Приятели:

заем

1

Психологически аспекти при взимане на бърз кредит

https://bulinfo.bg

Взимането на бърз кредит не е само финансов, но и психологически акт. Чувства като страх, стрес и дори облекчение могат да играят роля в процеса на взимане на финансово решение. В условията на икономическа нестабилност и растящи разходи, е лесно да се поддадем на емоционални импулси, които могат да ни доведат до непродумани и рисковани решения. Затова е важно да сме осведомени и да преценим всички възможни последствия, преди да вземем бърз кредит. Освен това, е полезно да се консултираме с психолог, който може да ни помогне да разберем подлежащите емоционални мотиви и да вземем по-балансирани решения.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 38 седмици 6 дни ago – Популярно от 38 седмици 6 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Как да Вземем Заем Без Скрити Рискове и Неприятни Изненади

https://www.topactualno.com

Статията се фокусира на три основни принципа, които всеки бъдещ заемополучател трябва да има предвид. Първият е оценката на собствените финансови нужди и възможности. Това включва и проверка на кредитната история, която може да бъде ключов фактор при одобрение на заем. Вторият принцип е сравнение на различните видове кредити и техните условия. Това е важно, защото различните видове заеми могат да имат различни лихвени проценти, срокове за връщане и други условия. Третият принцип е изследване на различните кредитори на пазара. Тук е важно да се вземат предвид не само лихвените проценти, но и други фактори като скрити такси и условия. Бонус съветът е да се внимава със скритите такси и лихви, които могат да се окажат изненадващо високи и да утежнят финансовата ви ситуация.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 39 седмици 5 дни ago – Популярно от 39 седмици 5 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Заеми за хора с лоша кредитна история

https://www.smolyannews.com

Лошата кредитна история може да представлява сериозно препятствие за получаване на заем, но не е безизходна ситуация. Нека разгледаме различни алтернативни решения за преодоляване на този проблем. Една опция е да използвате услугите на Cashcredit, които предлагат заеми и на хора с лошо ЦКР. Можете също да разгледате възможността за заем от приятели или роднини, като сте внимателни да не навредите на връзките си с тях. Възможна алтернатива е и да получите средства срещу залог, като обмислите внимателно възможните рискове. Независимо за коя опция се решите, не забравяйте да планирате добре връщането на средствата, за да избегнете повторение на подобни финансови затруднения в бъдеще.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 43 седмици 4 дни ago – Популярно от 43 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Колко спестявания са ни необходими, за да вземем заем?

http://vanya-petrova.com

Банките изискват все повече и повече изисквания към хората, които кандидатстват за ипотека. Преди няколко години собственият принос беше на ниво от 10%, сега в повечето случаи кредитополучателят трябва да има мин. 20% от собствения принос. Това обаче не са всички ресурси, които трябва да имате. Много спестявания също трябва да бъдат изразходвани за такси, свързани с кредити.

Прочети още »
Публикувано от procreator 2 години 1 седмица ago – Популярно от 2 години 1 седмица
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama