Приятели:

адвокат

1

Адвокат по търговски сделки

https://scacchiclubpiacenza.it

Ако сте привлечено лице по търговски сделки, ние можем да Ви помогнем. В нашата адвокатска кантора работи не един адвокат – специалист, а няколко, и всеки от тях може да Ви бъде безкрайно полезен в различно направление. Сами по себе си търговските сделки се определят като юридически факти, съдържащи волеизявлението на едно или няколко лица с цел постигането на ясно фиксирани правни последици. За да могат да се сключат, тези сделки: Обуславят задължително лицето да е търговец по смисъла на закона; Ако се извършва от търговец, то сделката задължително е търговска. Не само търговското право, но и дружественото такова се занимават с търговски сделки. Ето защо, когато търсите помощ в лицето на адвокат по търговски сделки, той трябва да е експерт с широки познания.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 39 седмици 3 дни ago – Популярно от 39 седмици 3 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Експерти в различни области на правото - Уебсайтът на адвокатска кантора pravo-bg.com

https://pravo-bg.com

Представлявайки престижна адвокатска кантора в София, уебсайтът pravo-bg.com е виртуална витрина, предлагаща качествени правни услуги и експертен съвет за клиентите. Неговата цел е да осигури удобен и достъпен начин за клиентите да получат нужната им правна помощ. Сайтът предлага изчерпателна информация за адвокатския екип, който е съставен от опитни и квалифицирани адвокати, специализирани в различни области на правото. Клиентите могат да прегледат профилите на адвокатите, да се запознаят с техните заслуги и експертиза. Освен това, присъствието на актуални новини и статии в сайта допринася за информираността на клиентите относно важни промени и развития в областта на правото.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 41 седмици 6 дни ago – Популярно от 41 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Вашата правна сигурност - приоритетът на mylawyer.bg

https://mylawyer.bg

Сайтът mylawyer.bg е виртуален свят на един опитен и препоръчан адвокат в София, който предлага широк спектър от качествени юридически услуги. Тук можете да се запознаете с подробен профил на адвоката, който включва информация за неговата професионална биография, образование, сертификации и специализации. Страницата предлага изчерпателна информация за различните области на правото, в които адвокатът е експерт, от гражданско и търговско право до трудово и семейно право. Клиентите могат да се свържат директно с адвоката, използвайки предоставените контактни данни, за да получат персонализирани юридически консултации и решения, съобразени със своите специфични нужди. Сайтът е професионално разработен с интуитивен дизайн и ясна структура на информацията, което гарантира удобство и достъпност за всеки клиент.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 41 седмици 6 дни ago – Популярно от 41 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Кога да потърся адвокат по застрахователно право?

https://djunev.info

Адвокат по застрахователно право е всеки адвокат, който е тясно специализиран в сферата на извънсъдебни и съдебни спорове със застрахователи. В България броят на застрахователните спорове е доста висок и съдилищата са претоварени с дела между застрахователни компании и ползватели на застрахователни услуги. ..

Прочети още »
Публикувано от gkondew 46 седмици 6 дни ago – Популярно от 46 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Какво означава суброгация - Poryazov.com

https://poryazov.com

Суброгацията е една допълнителна гаранция за третото лице, че ще си възстанови сумата която е разходвало за чуждия дълг. За него възниква едно регресно вземане да си иска обратно от длъжника да си иска дадената сума. В какво се състои допълнителната гаранция – встъпвайки в правата на кредитора третото лице ще може да упражни правата, които са принадлежали на кредитора, защото след като кредиторът е удовлетворен тези права са се прехвърлили в правната сфера на третото лице.
Например: вземането на кредитора може да е било привилегировано и тази привилегия се прехвърля и на третото лице чрез суброгаторния иск; или кредиторът може да е бил достатъчно разумен и да не се е задоволил само с договор а и да е поискал обезпечение следователно в тези обезпечителни права спрямо длъжника встъпва и третото лице и ако длъжника няма средства да погаси вземането срещу третото лице това заложно право се упражнява от третото лице и да се удовлетвори чрез нея.

Прочети още »
Публикувано от lbideamax 1 година 37 седмици ago – Популярно от 1 година 37 седмици
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:
1

Кога, как и защо можем да съдим застрахователна компания?

https://zastrahovan.eu

За да могат да бъдат правилно съобразени всички гореописани предпоставки и срокове за завеждане на дело срещу застрахователна компания, е необходимо ползвателите на застрахователни услуги да се обърнат към адвокат, който се занимава специализирано със застрахователно право. Един опитен в тази материя адвокат ще може най-добре да прецени дали са налице предпоставките за завеждане на съдебно дело. Освен това, адвокатът ще може да ориентира клиентите си относно основанията за предявяване на съдебния иск, както и относно шансовете за спечелване на делото.

Прочети още »
Публикувано от lbideamax 2 години 1 седмица ago – Популярно от 2 години 1 седмица
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:
1

Развод и ефектът върху децата

https://lechenie.bg

Бракоразводен адвокат, с който ще се получат чудесно нещата за вашите деца.

Прочети още »
Публикувано от georg4610 3 години 19 седмици ago – Популярно от 3 години 19 седмици
Категория: Общество   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. hlape