Приятели:

веган торти

1

Лятна свежест на трапезата: вкусни и леки веган торти с плодове

https://www.reactinfo.com

Лятото е сезонът на изобилието от свежи плодове, които не само ни зареждат с витамини, но и вдъхновяват кулинарни шедьоври. А за любителите на сладкото, няма по-добър начин да се насладят на плодовия сезон от това с вкусна и лека веган торта.
Веган тортите често се смятат за по-здравословна алтернатива на традиционните, тъй като изключват млечни продукти и яйца. Това обаче не означава, че трябва да се лишавате от богат вкус и пухкава текстура. С правилните заместители и свежи плодове можете да създадете впечатляващи и освежаващи сладкиши, идеални за летни празнични трапези.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 седмица 4 дни ago – Популярно от 1 седмица 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Могат ли веганите да ядат торта? Отговори на вкусната дилема

https://presata.eu

Веганството нарасна главоломно през последните години, тъй като все повече хора възприемат екологичен начин на живот. Веганската диета изключва всички животински продукти, включително месо, млечни продукти, яйца и дори мед. Въпреки това, един въпрос, който често възниква, е „Могат ли веганите да ядат торта?“ Докато се задълбочаваме в тази възхитителна дилема, ще проучим различните начини, по които веганите могат да се насладят на торта, без да нарушават етиката и режима си.

Прочети още »
Публикувано от kipo 49 седмици 6 дни ago – Популярно от 49 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Коя храна е изненадващо подходяща за веган?

https://nmr.bg

Зеленчуковите сламки са популярна закуска. Хрупкави са и вкусни. Можете да ги приготвите в голямо разнообразие от вкусове. И се смятат за здравословна алтернатива на картофения чипс. Но наистина ли са веган?

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 27 седмици ago – Популярно от 1 година 27 седмици
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama