Приятели:

антивирусна програма

1

Sophos Home Free добра безплатна антивирусна програма

https://u-bg.blogspot.com

Когато CISO на голяма компания внедри антивирусна система, те не искат всеки случаен служител да се меси в нея. Антивирусната програма на бизнес ниво е свързана изцяло с централно управление и Sophos е голямо име в тази област. Потребителите могат да получат същата антивирусна защита от висок клас под формата на Sophos Home Free. Този безплатен продукт спечели перфектни резултати в два от нашите практически тестове. Това е особено добър избор, ако управлявате антивирусна защита за членове на семейството или приятели. И, разбира се, не ви струва нито цент.

Онлайн управление
Със Sophos инсталирате малък локален агент на всеки компютър или Mac, който се нуждае от защита, и управлявате всички настройки от онлайн конзола. Това е напълно логично, като се има предвид, че в бизнес среда ИТ отделът управлява сигурността дистанционно. В потребителска настройка това ви позволява да инсталирате защита за всеки приятел или член на семейството и да се погрижите за всякакви проблеми, без да ги посещавате или да се опитвате да ги разговаряте по телефона. Има ограничение от три инсталации на абонамент, но разбира се можете да настроите друг абонамент на различен имейл адрес, ако е необходимо. С абонамент за Sophos Home Premium можете да управлявате до 10 инсталации. Sophos Home Free добра безплатна антивирусна програма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 4 седмици 6 дни ago – Популярно от 4 седмици 6 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Kaspersky Free безплатна антивирусна програма

https://u-bg.blogspot.com

Антивирусът Kaspersky се радва на две десетилетия на силна конкуренция в пространството на киберсигурността. Може да е доста лесно за потребителя и може да е доста популярно. Въпреки това, репутацията и връзките със сигурността на компанията са много по-важни от звънците и свирките на антивирусно приложение.

Съобщава се, че притежаваната от Русия компания поддържа комуникация с Федералната служба за сигурност на Русия (FSB) и е отговорна за предоставянето им на разузнавателна информация в реално време и идентифициране на данни за компютрите на клиентите. Освен това домейнът на руското Министерство на отбраната се хоства в инфраструктурата на Kaspersky, а Юджийн Касперски, собственикът на компанията, наскоро отказа да осъди незаконните военни действия на руската армия в Украйна.

Имайки това предвид, много потребители може да имат сериозен проблем при използването на продукти с такава връзка – да не говорим за личен продукт за киберсигурност.

И така, безопасно ли е да използвате Kaspersky? Струва ли си да пренебрегваме скандалите – особено когато има налични много по-надеждни антивирусни доставчици, като TotalAV или Bitdefender? Kaspersky Free безплатна антивирусна програма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 14 седмици 4 дни ago – Популярно от 14 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна антивирусна програма за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Атаките към сигурността на персоналните компютри от зловреден софтуер зачестяват, а тежестта и вредата от тях са все по-глобални, като се засягат милиони потребители. Безплатна антивирусна програма за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 22 седмици 1 ден ago – Популярно от 22 седмици 1 ден
Категория: Компютри   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. taloveca
  3. petttto
  4. fire19Milenkov
  5. hlape