www.n1adv.com

Ако се нуждаете от рекламни материали, рекламни артикули и суверни, то рекламна агенция n1adv е правилният избор за вашите нужди. Изберете бизнес подаръци и всякакъв рекламен текстил, след като разгледате рекламният им каталог. Н1адв може да ви съдейства и с работно облекло, което да бъде осигурен за служителите във ващата компания.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 11 седмици ago – Популярно от 2 години 11 седмици
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. procreator