Приятели:

мило борисов

1

Мило Борисов - Повече за българският бизнесмен

https://otgovorna-igra.com

Мило Борисов е основател и почетен председател на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите на игри, която понастоящем носи името Асоциация на игралната индустрия в Бълария (АИИБ). През 2014 г. учредява Фондация „Отговорна игра“, съвместно със своята сестра, Росина Борисова, като продължение на едноименния проект на АИИБ, стартирал през 2008 г., под егидата на Държавната комисия по хазарта. Почетен член на Управителния съвет на Фондацията.

Прочети още »
Публикувано от swd 1 година 16 седмици ago – Популярно от 1 година 16 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Мило Борисов - Статии и Новини в Gol.bg

https://www.gol.bg

Син Рай за феновете на ПФК Левски след като се разбра, че спонсор ще инвестира над 20 милиона лева. Мило Борисов разкри, че бъдещите планове са букмейкърът да инвестира над 20 милиона за период от почти 5 години. Палмс Бет е марка, а не компания. Фирмата сключила договор със Сините е Телематик Интерактив АД. Те подпомогат спорта не само с инвестиции в Левски, но също така те са и генерален спонсор на федерацията по художествена гимнастика. Мило Борисов сподели, че още е развалнуван след посещението си на музея на ПФК Левски и че това е било уникално изживяване. Инвестицията в Левски не само ще помогне клуба да изпълнява финансовите си задължения, но и да се развива.

Прочети още »
Публикувано от swd 1 година 24 седмици ago – Популярно от 1 година 24 седмици
Категория: Спорт   Етикети:
1

Мило Борисов - Телематик“ ще разпредели дивидент в размер на над 50% от печалбата на дружеството

https://www.investor.bg

В последните няколко години България се нарежда сред най-иновативните страни в игралната индустрия. Скоростта, с която браншът се развива, е впечатляваща. Секторът става все по-прозрачен и конкурентен.

Прочети още »
Публикувано от swd 1 година 25 седмици ago – Популярно от 1 година 25 седмици
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:
1

Мило Борисов - Генералният спонсор на Левски ще инвестира над 20млн лева в клуба до 2024

https://fakti.bg

Генералният спонсор на Левски - Палмс Бет, се ангажира да инвестира крупна сума пари, за да може клубът да избегне финансовите си проблеми и да мине на по-горно ниво в своето развитие. За това акцентира и собственикът на компанията, която подпомага най-активно "сините". Ето какво сподели Мило Борисов пред "Гонг".

Прочети още »
Публикувано от swd 1 година 28 седмици ago – Популярно от 1 година 28 седмици
Категория: Спорт   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. agoshev
  4. hlape
  5. davem