Приятели:

Компютри

1

Безплатна онлайн RAR разархивираща програма

https://u-bg.blogspot.com

Zip е архивен формат, който предлага компресиране на данни без загуба на данни. Zip файлът може да съдържа компресирани файлове, папки, изображения, видеоклипове и други видове компресирани данни. Zip програмите могат да ви помогнат да спестите място за съхранение на сървъра и да намалите времето за изтеглянето му на вашия компютър. Този тип софтуер поддържа различни файлови формати за архивиране като zip, rar, tar, 7-zip и други.

Следва ръчно подбран списък с най-добрия софтуер за компресиране на Zip файлове с техните популярни функции и връзки към уебсайтове. Списъкът съдържа както софтуер с отворен код (безплатен), така и комерсиален (платен). Безплатна онлайн RAR разархивираща програма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 42 седмици 3 дни ago – Популярно от 42 седмици 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрият PDF to Excel (XLSX) безплатен онлайн конвертор на документи

https://u-bg.blogspot.com

PDF софтуерът е предоставен за множество приложения във формат PDF. Съществуват PDF четци за Android, Windows, iOS и Mac. При повечето средни потребители това е всичко, което ще използват, когато работят с PDF файлове, които вероятно са най-популярният формат на документи. Но PDF файловете може да включват промени от време на време, така че в тази ситуация има няколко безплатни PDF конвертора.

PDF файловете могат да включват повече от прости графики и текстове, тъй като те могат да кодират диаграми, данни и електронни таблици в отделни страници. Това звучи невероятно, ако искате цялото това съдържание да бъде запазено и защитено, но може да има случаи, когато трябва да го премахнете и типичните читатели и редактори няма да го отрежат.

Това е мястото, където влизат PDF конверторите, а PDF към Excel конверторите могат да бъдат ценен инструмент за предприятия и академични изследователи, които трябва безопасно и законно да управляват, прехвърлят и анализират огромна част от данни от електронни таблици. Тази статия ще ви преведе през най-добрите и безплатни конвертори на PDF към Excel. Най-добрият PDF to Excel (XLSX) безплатен онлайн конвертор на документи.

Прочети още »
Публикувано от petttto 42 седмици 3 дни ago – Популярно от 42 седмици 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна антивирусна защита за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Ако не защитите компютрите си с антивирусна програма, поемате сериозни рискове. Банков троянски кон може да източи парите от вашите сметки. Ботнет може да привлече вашия компютър като част от зомби армия, извършваща масови атаки на корпоративни уебсайтове. Може да откриете вашите критични документи задържани за откуп. Противодействие на всички тези възможности е сигурността, че трябва да платите за защита. Или вие? Всъщност има доста антивирусни решения, които не струват нищо. Подбрахме най-добрите от тях за вашето внимание.

Вашата антивирусна програма със сигурност трябва да има способността да изкорени съществуващ злонамерен софтуер, но нейната постоянна задача е да попречи на ransomware, ботнет мрежи, троянски коне и други злонамерени програми да се закрепят. Всички безплатни антивирусни програми, които избрахме, предлагат защита от зловреден софтуер в реално време . Някои поемат битката с браузъра, като работят, за да гарантират, че никога дори няма да посетите сайт, хостващ злонамерен софтуер, или ще бъдете заблудени да предадете идентификационните си данни на фишинг сайт.

Вярвате или не, някои от тези безплатни продукти дори надминават всички, освен най-добрите еквиваленти срещу заплащане. И тъй като те са безплатни, можете да опитате няколко, преди да се спрете на любимия си. Прочетете за миниатюри на нашите пълни прегледи, последвани от това как оценяваме безплатния антивирусен софтуер и как да изберете правилния. Безплатна антивирусна защита за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 44 седмици 19 часа ago – Популярно от 44 седмици 19 часа
Категория: Компютри   Етикети:
1

ТОП 5 на най-добрите онлайн програми за изрязване на видео файл

https://u-bg.blogspot.com

Това всъщност е много често, ако трябва да бъда честен, ако имате голям видео файл за изрязване. В нашето ежедневие може да сте гледали прекрасен 4GB филм и да искате да го споделите с приятелите си или бихте искали да го качите във Facebook или други популярни социални уебсайтове. Въпреки това, като се има предвид голямото пространство, което заема, ще срещнете някои проблеми по пътя за запазване, споделяне или качване. През повечето време това, от което се нуждаете, вероятно е само акцентът, а не целият файл. Не се притеснявай! Лесно е да се направи, след като използвате един безплатен инструмент за рязане на видео от моя списък тук. ТОП 5 на най-добрите онлайн програми за изрязване на видео файл.

Прочети още »
Публикувано от petttto 44 седмици 1 ден ago – Популярно от 44 седмици 1 ден
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да сканираме компютъра за вируси с Google Chrome?

https://u-bg.blogspot.com

Уеб браузърът Chrome започва да доминира в категорията софтуер, който използваме за консумация на уеб съдържание, точно както Google също води в областта на търсенето, онлайн видеото, картите и др. Той достигна тази позиция сред браузърите благодарение на някои отлични качества, включително скорост, простота, сигурност и водеща поддръжка за нови стандарти за уеб код. Въпреки че други браузъри го настигнаха и в някои случаи го надминаха по скорост и простота, Chrome е лесен за използване, бърз при нашите тестове и все още най-съвместимият със стандартите браузър. Но Mozilla Firefox получава одобрението ни за избор на редактори, благодарение на своята скорост, възможност за персонализиране и по-ниско изтощаване на батериите на лаптопа.

Десктоп версията на Chrome постоянно се актуализира, но по отношение на вълнуващите нови функции напоследък е доста тихо, като се имат предвид вълнуващите нови записи от Maxthon и Vivaldi , както и забележителните подобрения във Firefox. Най-новите версии на браузъра на Google бяха за запушване на дупки в сигурността, подобряване на надеждността, добавяне на възможности за кодиране и премахване на непопулярни функции като стартовия панел за приложения и центъра за уведомяване. Те може да не са грабващи окото подобрения, но все пак са важни. Как да сканираме компютъра за вируси с Google Chrome?.

Прочети още »
Публикувано от petttto 45 седмици 4 дни ago – Популярно от 45 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатен аудио редактор за Windows и Mac

https://u-bg.blogspot.com

MyEdit не изисква инсталация като уеб базиран аудио редактор и не оставя отпечатък върху вашия компютър. Нуждаете се само от интернет връзка и уеб браузър като Chrome или Firefox.

Уебсайтът е удобен за потребителя и ви позволява да изпълнявате различни задачи за редактиране на звук. Те включват изрязване на звука, премахване на вокали, търсач на BPM и програма за промяна на гласа. Има и инструменти за възстановяване като шумозаглушител и премахване на вятъра.

Просто качете вашия аудио файл, редактирайте своя запис и изтеглете променения аудио файл. Има само един недостатък при използването на този безплатен инструмент. Можете да качвате само файлове, по-малки от 100MB и по-кратки от 10 минути. Но ако трябва да работите само с малки звукови файлове, няма по-добър вариант. Безплатен аудио редактор за Windows и Mac.

Прочети още »
Публикувано от petttto 45 седмици 4 дни ago – Популярно от 45 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

ТОП 5 добавки за вашия браузър Firefox или Chrome за сваляне на торенти

https://u-bg.blogspot.com

Торентингът беше представен за първи път през 2001 г. от Брам Коен като по-бърз и надежден метод за споделяне на файлове. Той подобрява изтеглянията, като ги предава поточно от множество източници едновременно, вместо от един източник. Като такива, скоростите на изтегляне не се влияят, ако един източник е бавен или недостъпен.

Тук ще обсъдим петте най-добри и най-популярни торент клиенти за Windows, като подчертаваме техните ключови характеристики и предимства. Независимо дали сте редовен потребител на торент или тепърва започвате, тези клиенти предлагат различни опции, които да отговарят на вашите нужди.

Какво е торент клиент?
Торент клиентите са софтуерни приложения, които позволяват на потребителите да изтеглят и споделят файлове чрез протокола BitTorrent. Обратно, традиционните методи за изтегляне може да имат затруднения при изтеглянето на големи файлове от хост сървъра, създавайки неприятно изживяване. ТОП 5 добавки за вашия браузър Firefox или Chrome за сваляне на торенти.

Прочети още »
Публикувано от petttto 45 седмици 4 дни ago – Популярно от 45 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрият безплатен PDF редактор

https://u-bg.blogspot.com

Не, PDF Reader Pro не е напълно безплатен. Ако не получите платената версия, този софтуер е почти само PDF четец. Той няма функции за редактиране на PDF. И докато можете да използвате безплатната версия за конвертиране на PDF файлове в Office, тя ще конвертира само първите 10 страници. Освен това груповото криптиране, импортирането и експортирането на анотации, попълването на формуляри и други функции също са заключени зад платена стена.

И така, колко струва платената версия на PDF Reader Pro? Няма един отговор на това, тъй като има различни планове. Ето още информация, за да можете да планирате бюджет. Най-добрият безплатен PDF редактор.

Прочети още »
Публикувано от petttto 45 седмици 4 дни ago – Популярно от 45 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да инсталираме на чисто Windows 10 или 11

https://u-bg.blogspot.com

Измина доста време от първото стартиране на Windows 11 , но Microsoft все още предлага новата операционна система като безплатна актуализация за потребителите на Windows 10. Windows 11 също не е малка версия, тъй като има много нови функции в операционната система, които я правят си струва да бъде изтеглена в сравнение с Windows 10 . Но ако сте блокирани и не знаете как да изтеглите Windows 11, ние ви подкрепяме.

В момента има пет основни начина за изтегляне и инсталиране на Windows 11 . Най-добрият начин е да изчакате да го получите безплатно чрез Windows Update на вашия компютър. С втория начин можете да принудите вашия компютър да го изтегли чрез асистента за инсталиране. Третият начин включва използването на програмата Windows Insider. Тези три начина не включват загуба на файлове или данни.

Можете също така да опитате инструмента за създаване на мултимедия като четвърти начин за получаване на Windows 11 или да опитате да използвате aWindows 11ISO файл и ръчно чисто инсталиране на операционната система на вашия компютър като пети начин. Тези два метода включват чиста инсталация, така че в крайна сметка ще загубите файлове. Те са последна инстанция.

Само имайте предвид, че за да получите Windows 11, ще трябва да отговаряте на системните изисквания . Ако не го направите, има начини да промените инсталацията си, за да работи, но това може да означава, че компютърът ви няма да получава актуализации от Microsoft. Препоръчваме ви да проверите приложението PC Health Check, за да потвърдите, че системата ви работиWindows 11преди да продължите. Как да инсталираме на чисто Windows 10 или 11.

Прочети още »
Публикувано от petttto 47 седмици 6 дни ago – Популярно от 47 седмици 6 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна програма за изрязване и редактиране на MP3 файлове

https://u-bg.blogspot.com

Понякога слушането на цяла MP3 песен изглежда процес, който отнема време. Може би искате само акцентът от аудио записа и да го направите като тон на звънене или искате да отрежете частите, които не ви трябват, и да запазите това, което е важно за някои специални цели. В такива случаи това, от което се нуждаете, е лесен за използване и надежден MP3 нож. Тъй като на пазара има толкова много подобни безплатни аудио резачки, намирането на подходящ може да се окаже трудна задача. Тук представяме 9 най-добри безплатни MP3 резачки за потребители на Windows и Mac за изрязване на всякакви MP3 файлове по лесен начин. Безплатна програма за изрязване и редактиране на MP3 файлове.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 3 дни ago – Популярно от 48 седмици 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama