Приятели:

най-добрите

1

ТОП 5 на най-добрите безплатни игри за Android

https://u-bg.blogspot.com

Alto's Odyssey е естествен избор за безплатна игра за Android. Той разполага с проста механика, великолепна графика и релаксиращ стил. Играчите карат ски надолу по хълм, като избягват препятствията и правят масивни скокове. Има и елементи за събиране, които могат да бъдат разменени за различни опции за персонализиране. Играта разчита до голяма степен на своята графика, достойна за тапет. Те са прости, но ефективни, а тъмните градиентни цветове добавят добра атмосфера към играта.

Напълно безплатно е за изтегляне и игра с някои ограничени реклами. Има покупки в приложението, но всички те са за неща за персонализиране, така че не са задължителни и не засягат играта. Подходящо е за деца и е забавно. Noodlecake Studios прави и Alto's Adventure, предшественика на този. Ето списък с най-добрите безкрайни бегачи, ако искате други опции. Освен това опитайте режима на екранна снимка за някои отлични идеи за фон на работния плот. ТОП 5 на най-добрите безплатни игри за Android.

Прочети още »
Публикувано от petttto 41 седмици 3 дни ago – Популярно от 41 седмици 3 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Brave Browser един от най-добрите браузъри за Android

https://u-bg.blogspot.com

Brave е уникален браузър , който също идва със собствена търсачка (наричана още Brave), но можете да избирате от шест други, ако предпочитате. Въпреки че рекламира функциите си за поверителност като по-добри от тези на Firefox и скоростта му като по-добра от тази на Chrome, разликите там изглеждат незначителни.

Основан през 2016 г., браузърът Brave е един от най-обещаващите участници в индустрията. По-бърз от Mozilla Firefox и Chrome, мощната комбинация от неограничени функции и прост дизайн му помогна да спечели вече над 36 милиона потребители.

Уникалното при Brave е, че не ви ограничава до себе си — можете да използвате други браузъри по подразбиране в рамките на браузъра Brave. Можете също да създадете клавишни комбинации за тези браузъри, за да можете да работите по-бързо.

Ако искате да научите повече за това как Brave може да трансформира интернет вместо вас, прочетете нататък. Brave Browser един от най-добрите браузъри за Android.

Прочети още »
Публикувано от petttto 43 седмици 16 часа ago – Популярно от 43 седмици 16 часа
Категория: Технологии   Етикети:
1

ТОП 5 на най-добрите онлайн програми за изрязване на видео файл

https://u-bg.blogspot.com

Това всъщност е много често, ако трябва да бъда честен, ако имате голям видео файл за изрязване. В нашето ежедневие може да сте гледали прекрасен 4GB филм и да искате да го споделите с приятелите си или бихте искали да го качите във Facebook или други популярни социални уебсайтове. Въпреки това, като се има предвид голямото пространство, което заема, ще срещнете някои проблеми по пътя за запазване, споделяне или качване. През повечето време това, от което се нуждаете, вероятно е само акцентът, а не целият файл. Не се притеснявай! Лесно е да се направи, след като използвате един безплатен инструмент за рязане на видео от моя списък тук. ТОП 5 на най-добрите онлайн програми за изрязване на видео файл.

Прочети още »
Публикувано от petttto 43 седмици 1 ден ago – Популярно от 43 седмици 1 ден
Категория: Компютри   Етикети:
1

ТОП 5 на най-добрите сайтове за безплатни Microsoft Word шаблони за визитки

https://u-bg.blogspot.com

Запомнящата се визитна картичка може да ви помогне да се откроите на събитие в мрежа. Висококачествена визитна картичка, подходяща за вашата индустрия, може да примами хората, с които сте общували, да се свържат с вас, след като се срещнете лично с тях. Като цяло, качеството на вашата визитна картичка ви поставя в благоприятна позиция да напреднете в кариерата си и да развиете увереността, за да подобрите уменията си за работа в мрежа.

В тази статия ще дефинираме какво е визитка и ще прегледаме как да ги направите в Word с помощта на шаблони и таблици. ТОП 5 на най-добрите сайтове за безплатни Microsoft Word шаблони за визитки.

Прочети още »
Публикувано от petttto 46 седмици 6 дни ago – Популярно от 46 седмици 6 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Най-добрите гуми размер 205/55 R15 класация

https://u-bg.blogspot.com

Гума ( северноамерикански английски ) или гума ( английски от Британската общност , с изключение на Канада) е пръстеновиден компонент, който обгражда джантата на колелото , за да прехвърли натоварването на превозното средство от оста през колелото към земята и да осигури сцепление върху повърхността, по която се движи колелото. Повечето гуми, като тези за автомобили и велосипеди, са пневматично напомпани конструкции, които също така осигуряват гъвкава възглавница, която абсорбира удара, когато гумата се търкаля по грапавите части на повърхността. Гумите осигуряват отпечатък, наречен контактно петно, който е проектиран да съответства на теглото на превозното средство с носещата якост на повърхността, върху която то се търкаля, като осигурява лагерно налягане, което няма да деформира прекомерно повърхността. Най-добрите гуми размер 205/55 R15 класация.

Прочети още »
Публикувано от petttto 47 седмици 4 дни ago – Популярно от 47 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Най-добрите гуми за размер 175/65 R14 класация и тест

https://u-bg.blogspot.com

Ще се опитам да запазя това възможно най-съкратено, тъй като имаме 13 комплекта гуми в този тест, включително най-новите и най-добрите от Continental, Michelin, Hankook, Pirelli, Bridgestone, Vredestein, Kumho, Toyo, Nankang и други ! Това трябва да бъде и първият в света тест на Continental PremiumContact 7 !

И така, какво тестваме? Премиум туристическите гуми се наричат ​​още комфортни гуми, или нормални гуми, или гуми с висока производителност, но както и да ги наричате, това са гумите, които повечето хора използват всеки ден на своите нормални превозни средства, неспортни коли. Те се фокусират върху високи нива на безопасност на сухо и мокро, добри нива на комфорт, нисък шум и ниска консумация на енергия, за да ви спестят пари на помпите или да удължат обхвата на батерията ви. Всъщност, въпреки че никоя от тези гуми не е специфична за EV, някои от тях са маркирани с „EV ready“, което означава, че са проектирани с вътрешно горене и електрически превозни средства. Най-добрите гуми за размер 175/65 R14 класация и тест.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 5 дни ago – Популярно от 48 седмици 5 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Най-добрите електронни джаджи и нови технологии

https://u-bg.blogspot.com

Дискусия възникна на срещата в Плимут на Асоциацията на Девънширпрез 1916 г., когато беше предложено тази дума да бъде записана в списъка на местните словесни провинциализми. Няколко членове изразиха несъгласие с включването му на основание, че той е широко използван в цялата страна; и присъстващ морски офицер каза, че от години това е популярен израз в службата за инструмент или инструмент, чието точно име е неизвестно или за момента е забравено. Също така често съм го чувал да се прилага от приятели мотоциклети към колекцията от аксесоари, които могат да се видят на мотоциклети. „Неговите кормила са задушени в джаджи“ се отнася за неща като скоростомери, огледала, лостове, значки, талисмани и т.н., прикрепени към ръкохватките на волана. „Джигерът“ или късата почивка, използвани в билярда, също често се наричат ​​„джаджа“; и името е приложено от местните производители на плочи към „габарита“, използван за тестване на точността на тяхната работа. Всъщност, заимствайки от днешния армейски жаргон, „джаджа“ се прилага за „всяко старо нещо“. Най-добрите електронни джаджи и нови технологии.

Прочети още »
Публикувано от petttto 52 седмици 12 часа ago – Популярно от 52 седмици 12 часа
Категория: Технологии   Етикети:
1

Най-добрите разширения за Google Chrome

https://u-bg.blogspot.com

Прегледайте и сравнете списъка с най-добрите разширения за Chrome заедно с функциите, за да изберете задължителните разширения за Google Chrome:

Браузърът Chrome на Google е един от най-популярните уеб браузъри наоколо. Милиони потребители по целия свят използват този браузър ежедневно. Функционалността на този браузър може да бъде подобрена чрез инсталиране на разширения за Chrome.

В днешно време има стотици хиляди разширения за Chrome, така че изборът на правилните за вашия браузър може да бъде труден.

Прегледахме множеството разширения на Chrome, за да ви помогнем да намерите най-добрите за различни приложения. Най-добрите разширения за Google Chrome.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 1 седмица ago – Популярно от 1 година 1 седмица
Категория: Интернет   Етикети:
1

Най-добрите сайтове каталози за слушане на онлайн радио

https://u-bg.blogspot.com

Позволете ни да ви предоставим няколко най-добри съвета. Първо, потърсете възможности за Wi-Fi и/или кабелен Ethernet (за най-стабилна работа), както и Bluetooth, за да разширите обхвата си от опции за слушане.

Второ, макар че всички представени по-долу модели предлагат вграден Spotify Connect, някои интернет радиостанции отиват по-далеч и включват поддръжка за Google Chromecast, Apple AirPlay 2 или други стрийминг услуги като Tidal и Deezer – уверете се, че предпочитаната от вас музикална услуга е налична , когато правейки своя избор.

И накрая, ще искате да помислите къде всъщност планирате да използвате вашето интернет радио. Ако искате да го вземете със себе си при пътуванията си в парка, може да искате нещо по-малко и по-преносимо със страхотна поддръжка на Bluetooth, докато ако искате нещо за дома, може да искате нещо по-голямо, което можете да свържете към домашната си мрежа. Колкото по-добра е връзката и повече функции, толкова по-високи са цените.

Готови ли сте да разгледате най-добрите интернет радиостанции? Ето един поглед към най-доброто в шоуто... Най-добрите сайтове каталози за слушане на онлайн радио.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 1 седмица ago – Популярно от 1 година 1 седмица
Категория: Музика   Етикети:
1

Най-добрите добавки за Mozilla Firefox

https://u-bg.blogspot.com

Mozilla също така препоръчва на потребителите да си зададат няколко въпроса, преди да инсталират плъгин, включително дали имат доверие на разработчика или марката зад него.

Но няма допълнителни рискове конкретно с разширенията на Firefox. Притесненията са същите като при разширенията на Chrome например.

Основните разширения, разработени от надеждни марки и разработчици, обикновено са безопасни, докато нещо по-малко известно може да представлява известно ниво на риск.

Ако Mozilla постави значка върху добавка, която предупреждава, че „тази добавка не се наблюдава активно от Mozilla“, трябва да сте 100% сигурни, че е от реномиран източник.

Докато следвате посочените по-горе предпазни мерки, няма да се сблъскате с допълнителни рискове поради разширенията на Firefox. Най-добрите добавки за Mozilla Firefox.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 2 седмици ago – Популярно от 1 година 2 седмици
Категория: Компютри   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama