Приятели:

Android

1

Kodi най-добрият видео плейър за Android

https://u-bg.blogspot.com

Почти със сигурност сте чували за Kodi – и вероятно не сте чували добри неща за него. Софтуерът често е в заглавията поради спорове относно „напълно заредените кутии на Kodi“ , които улесняват незаконното предаване на защитени с авторски права филми, телевизия и други материали от интернет чрез плъгини на трети страни.

Въпреки това, самият софтуер е напълно легален и има много начини да го използвате у дома, за да управлявате и да се наслаждавате на медийната си колекция. Ако имате огромен архив от музика, филми и снимки, Kodi е инструментът за вас.

Като медиен център за безплатен софтуер, Kodi е ненадминат. Потребителите могат да персонализират практически всеки аспект на Kodi благодарение на неговите корени с отворен код, което им дава повече свобода да избират не само какво да гледат, но и как. Kodi най-добрият видео плейър за Android.

Прочети още »
Публикувано от petttto 43 седмици 6 дни ago – Популярно от 43 седмици 6 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Изучаване на звуците на животните с Android приложение за деца

https://u-bg.blogspot.com

Има много начини, по които децата могат да учат. Ученето обаче е по-добро и децата разбират повече, когато учат в приятна и изпълнена със забавления среда. Намерете ги всички: търсенето на животни е уникално мобилно приложение, което ще позволи на детето ви да учи и да се забавлява едновременно. Това приложение, подобно на много други образователни мобилни приложения, може да помогне на децата да се насладят на игрите, както и да разберат полезната образователна концепция за животните. Това приложение има толкова много аспекти и трябва да разгледате прегледа по-долу, за да разберете за какво става въпрос. Изучаване на звуците на животните с Android приложение за деца.

Прочети още »
Публикувано от petttto 44 седмици 6 дни ago – Популярно от 44 седмици 6 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

ТОП 5 на най-доброто Android приложение за учене на английски език

https://u-bg.blogspot.com

Английският е сложен, но популярен език. Това всъщност е един от най-популярните езици в света и е разпространен в много страни. Ученето на английски е малко трудно, но възнаграждаващо, защото можете да го използвате почти навсякъде. Има изненадващо много приложения, които помагат на хората да научат английски. Те попадат в няколко различни категории. Имате своите пълни учебни изживявания като Memrise или Drops, приложения за практикуване като HelloTalk или Tandem и след това приложения в стил разговорник като Simply Learn English. Имаме комбинация от трите по-долу. Вероятно вече имате поне малко знания, ако сте намерили пътя си тук и можете да прочетете целия параграф. Ето ги най-добрите приложения за изучаване на английски език за Android! ТОП 5 на най-доброто Android приложение за учене на английски език.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 4 дни ago – Популярно от 48 седмици 4 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Да се научим как да направим Оригами с Android приложение

https://u-bg.blogspot.com

Освен ако не сте гений, изучаването на оригами не може да се направи сами - особено когато става въпрос за правене на по-сложни модели. За щастие, има набор от приложения, пълни с полезни функции, които да ви водят през творческия процес.

Независимо дали искате да започнете ново хоби или да създадете конкретен модел просто за забавление, ето списък с най-добрите приложения за Android, за да научите оригами. Да се научим как да направим Оригами с Android приложение.

Прочети още »
Публикувано от petttto 51 седмици 2 дни ago – Популярно от 51 седмици 2 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Двойно почукване по екрана за активиране на телефон с Android

https://u-bg.blogspot.com

Здравейте момчета, в момента повечето от хората трябва да използват смартфон с Android. Когато носите най-новия технологичен смартфон с Android, изпитвате голямо вълнение от вашия смартфон. Всеки, който има телефон с Android, иска да провери всички функции, предварително инсталирани приложения, настройки и много други.

Днес обсъждаме DTSO - използвайте двойно докосване върху функцията на Android, за да включите или изключите екрана. Но преди да обсъдите процеса на DTSO - използвайте двойно докосване на функцията на Android, за да включите или изключите екрана, трябва да знаете за това.

Какво е DTSO?
DTSO означава включване/изключване на екрана с двойно докосване. Функцията за двойно докосване на устройството с Android е много полезна за всички онези потребители, които не искат да използват постоянно бутона за захранване, за да включват или изключват устройството с Android. Повечето от потребителите на Android или таблети счупват бутона за захранване на телефона си с Android поради постоянна употреба. Двойно почукване по екрана за активиране на телефон с Android

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 5 дни ago – Популярно от 1 година 5 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Android приложение събужда телефона с ръка

https://u-bg.blogspot.com

В рамките на настройките ще искате да активирате приложението, след което да решите дали искате текущо известие за него, което ще ви позволи бързо да включвате и изключвате услугата.

Има и други функции, като „Pocket“ (открива кога устройството е в джоба ви) и „Flip Cover“ (позволява откриване на капак на трета страна), които предлагат допълнителни опции за активиране на екрана, но само една може да се приложи към устройството наведнъж.

Изберете „Multi Wave“, за да имитирате Gesture Wake Up на S6, след което коригирайте предпочитанията по ваш вкус. Можете да посочите необходимия брой вълни и забавянето между тях. По мое мнение използването на една вълна работи най-добре, но за всеки свой. Android приложение събужда телефона с ръка

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 1 седмица ago – Популярно от 1 година 1 седмица
Категория: Технологии   Етикети:
1

Android приложение за български новини

https://u-bg.blogspot.com

Нямате място на устройството си с Android? Play Store на Google вече предлага функция за „автоматично архивиране“, която намалява неизползваните приложения, без да губи личните данни, прикачени към тях.

Google представи архивиране на приложения(Отваря се в нов прозорец)миналата година, но сега ще бъде автоматичен процес(Отваря се в нов прозорец), ако се включите. Архивирането премахва основните части на приложение, като същевременно запазва лични данни, освобождавайки място за инсталиране на други приложения или документи; иконата на приложението също остава на телефона ви. Съобщава се, че новата функция за автоматично архивиране на Android може да намали размера на приложението с близо 60%, казва Google.

Архивирано приложение ще покаже символ за изтегляне в облак над нормалната си икона, подобно на iOS. При стартиране на архивираното приложение потребителите ще бъдат помолени да го изтеглят отново от Play Store. Когато го отворите, запазените данни - като данни за вход в приложението, снимки или игра - трябва да са там. Android приложение за български новини.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 3 седмици ago – Популярно от 1 година 3 седмици
Категория: Технологии   Етикети:
1

Най-доброто безплатно Android приложение за разпознаване на песни

https://u-bg.blogspot.com

Идентификацията на песни беше доста чужда допреди няколко години, но с пускането на услуги като SoundHound и Google Sound Search нещата се промениха за добро. Беше по-лесно от всякога да дам име на песните, които се срещат случайно. Между всичко това, Shazam е име, което е устойчиво и се следва от милиони хора по целия свят.Shazam е фантастично мобилно приложение, което разпознава песни само по техните текстове. Неговата функция за идентифициране на музика ви помага да заснемате и споделяте музиката и телевизията, които обичате.Пътуването на Shazam е доста вълнуващо. Музикалното приложение Shazam отне 10 години, за да достигне 1 милиард тагове и тогава нямаше спиране. През следващите 10 месеца той достигна 2 милиарда и 3 месеца, за да премине от 10 на 12 милиарда. Самият оборот звучи наелектризиращо. Shazam е свързал повече от 1 милиард души досега и все още се развива силно. Най-доброто безплатно Android приложение за разпознаване на песни.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 3 седмици ago – Популярно от 1 година 3 седмици
Категория: Технологии   Етикети:
1

Безплатно приложение за обработка на снимки за Android

https://u-bg.blogspot.com

Добрата новина е, че дори ако сте начинаещ, който само иска да добави Instagram филтри към вашите снимки, или сте напреднал фотограф, можете без усилие да създавате зашеметяващи снимки за няколко минути, като използвате само едно приложение ➡ YouCam Perfect . Въз основа на нашия опит, това безплатно приложение за редактиране на снимки съдържа уникални инструменти за редактиране, всички в едно, мощно приложение за редактиране на снимки.

Споделяме и други 17 приложения за редактор на снимки, така че да можете да изберете това, което харесвате и да можете да го използвате по време на празниците, ваканциите, специални поводи като ден на паметта, месец на гордостта и т.н. И така, нека започнем... Безплатно приложение за обработка на снимки за Android.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 4 седмици ago – Популярно от 1 година 4 седмици
Категория: Технологии   Етикети:
1

На най-добрите безплатни антивирусни приложения за Android

https://u-bg.blogspot.com

Тази статия прави преглед на най-добрите антивируси за Android със сравнение. Вижте подробностите, за да изберете най-доброто антивирусно приложение за Android за вас:

Антивирусен софтуер (известен също като AV софтуер) се използва за откриване, блокиране и премахване на всички видове заплахи за устройство. Заплахите може да включват вируси, злонамерен софтуер, шпиониращ софтуер, раздуващ софтуер и т.н., които могат да влязат в устройството ви чрез злонамерени уебсайтове, връзки или приложения.

Тъй като живеем в епоха, в която почти всички наши важни задачи се изпълняват през нашите смартфони, е много важно да имаме софтуер, който може да защити личната ни информация (включително пароли, финансови данни и т.н.) от злоупотреба от злонамерени хора .

Освен че осигурява защита на вашето устройство от вируси, антивирусният софтуер също ви дава инструмент за намиране на вашето устройство в случай на кражба, за заключване или форматиране от разстояние, за безопасно сърфиране през техния VPN и много повече. На най-добрите безплатни антивирусни приложения за Android.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 4 седмици ago – Популярно от 1 година 4 седмици
Категория: Технологии   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama