Приятели:

пръстени

1

Защо и кога мъжете започват да носят пръстени

https://www.mladasofia.com

Историята на мъжките пръстени е дълга и сложна и продължава да се изследва и днес. Някои смятат, че мъжете в Древен Рим са носели първите пръстени в знак на власт или сила. Други смятат, че са започнали да се носят от мъжете, за да обозначават статуса на връзката им.

Прочети още »
Публикувано от davem 15 седмици 4 дни ago – Популярно от 15 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Проучване на основните разлики между мъжки и дамски пръстени

https://presata.com

Пръстените са символ на любов, отдаденост и личен стил от векове. Независимо дали се носят като годежни пръстени, сватбени халки или модни аксесоари, тези кръгли орнаменти заемат специално място в живота ни. Въпреки че основната концепция за пръстена остава същата, има забележими разлики между мъжките и женските пръстени, които отразяват не само обществените норми, но и индивидуалните предпочитания. В тази статия ще разгледаме основните разлики между тези две категории.

Прочети още »
Публикувано от kipo 29 седмици 6 дни ago – Популярно от 29 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Emily.bg - бижута, аксесоари и подаръци

https://www.emily.bg

Emily.bg е доказан онлайн магазин за бижута, аксесоари и подаръци, който предлага неповторими златисти гривни, сребристи гривни, меки гривни, мъжки и дамски колиета, дамски обеци, дамски пръстени, комплекти, гривни за крак и много други изненади. Магазинът има за цел да предостави уникални подаръци за нея и него на достъпни цени. Emily.bg е ваш верен партньор в ситуации, когато желате да бъдете забелязани със страхотни нови бижута и аксесоари, които ще подчертаят допълнително вашата естествена красота.

Прочети още »
1

Ателие kojARTi – Онлайн магазин за избротка на персонализирани бижута и аксесоари от кожа, инокс и нераждаваема стомана

http://kojarti.com

Kojarti.com е мястото, на което ще откриете запомнящ се подарък, добро обслужване и персонално внимание. Ателието предлага колиета, гривни, обеци, пръстени, медальони, ключодържатели и кожени аксесоари(папионки от кожа, гривни от кожа, кожени колани и други), изработени от кожа, инокс и неръждаема стомана. За да бъде всеки артикул още по-специален, той може да бъде гравиран с точно определен шрифт и големина, които да паснат и допълнят аксесоара, който сте избрали.

Прочети още »
Публикувано от rabotn123 3 години 23 седмици ago – Популярно от 3 години 23 седмици
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. procreator