Приятели:

8888 bonus

1

Най-почитаните футболисти в историята на Франция според 8888 bonus

https://www.expert.bg

Последните промени във френската професионална футболна лига ще доведат до някои по-високи позиции в ранговете. Играчите, които попаднат на върха в списъците, ще се насладят на бонус 8888, докато играчите от второ и три ниво ще получат съответните бонуси.

Мярката беше предложена от професионалната спортна федерация LFP главно за насърчаване на здравословната конкуренция в отборите и стимулиране на стимулиращата конкуренция сред най-обещаващите младежи във Франция. Въпреки че се смята, че това също ще има бъдещо въздействие върху качеството на националния отбор.

Това е фантастична новина за всички на борда, със съществуващите възможности, които вече са достъпни за всички звездни изпълнители на всяко ниво - Това е не само по-добро за клубовете, но и изключително обещаващо за качеството на националния отбор през годините 2018/19!

Прочети още »
Публикувано от Trifon 1 година 13 седмици ago – Популярно от 1 година 13 седмици
Категория: Спорт   Етикети:
1

Използвай своя 8888 бонус код от 7 спорт за да спечелиш големи награди

https://7sport.net

Компанията за онлайн залози 8888 обяви своите промоционлани бонус оферти за 2022ра. Ако искате да спечелите с 8888 бонус, трябва да се регистрирате и 8888 ще ви даде специалния код за да шпрезаредите вашия бонус

Прочети още »
Публикувано от 7sport 1 година 35 седмици ago – Популярно от 1 година 35 седмици
Категория: Спорт   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. taloveca
  3. petttto
  4. fire19Milenkov
  5. hlape