Приятели:

обеци

1

Различни видове обеци

http://grim-senki.com

Независимо какъв тип обеци търсите, има няколко възможности за избор. На пазара има огромно разнообразие от различни модели сребърни обеци, както според вида им, така и според начина на закопчаване.

Прочети още »
Публикувано от kipo 40 седмици 5 дни ago – Популярно от 40 седмици 5 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Какви обеци с камъни да изберете

https://infozone.bg

Ако търсите да си купите обеци с камъни, има няколко неща, които трябва да имате предвид, преди да направите своя избор. Тези фактори включват стил, цветова палитра, цена и рожден камък. Освен това е важно да имате предвид материалите, от които са направени камъните. Ако купувате обеци за приятелка, най-добре е да изберете такава, която има подобен рожден камък.

Прочети още »
Публикувано от kipo 48 седмици 18 часа ago – Популярно от 48 седмици 18 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Emily.bg - бижута, аксесоари и подаръци

https://www.emily.bg

Emily.bg е доказан онлайн магазин за бижута, аксесоари и подаръци, който предлага неповторими златисти гривни, сребристи гривни, меки гривни, мъжки и дамски колиета, дамски обеци, дамски пръстени, комплекти, гривни за крак и много други изненади. Магазинът има за цел да предостави уникални подаръци за нея и него на достъпни цени. Emily.bg е ваш верен партньор в ситуации, когато желате да бъдете забелязани със страхотни нови бижута и аксесоари, които ще подчертаят допълнително вашата естествена красота.

Прочети още »
1

Ателие kojARTi – Онлайн магазин за избротка на персонализирани бижута и аксесоари от кожа, инокс и нераждаваема стомана

http://kojarti.com

Kojarti.com е мястото, на което ще откриете запомнящ се подарък, добро обслужване и персонално внимание. Ателието предлага колиета, гривни, обеци, пръстени, медальони, ключодържатели и кожени аксесоари(папионки от кожа, гривни от кожа, кожени колани и други), изработени от кожа, инокс и неръждаема стомана. За да бъде всеки артикул още по-специален, той може да бъде гравиран с точно определен шрифт и големина, които да паснат и допълнят аксесоара, който сте избрали.

Прочети още »
Публикувано от rabotn123 2 години 41 седмици ago – Популярно от 2 години 41 седмици
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. taloveca
  3. petttto
  4. fire19Milenkov
  5. hlape