Приятели:

маркетинг

1

"Весела Димитрова в 40 до 40"

https://darikradio.bg

Великолепният успех на Весела Димитрова в сферата на маркетинга Весела Димитрова е една от най-влиятелните и успешни маркетинг специалисти в България. Със своите 40 години, тя е постигнала големи успехи и се е утвърдила като експерт в индустрията. В тази статия ще разгледаме нейния път към успеха и нейните ключови постижения в кариерата й. Ранните години на кариерата Весела Димитрова е родена и израснала в София. От ранна възраст тя показва интерес към маркетинга и рекламата. След като завършва своето образование в сферата на маркетинга, тя започва да работи в една от водещите рекламни агенции в България. Професионалното развитие на Весела Димитрова С преминаването на годините, Весела Димитрова успява да се утвърди като водещ маркетинг специалист в страната. Тя придобива опит и знания в различни области на маркетинга, включително цифров маркетинг, социални медии, реклама и публични отношения. Участия в успешни маркетинг кампании Весела Димитрова е работила с множество големи брандове и компании, като създавала и управлявала успешни маркетинг кампании. Тя е известна със своята креативност и иновативен подход, който помага на нейните клиенти да постигнат по-голямо внимание и успех на пазара.

Прочети още »
Публикувано от procreator 13 седмици 1 ден ago – Популярно от 13 седмици 1 ден
Категория: Общество   Етикети:
1

Маркетинг чрез съдържание – защо е полезен

https://infozone.bg

Дигиталният маркетинг бележи динамично развитие, но заедно с това изгражда високо конкурентна сред за позициониране на бизнеса.

Пред съвременните брандове стои предизвикателството да намерят подход, с който да се отличат пред конкурентните и да насърчат потребителското доверие.

Съдържанието е точно такъв маркетинг подход, който може да направи бизнеса забележителен, разпознаваем и въздействащ за аудиторията.

Прочети още »
Публикувано от pavel 46 седмици 4 часа ago – Популярно от 46 седмици 4 часа
Категория: SEO   Етикети:
1

Как маркетингът онлайн ни помага да изградим бранд идентичност?

https://djunev.info

Дигиталният маркетинг свят се разраства непрекъснато, затова и все повече бизнеси намират своя нов път за развитие в Интернет.

Позиционирането на бранда носи безценни ползи като висока популярност, разпознаваемост и репутация онлайн, органичен трафик и ръст в продажбите.

Прочети още »
Публикувано от pavel 46 седмици 3 дни ago – Популярно от 46 седмици 3 дни
Категория: SEO   Етикети:
1

Онлайн маркетинг състезание Jump Markethon

https://zashto-izbrah-hosting-v-jump.blogspot.com

Защо избрах хостинг в Jump? е темата на онлайн маркетинг състезанието Jump Markethon 2021. Включи се в най-голямото онлайн маркетинг състезание с награден фонд над 24 000 лева и премери сили с най-добрите в България.

Прочети още »
Публикувано от delano73 2 години 17 седмици ago – Популярно от 2 години 17 седмици
Категория: Интернет   Етикети:
1

Онлайн маркетинг

https://www.webproeurope.com

Онлайн маркетинг - маркетинга в интернет може да бъде няколко основни вида, маркетинг в социалните мрежи, афилиейт маркетинг и email маркетинг. Маркетинга в социалните медии има най-широко приложение особенно в последните години. Този вид маркетинг се състои в изграждане на профили, страници и т.нар фен групи. Афилиейт маркетинга също има широко приложение когато говорим за онлайн маркетинг.

Прочети още »
Публикувано от WebProEurope 2 години 21 седмици ago – Популярно от 2 години 21 седмици
Категория: Интернет   Етикети:
1

Електронен бизнес

https://www.webproeurope.com

Развитие на онлайн бизнес и интернет тъговия. Методи и планове за реализиране на бизнес в интернет - локален бизнес, онлайн търговия, реклама онлайн, бизнес план, маркетинг и реклама.

Прочети още »
Публикувано от WebProEurope 2 години 21 седмици ago – Популярно от 2 години 21 седмици
Категория: Интернет   Етикети:
1

Маркетинг и реклама

http://cybertropix.com

Статии от област Маркетинг. Едно китайско проклятие гласи: "Дано живееш в интересни времена!" Е, нашето време определено е интересно.

Прочети още »
Публикувано от procreator 2 години 22 седмици ago – Популярно от 2 години 22 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Стратегия за успешен e-mail маркетинг, съвети от W-SEO.com

https://w-seo.com

Стратегия за успешен e-mail маркетинг, актуални стратегии за по-добро представяне в Интернет, чрез силата на имейл маркетинга

Прочети още »
Публикувано от pavel 2 години 29 седмици ago – Популярно от 2 години 29 седмици
Категория: SEO   Етикети:

Потребителски вход