Приятели:

сайт

1

Ако искате да стартирате нов проект, който да Ви докарва повече приходи, то тогава тази статия е за Вас!

https://pari-ot-internet.com

Изборът на най-печеливша ниша в Google AdSense може да варира в зависимост от много фактори, включително конкуренцията, цената на кликване (CPC – Cost Per Click), и броя на потребителите във всяка ниша. Обаче обикновено ниши, свързани със здраве, финанси и технологии имат по-високи CPC стойности и могат да бъдат по-печеливши.

Прочети още »
Публикувано от hlape 19 седмици 1 ден ago – Популярно от 19 седмици 1 ден
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:
1

Програма за проверка на сайт за неработещи линкове онлайн

https://u-bg.blogspot.com

Когато става въпрос за неработещи връзки, има два вида, с които трябва да сте наясно. Когато една от страниците е невалидна директно на уебсайта ви — обикновено се показва като код „404“ — това се нарича повредени вътрешни връзки . Друг вид са повредени обратни връзки : другият сайт, който ви е препоръчал, има връзка към повредена страница на вашия сайт.

Вие също не искате да рискувате да получите повредени връзки, тъй като те нарушават потока на потребителското пътуване и правят безполезни усилията за изграждане на обратни връзки. В наши дни голямата конкуренция във всяка ниша не ви помага тук: ако клиентите не получат това, от което се нуждаят за секунди, те ще потърсят другаде.

Ръчната проверка на такива връзки може да струва много време и усилия. Вместо натрапчиво да проверявате всяка връзка или обратна връзка на уебсайта си, за да сте сигурни, че не е повредена, опитайте да използвате инструмент за проверка на повредени връзки. Инструментът за проверка на неработещи връзки на уебсайтове автоматично проверява всяка отделна страница на уебсайта ви за повредени връзки и ви предупреждава, когато бъде открита такава — това улеснява да се гарантира, че всяка уеб страница е актуализирана.

Нека да разгледаме някои онлайн проверки на повредени връзки, които могат да ви помогнат да поддържате вашата SEO игра силна всеки път, когато актуализирате уебсайта си. Има множество опции, вариращи от обикновени проверки, които ще ви кажат дали дадена връзка е прекъсната, до по-усъвършенствани опции с платени абонаменти, които ще открият проблеми в HTML кодирането — разгледайте функционалността на всяка от тях, за да намерите най-добрия инструмент за проверка на прекъсната връзка. Програма за проверка на сайт за неработещи линкове онлайн.

Прочети още »
Публикувано от petttto 24 седмици 3 дни ago – Популярно от 24 седмици 3 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Проверка на позицията на сайт за ключова дума или фраза в Google

https://u-bg.blogspot.com

Няма недостиг на инструменти, специално създадени за изследване на ключови думи (буквално стотици от тях), и те управляват гамата от фокусирани върху начинаещи до много напреднали. Те също варират от напълно основни и безполезни до супер ценни.

Когато са направени правилно, най-добрите инструменти за изследване на ключови думи опростяват и рационализират вашия работен процес – те улесняват намирането на правилните ключови думи, към които да насочвате, и ви дават данните, от които се нуждаете, за да класирате действително за тях. Но те не трябва да изискват от вас да изпразните банковата си сметка и да продадете първородното си дете, за да получите достъп до тези данни. Проверка на позицията на сайт за ключова дума или фраза в Google.

Прочети още »
Публикувано от petttto 25 седмици 6 дни ago – Популярно от 25 седмици 6 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

WordFence най-добрият плъгин за сигурност на WordPress сайт

https://u-bg.blogspot.com

Wordfence е популярен и уважаван плъгин за сигурност на WordPress за защита на уебсайта ви от зловреден софтуер и атаки. Въпреки това, с толкова много налични възможности за избор, може да е трудно да се определи кой плъгин за сигурност е най-подходящ за вашите нужди.

Тук се намесвам аз. Съставих изчерпателен преглед на Wordfence , за да ви помогна да вземете информирано решение и да се почувствате уверени, че уебсайтът ви е защитен. Можете да се доверите, че щателно проучих и тествах Wordfence, за да ви предоставя най-точната и актуална информация.

Така че, седнете и се отпуснете, знаейки, че съм тук, за да ви насоча в правилната посока към защитен уебсайт. WordFence най-добрият плъгин за сигурност на WordPress сайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 26 седмици 1 ден ago – Популярно от 26 седмици 1 ден
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Страхотен сайт за онлайн слушане и сваляне на MP3 музика

https://u-bg.blogspot.com

Pitchfork е един от най-популярните уебсайтове за музикални ревюта. Стартира през 1996 г. и се превърна в любим източник за феновете на инди музиката.

Уебсайтът обхваща различни жанрове, от хип-хоп до електроника, и предоставя задълбочени ревюта както на нови, така и на класически албуми.

Pitchfork също е домакин на няколко музикални фестивала , включително музикалния фестивал Pitchfork в Чикаго и фестивала Pitchfork Midwinter в Копенхаген.

Плюсове :
Задълбочени ревюта, обхваща широк спектър от жанрове, домакини на фестивали и широк кръг от редакционни служители.

Колко струва Pitchfork за музикален преглед?
Според ресурса, достъпен онлайн, pitchfork не разкрива цената за музикален преглед и единственият контакт е да им изпратите съобщение за пресата и да се надявате на най-доброто. Ще кажа, че pitchfork не таксува за прегледи, което прави толкова трудно бързото получаване на експертни прегледи. Страхотен сайт за онлайн слушане и сваляне на MP3 музика.

Прочети още »
Публикувано от petttto 31 седмици 4 дни ago – Популярно от 31 седмици 4 дни
Категория: Музика   Етикети:
1

Seterra онлайн сайт игра за изучаване на география

https://u-bg.blogspot.com

Географията е систематично изследване на Земята (други небесни тела са уточнени, като "география на Марс", или им е дадено друго име, като ареография в случая на Марс), нейните характеристики и явления, които се случват на нея. За да попадне нещо в областта на географията, то обикновено се нуждае от някакъв вид пространствен компонент, който може да бъде поставен на карта, като координати , имена на места или адреси . Това доведе до свързване на географията с картография и имена на места. Въпреки че много географи са обучени по топонимия и картология, това не е основното им занимание. Географиизучават пространственото и времевото разпределение на Земята на явления, процеси и характеристики, както и взаимодействието на хората и тяхната среда. Тъй като пространството и мястото засягат различни теми, като икономика, здраве, климат , растения и животни, географията е силно интердисциплинарна. Интердисциплинарният характер на географския подход зависи от вниманието към връзката между физическите и човешките явления и техните пространствени модели. Seterra онлайн сайт игра за изучаване на география

Прочети още »
Публикувано от petttto 31 седмици 4 дни ago – Популярно от 31 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Най-добрия сайт за безплатни Photoshop темплейти за визитни картички

https://u-bg.blogspot.com

Най-добрия сайт за безплатни Photoshop темплейти за визитни картички. Ако сте собственик на бизнес, тогава знаете колко е важно да имате най-добрите визитни картички. В крайна сметка вашата визитна картичка често е първото впечатление, което потенциалните клиенти ще имат за вашата компания. Ето защо е изключително важно да намерите услуга за печат на визитки, която може да ви предостави красиви, професионално изглеждащи картички.

За да ви помогнем да намерите най-добрата услуга за печат на визитки за вашите нужди, ние съставихме списък с най-добрите. Съветникът на Forbes взе предвид различни фактори, когато направи своя избор, включително качество на печат, цена, време за изпълнение и обслужване на клиенти.

Прочети още »
Публикувано от petttto 34 седмици 10 часа ago – Популярно от 34 седмици 10 часа
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Най-добрият сайт за лятно и зимно точно часово време

https://u-bg.blogspot.com

Времето е непрекъсната последователност от съществуване и събития , които се случват в очевидно необратима последователност от миналото , през настоящето , към бъдещето. Това е съставно количество на различни измервания , използвани за последователност на събитията, за сравняване на продължителността на събитията или интервалите между тях и за количествено определяне на скоростите на промяна на количествата в материалната реалност или в съзнателния опит. Времето често се нарича четвърто измерение , заедно с три пространствени измерения.

Времето отдавна е важен предмет на изследване в религията, философията и науката, но дефинирането му по начин, приложим за всички области без кръговрат , последователно е убягвало на учените. Въпреки това различни области като бизнес, промишленост, спорт, наука и сценични изкуства включват някакво понятие за време в съответните си системи за измерване. Най-добрият сайт за лятно и зимно точно часово време.

Прочети още »
Публикувано от petttto 34 седмици 13 часа ago – Популярно от 34 седмици 13 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

Най-популярният сайт за игра на шах онлайн

https://u-bg.blogspot.com

Не е нужно да сте гросмайстор като Боби Фишер, за да играете партия шах. По дяволите, дори не е нужно да притежавате комплект за шах. Всичко, от което се нуждаете, е прилична интернет връзка и един от тези страхотни уебсайтове за онлайн шах, където можете да научите как да играете или да усъвършенствате уменията си срещу други играчи.

Най-общо казано, повечето сайтове за шах предлагат балансирано разнообразие от ресурси за игра на шах и научаване как работи играта. Те също така предлагат опции за игра на случайни класирани мачове, както и игра на турнири. Сайтовете са чудесни и за анализиране на игри и гледане на потоци на живо на професионалисти, които играят в глобални турнири, и повечето са съвместими с много езици, тъй като шахът е международно обичана игра. Най-популярният сайт за игра на шах онлайн.

Прочети още »
Публикувано от petttto 35 седмици 5 дни ago – Популярно от 35 седмици 5 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Как да изберем домейн име за сайт, блог или форум?

https://u-bg.blogspot.com

Изборът на правилното име на домейн за вашия уебсайт е от решаващо значение за вашия успех. Ако изберете грешно име на домейн, може да бъде караница да го превключите по-късно, без да навредите на вашата марка и класиране в търсенето.

Ето защо е изключително важно да изберете най-доброто име на домейн от самото начало.

Когато започвате за първи път, може да е трудно да измислите закачливи идеи за име на бизнес с перфектно име на домейн.

В тази статия ще споделим всички инструменти и съвети, от които се нуждаете, за да получите идеи за име на домейн, да изберете най-доброто име на домейн и да регистрирате своя нов домейн (безплатно). Как да изберем домейн име за сайт, блог или форум?

Прочети още »
Публикувано от petttto 36 седмици 1 ден ago – Популярно от 36 седмици 1 ден
Категория: Технологии   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. agoshev
  4. hlape
  5. davem