Приятели:

Google Chrome

1

Как да сканираме компютъра за вируси с Google Chrome?

https://u-bg.blogspot.com

Уеб браузърът Chrome започва да доминира в категорията софтуер, който използваме за консумация на уеб съдържание, точно както Google също води в областта на търсенето, онлайн видеото, картите и др. Той достигна тази позиция сред браузърите благодарение на някои отлични качества, включително скорост, простота, сигурност и водеща поддръжка за нови стандарти за уеб код. Въпреки че други браузъри го настигнаха и в някои случаи го надминаха по скорост и простота, Chrome е лесен за използване, бърз при нашите тестове и все още най-съвместимият със стандартите браузър. Но Mozilla Firefox получава одобрението ни за избор на редактори, благодарение на своята скорост, възможност за персонализиране и по-ниско изтощаване на батериите на лаптопа.

Десктоп версията на Chrome постоянно се актуализира, но по отношение на вълнуващите нови функции напоследък е доста тихо, като се имат предвид вълнуващите нови записи от Maxthon и Vivaldi , както и забележителните подобрения във Firefox. Най-новите версии на браузъра на Google бяха за запушване на дупки в сигурността, подобряване на надеждността, добавяне на възможности за кодиране и премахване на непопулярни функции като стартовия панел за приложения и центъра за уведомяване. Те може да не са грабващи окото подобрения, но все пак са важни. Как да сканираме компютъра за вируси с Google Chrome?.

Прочети още »
Публикувано от petttto 45 седмици 4 дни ago – Популярно от 45 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрите разширения за Google Chrome

https://u-bg.blogspot.com

Прегледайте и сравнете списъка с най-добрите разширения за Chrome заедно с функциите, за да изберете задължителните разширения за Google Chrome:

Браузърът Chrome на Google е един от най-популярните уеб браузъри наоколо. Милиони потребители по целия свят използват този браузър ежедневно. Функционалността на този браузър може да бъде подобрена чрез инсталиране на разширения за Chrome.

В днешно време има стотици хиляди разширения за Chrome, така че изборът на правилните за вашия браузър може да бъде труден.

Прегледахме множеството разширения на Chrome, за да ви помогнем да намерите най-добрите за различни приложения. Най-добрите разширения за Google Chrome.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 2 седмици ago – Популярно от 1 година 2 седмици
Категория: Интернет   Етикети:
1

Допълнителни скрити настройки на браузъра Google Chrome

https://u-bg.blogspot.com

Функциите, предлагани от този браузър, го правят най-добрият браузър за използване. Историята, отметките и синхронизирането на раздели във всички основни платформи гарантират, че винаги можете да продължите от там, където сте спрели на друго устройство. Като цяло изживяването беше страхотно и в момента не обмислям да премина към алтернатива.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
Google Chrome изглежда много бърз и това беше основната причина да премина от Firefox около 2012 г. Голямо предимство Google Chrome има синхронизирането, което предлага в Windows, macOS, Linux, Android и iOS. Това беше единственият браузър, който предлагаше това, преди другите да се присъединят. Като потребител с различни устройства на множество платформи, това значително помага за моята продуктивност, дори когато съм в движение. Вградените услуги като преводач на Google го правят още по-забавен за използване. Google Chrome предлага най-много от гледна точка на персонализиране с всички безплатни разширения.

ПРОТИВ
Това се обсъжда от години, но Google Chrome все още отнема значителна част от вашата RAM, за да работи правилно. Това е единственият проблем, който имам срещу Google Chrome. Допълнителни скрити настройки на браузъра Google Chrome.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 2 седмици ago – Популярно от 1 година 2 седмици
Категория: Компютри   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama