Приятели:

най-добрата

1

ТОП 5 на най-добрата телевизия без реклами

https://u-bg.blogspot.com

Дефиниция: Рекламата е средство за комуникация с потребителите на продукт или услуга. Рекламите са съобщения, платени от тези, които ги изпращат и имат за цел да информират или повлияят на хората, които ги получават, както е определено от Рекламната асоциация на Обединеното кралство.

Описание: Рекламата винаги присъства, въпреки че хората може да не го осъзнават. В днешния свят рекламата използва всички възможни медии, за да предаде посланието си. Прави това чрез телевизия, печат (вестници, списания, списания и т.н.), радио, преса, интернет, директни продажби, рекламни реклами, поща, състезания, спонсорства, плакати, дрехи, събития, цветове, звуци, визуализации и дори хора (потвърждения). ТОП 5 на най-добрата телевизия без реклами.

Прочети още »
Публикувано от petttto 4 седмици 2 дни ago – Популярно от 4 седмици 2 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Най-добрата безплатна клавиатура за Android смартфон

https://u-bg.blogspot.com

Смартфонът е преносимо компютърно устройство , което комбинира функциите на мобилния телефон и компютърните функции в едно устройство. Те се отличават от функционалните телефони с по-стар дизайн с по-силните си хардуерни възможности и обширни мобилни операционни системи , които улесняват по-широк софтуер , достъп до интернет (включително уеб сърфиране през мобилна широколентова връзка ) и мултимедийна функционалност (включително музика, видео, камери и игри ), заедно с основните функции на телефона, като гласови повикванияи текстови съобщения . Смартфоните обикновено съдържат редица метални оксидни полупроводникови (MOS) чипове с интегрални схеми (IC), включват различни сензори , които могат да бъдат използвани от предварително инсталиран софтуер и софтуер на трети страни (като магнитометър , сензор за близост , барометър , жироскоп , акселерометър и други ) и поддържат протоколи за безжична комуникация (като Bluetooth , Wi-Fi или сателитна навигация ) . Съвсем наскоро производителите на смартфони започнаха да се интегриратсвързаност за сателитни съобщения и сателитни спешни услуги в устройства за използване в отдалечени региони, където няма надеждна клетъчна мрежа. Най-добрата безплатна клавиатура за Android смартфон.

Прочети още »
Публикувано от petttto 18 седмици 6 дни ago – Популярно от 18 седмици 6 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Най-добрата безплатна програма за видео чат

https://u-bg.blogspot.com

Онлайн видео платформите позволяват на потребителите да качват, споделят видеоклипове или да предават на живо свои собствени видеоклипове в интернет. Те могат да бъдат или за гледане от широката общественост, или за определени потребители в споделена мрежа. Най-популярният уебсайт за видео хостинг е YouTube , 2 милиарда активни до октомври 2020 г. и най-обширният каталог от онлайн видеоклипове. Има някои държави в света, които поставят ограничения върху YouTube , вместо това имат свои собствени регионални уебсайтове за споделяне на видео. Най-добрата безплатна програма за видео чат.

Прочети още »
Публикувано от petttto 19 седмици 1 ден ago – Популярно от 19 седмици 1 ден
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрата безплатна програма за сваляне на торенти

https://u-bg.blogspot.com

За да изпращат или получават файлове, потребителите използват BitTorrent клиент на свързания си с интернет компютър . BitTorrent клиент е компютърна програма, която прилага протокола BitTorrent. Клиентите на BitTorrent са налични за различни компютърни платформи и операционни системи , включително официален клиент, издаден от Rainberry, Inc. Популярните клиенти включват μTorrent , Xunlei Thunder, Transmission , qBittorrent , Vuze , Deluge , BitComet и Tixati .BitTorrent тракерите предоставят списък с файлове, налични за прехвърляне, и позволяват на клиента да намери партньорски потребители, известни като „семена“, които могат да прехвърлят файловете. Най-добрата безплатна програма за сваляне на торенти.

Прочети още »
Публикувано от petttto 19 седмици 1 ден ago – Популярно от 19 седмици 1 ден
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрата безплатна архивираща програма

https://u-bg.blogspot.com

.ZIP файловете са архиви, които съхраняват множество файлове. ZIP позволява съдържащите се файлове да бъдат компресирани с помощта на много различни методи, както и просто да съхранявате файл, без да го компресирате. Всеки файл се съхранява отделно, което позволява различни файлове в един и същи архив да бъдат компресирани с помощта на различни методи. Тъй като файловете в ZIP архив са компресирани индивидуално, е възможно да ги извлечете или да добавите нови, без да прилагате компресия или декомпресия към целия архив. Това контрастира с формата на компресирани tar файлове, за които такава обработка с произволен достъп не е лесно възможна. Най-добрата безплатна архивираща програма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 19 седмици 1 ден ago – Популярно от 19 седмици 1 ден
Категория: Компютри   Етикети:
1

Програма за създаване на лого за сайт

https://u-bg.blogspot.com

Лого, съкращение от думата логотип е графичен знак, емблема или символ, което се използва от фирми, организации, сдружения, продукти и частни лица за да подпомогне и да насърчи промотирането на техния бизнес. Най-добрата безплатна програма за създаване на лого за сайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 19 седмици 1 ден ago – Популярно от 19 седмици 1 ден
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Най-добрата безплатна програма за записване на дискове

https://u-bg.blogspot.com

Създаването на оптичен диск , включително създаване на CD, DVD и Blu-ray диск, е процесът на сглобяване на изходен материал – видео, аудио или други данни – в правилния формат на логически том, който след това да бъде записан („ записан “ ) на оптичен диск (обикновено компакт диск или DVD ). Това действие обикновено се извършва незаконно, чрез пиратство на защитен с авторски права материал без разрешение от оригиналните артисти. Най-добрата безплатна програма за записване на дискове.

Прочети още »
Публикувано от petttto 20 седмици 19 часа ago – Популярно от 20 седмици 19 часа
Категория: Компютри   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. taloveca
  3. petttto
  4. fire19Milenkov
  5. hlape