Приятели:

най-добрият

1

Най-добрият PDF to Excel (XLSX) безплатен онлайн конвертор на документи

https://u-bg.blogspot.com

PDF софтуерът е предоставен за множество приложения във формат PDF. Съществуват PDF четци за Android, Windows, iOS и Mac. При повечето средни потребители това е всичко, което ще използват, когато работят с PDF файлове, които вероятно са най-популярният формат на документи. Но PDF файловете може да включват промени от време на време, така че в тази ситуация има няколко безплатни PDF конвертора.

PDF файловете могат да включват повече от прости графики и текстове, тъй като те могат да кодират диаграми, данни и електронни таблици в отделни страници. Това звучи невероятно, ако искате цялото това съдържание да бъде запазено и защитено, но може да има случаи, когато трябва да го премахнете и типичните читатели и редактори няма да го отрежат.

Това е мястото, където влизат PDF конверторите, а PDF към Excel конверторите могат да бъдат ценен инструмент за предприятия и академични изследователи, които трябва безопасно и законно да управляват, прехвърлят и анализират огромна част от данни от електронни таблици. Тази статия ще ви преведе през най-добрите и безплатни конвертори на PDF към Excel. Най-добрият PDF to Excel (XLSX) безплатен онлайн конвертор на документи.

Прочети още »
Публикувано от petttto 46 седмици 3 часа ago – Популярно от 46 седмици 3 часа
Категория: Компютри   Етикети:
1

Kodi най-добрият видео плейър за Android

https://u-bg.blogspot.com

Почти със сигурност сте чували за Kodi – и вероятно не сте чували добри неща за него. Софтуерът често е в заглавията поради спорове относно „напълно заредените кутии на Kodi“ , които улесняват незаконното предаване на защитени с авторски права филми, телевизия и други материали от интернет чрез плъгини на трети страни.

Въпреки това, самият софтуер е напълно легален и има много начини да го използвате у дома, за да управлявате и да се наслаждавате на медийната си колекция. Ако имате огромен архив от музика, филми и снимки, Kodi е инструментът за вас.

Като медиен център за безплатен софтуер, Kodi е ненадминат. Потребителите могат да персонализират практически всеки аспект на Kodi благодарение на неговите корени с отворен код, което им дава повече свобода да избират не само какво да гледат, но и как. Kodi най-добрият видео плейър за Android.

Прочети още »
Публикувано от petttto 47 седмици 3 дни ago – Популярно от 47 седмици 3 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

WordFence най-добрият плъгин за сигурност на WordPress сайт

https://u-bg.blogspot.com

Wordfence е популярен и уважаван плъгин за сигурност на WordPress за защита на уебсайта ви от зловреден софтуер и атаки. Въпреки това, с толкова много налични възможности за избор, може да е трудно да се определи кой плъгин за сигурност е най-подходящ за вашите нужди.

Тук се намесвам аз. Съставих изчерпателен преглед на Wordfence , за да ви помогна да вземете информирано решение и да се почувствате уверени, че уебсайтът ви е защитен. Можете да се доверите, че щателно проучих и тествах Wordfence, за да ви предоставя най-точната и актуална информация.

Така че, седнете и се отпуснете, знаейки, че съм тук, за да ви насоча в правилната посока към защитен уебсайт. WordFence най-добрият плъгин за сигурност на WordPress сайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 47 седмици 4 дни ago – Популярно от 47 седмици 4 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Най-добрият онлайн OCR софтуер за конвертиране на изображения в текст

https://u-bg.blogspot.com

Най-добрият OCR софтуер прави лесно и лесно сканирането на вашите хартиени документи и архивирането им като цифрови PDF файлове.

Софтуерът OCR (оптично разпознаване на знаци) ви предлага възможността да използвате сканиране на документи на сканирани фактури, текст и други файлове в цифрови формати - особено PDF - за да улесните управлението на цялата документация.

Това е така, особено тъй като съвременният софтуер за OCR сканиране е много по-способен в наши дни да работи бързо, безпроблемно и точно. Последното е толкова важно, когато всъщност се опитвате да търсите в сканирани документи, тъй като лошо форматираните сканирания означават, че целият процес трябва да се повтори, с неизбежната загуба на труд при преместване на документите за сканиране на първо място, ако се предположи, че те вече не са били рециклиран. Най-добрият онлайн OCR софтуер за конвертиране на изображения в текст.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 3 дни ago – Популярно от 48 седмици 3 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Най-добрият безплатен PDF редактор

https://u-bg.blogspot.com

Не, PDF Reader Pro не е напълно безплатен. Ако не получите платената версия, този софтуер е почти само PDF четец. Той няма функции за редактиране на PDF. И докато можете да използвате безплатната версия за конвертиране на PDF файлове в Office, тя ще конвертира само първите 10 страници. Освен това груповото криптиране, импортирането и експортирането на анотации, попълването на формуляри и други функции също са заключени зад платена стена.

И така, колко струва платената версия на PDF Reader Pro? Няма един отговор на това, тъй като има различни планове. Ето още информация, за да можете да планирате бюджет. Най-добрият безплатен PDF редактор.

Прочети още »
Публикувано от petttto 49 седмици 1 ден ago – Популярно от 49 седмици 1 ден
Категория: Компютри   Етикети:
1

iPhone 13 Mini най-добрият телефон с малък екран

https://u-bg.blogspot.com

Професионалисти:

Удобен и пестящ място благодарение на мини форм фактора.
Удобен за използване само с една ръка.
Превключвателят за заглушаване на звука е приятен за "неподвижност".
Минуси:

Много хлъзгав без покритие.
Микрофоните се покриват лесно по време на разговори със свободни ръце.
Безброй случайни екранни снимки поради позициите на бутоните.
Преди време вече написах доста спорен коментар относно малките смартфони. Все още смятам, че малките телефони са по-малко разпространени в ежедневието. IPhone почти не се забелязва в джобовете, винаги стои здраво в хватката ми и може да се управлява удобно само с една ръка. В допълнение, слушалката е ултра лека със 140 грама. iPhone 13 Mini най-добрият телефон с малък екран.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 3 седмици ago – Популярно от 1 година 3 седмици
Категория: Технологии   Етикети:
1

Най-добрият сайт за лятно и зимно точно часово време

https://u-bg.blogspot.com

Времето е непрекъсната последователност от съществуване и събития , които се случват в очевидно необратима последователност от миналото , през настоящето , към бъдещето. Това е съставно количество на различни измервания , използвани за последователност на събитията, за сравняване на продължителността на събитията или интервалите между тях и за количествено определяне на скоростите на промяна на количествата в материалната реалност или в съзнателния опит. Времето често се нарича четвърто измерение , заедно с три пространствени измерения.

Времето отдавна е важен предмет на изследване в религията, философията и науката, но дефинирането му по начин, приложим за всички области без кръговрат , последователно е убягвало на учените. Въпреки това различни области като бизнес, промишленост, спорт, наука и сценични изкуства включват някакво понятие за време в съответните си системи за измерване. Най-добрият сайт за лятно и зимно точно часово време.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 3 седмици ago – Популярно от 1 година 3 седмици
Категория: Интернет   Етикети:
1

Xiaomi Black Shark 5 Pro най-добрият телефон за игри

https://u-bg.blogspot.com

Black Shark 5 Pro е водещо устройство докрай. В основата му стои Snapdragon 8 Gen 1, който поне докато Snapdragon 8+ Gen 1 не започне да се появява в реални устройства за продажба на дребно, в момента доминира в класациите за производителност на смартфоните . Xiaomi има това охлаждане с помощта не на една, а на чифт парни камери, по една от всяка страна (4323 mm + 997 mm). И това не е единственото вътрешно парче, което също е "удвоено".

Black Shark 5 Pro идва с общо 512 GB място за съхранение, но то е разделено между 256 GB UFS 3.1 и 256 GB NVMe SSD място за съхранение. Използвайки така наречената технология DM Cache, Black Shark твърди, че е успял да подобри значително производителността на произволно четене и запис. Също така, бързата LPDDR5 (6400 Mbps) RAM може да се използва за създаване на RAM диск за случаи, когато е необходимо още по-бързо съхранение.Xiaomi Black Shark 5 Pro най-добрият телефон за игри

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 5 седмици ago – Популярно от 1 година 5 седмици
Категория: Технологии   Етикети:
1

Най-добрият научен онлайн калкулатор

https://u-bg.blogspot.com

web2.0calc води списъка и има защо. web2.0calc е ясен и лесен за използване научен калкулатор, който можете да намерите онлайн.

Той е изграден подобно на физически калкулатор, за да ви помогне да разберете как да го използвате с един поглед, но това не е единственият начин да го използвате. Можете също толкова лесно да въведете отговора си в горната част и калкулаторът автоматично ще анализира израза ви.

web2.0calc е страхотен, защото не ви дава просто отговора. Всеки път, когато въведете израз, той ще го разшири вместо вас и след това ще изрази решението по различни начини, като например дроб и десетичен знак.

Ако се опитвате да усъвършенствате математическите си умения, на уеб страницата има и серия от формули за вас, както и математически форум, ако искате да зададете въпроси. Най-добрият научен онлайн калкулатор.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 6 седмици ago – Популярно от 1 година 6 седмици
Категория: Интернет   Етикети:
1

Най-добрият онлайн брояч на знаци и думи

https://u-bg.blogspot.com

Официалният лимит за знаци в прегледа на Google е 4096 знака.

Не забравяйте, че символите могат да включват интервали, символи, букви и цифри. Едно емоджи ще се брои за два знака.

Има обаче една малка забележка.

Има случаи, в които са разрешени повече от 4096 знака.

Как интервалите влияят на ограничението за знаци в прегледа на Google
Допълнителните интервали в началото и края на вашия текст увеличават ограничението за знаци.

Нека например следния текст:

" Имало едно време ..."

Трите интервала в началото ще увеличат ограничението за знаци от 4096 на 4099. Или ако има пет интервала в началото, това ще увеличи ограничението за знаци от 4096 на 4101. Най-добрият онлайн брояч на знаци, думи и абзаци без интервал.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 6 седмици ago – Популярно от 1 година 6 седмици
Категория: Интернет   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama