Приятели:

снимка

1

Безплатни онлайн програми да направите снимка като картинка

https://u-bg.blogspot.com

Искате ли професионален софтуер за редактиране на снимки на Mac или Windows, за да можете да усъвършенствате снимките си? Независимо дали сте начинаещ или професионалист, редактирането на вашите снимки, преди да ги качите на вашия фотографски уебсайт, е от съществено значение. В това ръководство ще споделим най-добрия софтуер за редактиране на снимки за фотографи.

Най-добрият софтуер за редактиране на снимки може да ви помогне да фокусирате изображение, да подчертаете ключовите си обекти и да трансформирате средна снимка в нещо наистина невероятно.

Но въпросът за повечето фотографи е: как да изберете правилния софтуер за редактиране, който да допълни вашите умения?

Има безброй различни опции за софтуер за редактиране на снимки, от по-известни системи като Photoshop и Lightroom на Adobe до прости, но ефективни решения като Canva. Има дори някои страхотни безплатни опции.

И така, в днешната публикация ще разберем веднъж завинаги „кой е най-добрият софтуер за редактиране на снимки за фотографи?“ Ще разгледаме:

Днешният безплатен и платен софтуер за редактиране на снимки с най-висок рейтинг
Характеристики на всеки софтуер за редактиране на снимки
Как да увеличите максимално опциите на вашия софтуер за редактиране на снимки. Безплатни онлайн програми да направите снимка като картинка.

Прочети още »
Публикувано от petttto 12 седмици 2 дни ago – Популярно от 12 седмици 2 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Безплатна програма за ресайз намаляване размера на снимка

https://u-bg.blogspot.com

Размерът като цяло е величината или размерите на нещо. По-конкретно, геометричен размер (или пространствен размер ) може да се отнася до линейни размери ( дължина , ширина, височина , диаметър , периметър ), площ или обем . Размерът може също да бъде измерен по отношение на масата , особено когато се приеме диапазон на плътност . Безплатна програма за ресайз намаляване размера на снимка.

Прочети още »
Публикувано от petttto 19 седмици 3 дни ago – Популярно от 19 седмици 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна онлайн програма за заобляне на ъглите на картинка

https://u-bg.blogspot.com

Round Corner е безплатна онлайн програма с която можете много бързо и лесно да направите всяко изображение със заоблени ъгли. Безплатна онлайн програма за заобляне на ъглите на картинка. Безплатния онлайн инструмент за създаване на изображение със заоблени ъгли е много интуитивен и процеса се свежда до няколко лесни стъпки. Качете изображението в инструмента, чрез бутон „UPLOAD IMAGE“ задайте радиуса на ъгъла с плъзгача „RADIUS“, след което щракнете върху бутона „ROUND CORNER“, за да обработите изображението. След като процесът приключи, изображението със заоблени ъгли ще се покаже в дясно заедно с бутона за изтегляне „DOWNLOAD IMAGE“.

Прочети още »
Публикувано от petttto 32 седмици 1 ден ago – Популярно от 32 седмици 1 ден
Категория: Компютри   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. taloveca
  3. petttto
  4. fire19Milenkov
  5. hlape