Приятели:

Онлайн програми

1

ТОП 5 на най-добрите онлайн програми за изрязване на видео файл

https://u-bg.blogspot.com

Това всъщност е много често, ако трябва да бъда честен, ако имате голям видео файл за изрязване. В нашето ежедневие може да сте гледали прекрасен 4GB филм и да искате да го споделите с приятелите си или бихте искали да го качите във Facebook или други популярни социални уебсайтове. Въпреки това, като се има предвид голямото пространство, което заема, ще срещнете някои проблеми по пътя за запазване, споделяне или качване. През повечето време това, от което се нуждаете, вероятно е само акцентът, а не целият файл. Не се притеснявай! Лесно е да се направи, след като използвате един безплатен инструмент за рязане на видео от моя списък тук. ТОП 5 на най-добрите онлайн програми за изрязване на видео файл.

Прочети още »
Публикувано от petttto 26 седмици 2 дни ago – Популярно от 26 седмици 2 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Oнлайн програми да направите лого за сайт, блог или фирма

https://u-bg.blogspot.com

Искате да направите лого за вашите визитки, документи или пощенската кутия на фирмата, сайта или имате малък блог, на който искате да подобрите визията. Онлайн програми да направите лого за сайт, блог или фирма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 42 седмици 2 дни ago – Популярно от 42 седмици 2 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Онлайн програми

https://u-bg.blogspot.com

Офис пакетът е пакет от софтуер за продуктивност ( софтуерен пакет ), предназначен за използване от офис служители . Компонентите обикновено се разпространяват заедно онлайн програми, имат последователен потребителски интерфейс и обикновено могат да взаимодействат помежду си, понякога по начини, които операционната система обикновено не позволява.

Прочети още »
Публикувано от petttto 43 седмици 4 дни ago – Популярно от 43 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Онлайн програми за редактиране на изображения

https://u-bg.blogspot.com

Това е една ТОП 5 класация на най-добрия безплатен онлайн редактор на снимки. някои, от които доста сериозни откъм възможности и функционалност. Онлайн програми за редактиране на изображения.

Прочети още »
Публикувано от petttto 44 седмици 5 дни ago – Популярно от 44 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. agoshev
  4. hlape
  5. davem