Приятели:

тебеширена боя

1

Добра ли е тебеширената боя за дърво?

https://wickeble.com

Преди да започнете да боядисвате дърво, важно е да нанесете грунд или уплътнител върху дървото. Това ще предотврати изтичането на боята в дървото. Освен това, ако дървото е било напоено дълго време, някои вещества могат да се издигнат на повърхността на тебеширената боя. Ако дървото ви е грубо, нарязано или хлъзгаво, грундът е начин да изравните повърхността. В настоящата статия ще разгледаме същността и предимствата на тебеширената боя за разкрасяване на дървени повърхности.

Декоративна боя
Декоративната тебеширена боя е отличен начин да добавите винтидж усещане към дома си. Прилепва към повечето повърхности и е идеален за вътрешна и външна употреба. Въпреки това, трябва леко да шлайфате всеки предмет, преди да нанесете боята. Боята може да бъде много гъста, така че може да ви е необходим само един слой. Освен това, може лесно да се нарани – както докато е мокра, така и след като е изсъхнала.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 седмица 16 часа ago – Популярно от 1 седмица 16 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Какво е тебеширена боя?

https://www.velikite.bg

Какво е тебеширена боя? Това е декоративна боя на водна основа, изобретена от Ани Слоун. Въпреки че изисква малко подготовка, все пак се нуждае от специален слой отгоре, за да се предотврати лющене. Често с помощта на такава боя се правят пътните маркировки, което говори за издръжливостта ѝ, но тя има и дружи приложения. В настоящата статия ще разгледаме предимствата и недостатъците на тебеширената боя.

Предимства на тебеширената боя
Предимствата на тебеширената боя пред традиционните латексни и маслени бои са многобройни. На първо място, тебеширената боя изсъхва бързо, затова можете да нанесете втори слой боя същия ден. Второ, боята е гъста, така, че може да се използва по-малко количество за по-голяма площ. Тебеширената боя е на водна основа, и има много малко миризми или изпарения, за които да се притеснявате.

Прочети още »
Публикувано от kipo 9 седмици 5 дни ago – Популярно от 9 седмици 5 дни
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. Trifon
  3. procreator
  4. seooptimization
  5. Hristo681