Приятели:

безплатна програма

1

Безплатна програма за преобразуване на снимки в маслена картина, акварел или скица

https://u-bg.blogspot.com

Този урок прави преглед и сравнява най-добрия безплатен софтуер за редактиране на снимки, за да ви помогне да изберете най-добрия фоторедактор според вашите изисквания:

Мислите ли да качите ново изображение за вашия акаунт в социалните медии?

Бързото редактиране на изображения може да направи чудеса за новата ви публикация. Ако просто искате да публикувате нова снимка или просто да създадете графично съдържание, ще ви трябва приличен софтуер за редактиране на снимки. Какво по-добро от това да имате безплатен софтуер за редактиране на снимки, който може да ви помогне бързо да редактирате изображения.

Софтуерът за редактиране на снимки е създаден специално, за да ви помогне да създавате и променяте изображения според необходимостта. От изрязване на изображения до промяна на цвета, подобни инструменти за изображения и софтуер се оказват много удобни по природа. Такива инструменти за изображения се оказват много удобни за вашите изисквания за бързо редактиране. Безплатна програма за преобразуване на снимки в маслена картина, акварел или скица.

Прочети още »
Публикувано от petttto 13 седмици 2 часа ago – Популярно от 13 седмици 2 часа
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Recuva безплатна програма за възстановяване на изтрити файлове

https://u-bg.blogspot.com

Въведени от IBM през 1956 г., твърдите дискове бяха доминиращото вторично устройство за съхранение за компютри с общо предназначение в началото на 60-те години. HDD поддържат тази позиция в съвременната ера на сървъри и персонални компютри , въпреки че персоналните компютърни устройства, произведени в голям обем, като мобилни телефони и таблети , разчитат на устройства за съхранение с флаш памет . Повече от 224 компании са произвеждали HDD в исторически план , въпреки че след обширна консолидация на индустрията повечето единици са произведени от Seagate , Toshiba иWestern Digital . Твърдите дискове доминират обема на произведените хранилища ( екзабайти на година) за сървъри. Въпреки че производството расте бавно (по доставени екзабайти), приходите от продажби и доставките на единици намаляват, тъй като твърдите дискове (SSD) имат по-високи скорости на трансфер на данни, по-висока площна плътност на съхранение, малко по-добра надеждност и много по-ниска латентност и времена за достъп. Recuva безплатна програма за възстановяване на изтрити файлове.

Прочети още »
Публикувано от petttto 18 седмици 4 дни ago – Популярно от 18 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна програма за ресайз намаляване размера на снимка

https://u-bg.blogspot.com

Размерът като цяло е величината или размерите на нещо. По-конкретно, геометричен размер (или пространствен размер ) може да се отнася до линейни размери ( дължина , ширина, височина , диаметър , периметър ), площ или обем . Размерът може също да бъде измерен по отношение на масата , особено когато се приеме диапазон на плътност . Безплатна програма за ресайз намаляване размера на снимка.

Прочети още »
Публикувано от petttto 19 седмици 4 дни ago – Популярно от 19 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрата безплатна програма за видео чат

https://u-bg.blogspot.com

Онлайн видео платформите позволяват на потребителите да качват, споделят видеоклипове или да предават на живо свои собствени видеоклипове в интернет. Те могат да бъдат или за гледане от широката общественост, или за определени потребители в споделена мрежа. Най-популярният уебсайт за видео хостинг е YouTube , 2 милиарда активни до октомври 2020 г. и най-обширният каталог от онлайн видеоклипове. Има някои държави в света, които поставят ограничения върху YouTube , вместо това имат свои собствени регионални уебсайтове за споделяне на видео. Най-добрата безплатна програма за видео чат.

Прочети още »
Публикувано от petttto 19 седмици 6 дни ago – Популярно от 19 седмици 6 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрата безплатна програма за сваляне на торенти

https://u-bg.blogspot.com

За да изпращат или получават файлове, потребителите използват BitTorrent клиент на свързания си с интернет компютър . BitTorrent клиент е компютърна програма, която прилага протокола BitTorrent. Клиентите на BitTorrent са налични за различни компютърни платформи и операционни системи , включително официален клиент, издаден от Rainberry, Inc. Популярните клиенти включват μTorrent , Xunlei Thunder, Transmission , qBittorrent , Vuze , Deluge , BitComet и Tixati .BitTorrent тракерите предоставят списък с файлове, налични за прехвърляне, и позволяват на клиента да намери партньорски потребители, известни като „семена“, които могат да прехвърлят файловете. Най-добрата безплатна програма за сваляне на торенти.

Прочети още »
Публикувано от petttto 19 седмици 6 дни ago – Популярно от 19 седмици 6 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Програма за създаване на лого за сайт

https://u-bg.blogspot.com

Лого, съкращение от думата логотип е графичен знак, емблема или символ, което се използва от фирми, организации, сдружения, продукти и частни лица за да подпомогне и да насърчи промотирането на техния бизнес. Най-добрата безплатна програма за създаване на лого за сайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 19 седмици 6 дни ago – Популярно от 19 седмици 6 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Най-добрата безплатна програма за записване на дискове

https://u-bg.blogspot.com

Създаването на оптичен диск , включително създаване на CD, DVD и Blu-ray диск, е процесът на сглобяване на изходен материал – видео, аудио или други данни – в правилния формат на логически том, който след това да бъде записан („ записан “ ) на оптичен диск (обикновено компакт диск или DVD ). Това действие обикновено се извършва незаконно, чрез пиратство на защитен с авторски права материал без разрешение от оригиналните артисти. Най-добрата безплатна програма за записване на дискове.

Прочети още »
Публикувано от petttto 20 седмици 5 дни ago – Популярно от 20 седмици 5 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна програма за обработка на изображения

https://u-bg.blogspot.com

Редактирането на снимки обхваща процесите, променящи изображенията. Редакторът на изображения или фото редактора е софтуерна програма, използвана, за редактиране или по друг начин казано за манипулиране на графичните изображения. Безплатна програма за обработка на изображения.

Прочети още »
Публикувано от petttto 24 седмици 2 дни ago – Популярно от 24 седмици 2 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Shotcut – безплатна програма за видео редакция

https://u-bg.blogspot.com

Shotcut – безплатна програма за видео обработка. Shotcut е безплатен, междуплатформен видеоредактор с отворен код за Windows, Mac и Linux. Основните функции включват поддръжка на широка гама от формати; не се изисква импортиране, което означава естествено редактиране на времевата линия; Поддръжка на Blackmagic Design за мониторинг на въвеждане и преглед; и поддръжка на резолюция до 4k.

Прочети още »
Публикувано от petttto 28 седмици 21 часа ago – Популярно от 28 седмици 21 часа
Категория: Компютри   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. taloveca
  3. petttto
  4. fire19Milenkov
  5. hlape