Приятели:

преводи

1

Какво да правим, ако ни е нужен превод от английски на български?

https://grada.bg

Ако имате нужда от преводи от английски на български език, ще трябва да вземете предвид няколко важни фактора. Редът на думите е важен фактор, който трябва да имате предвид, когато превеждате слоган или име на марка. Имената на марките и слоганите могат да имат различно значение в зависимост от реда, в който са написани. Въпреки че българският и английският имат един и същ стандартен словоред, има някои фини разлики между езиците. Например английският език има 3 основни разновидности – американски, британски и австралийски. В повечето случаи превод от една от тези разновидности може да звучи неестествено или неподходящо.

Безплатен онлайн превод от английски на български
Ако търсите безплатен превод от английски на български, има много налични опции онлайн. Можете да използвате Google Translate, която е услуга на трета страна, която извършва преводи директно и динамично. Платформата превежда от английски на български, като предоставя лесен за използване онлайн преводач заедно със софтуер за проверка на правописа. Тази услуга обаче не се препоръчва за нещо по-сложно или критично.

Прочети още »
Публикувано от kipo 46 седмици 13 часа ago – Популярно от 46 седмици 13 часа
Категория: Други   Етикети:
1

КРИТЕРИИ ЗА ИЗБОР НА ФИРМА ЗА ПРЕВОДИ

http://www.german-embassy.bg

Има много фирми и цели бизнес ниши, които обработват голям поток документи, файлове и бази данни, и доста често разчитат на професионален превод. Това може да бъдат документи за внос-износ на продукция, официална фирмена кореспонденция, митнически документи, нотариални и адвокатски документи, медицински епикризи и други заключения от болничен престой, оферти за осъществяване на услуги и още много. Цялата тази бизнес документация доста често трябва да бъде поверена в опитните ръце на преводачи, които да я подготвят за официално преглеждане на английски, френски, немски, руски и т.н.

Идва въпросът, как да изберем правилния партньор, на който да разчитаме и да се превърне в доказаната за нас агенция за преводи.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 3 седмици ago – Популярно от 1 година 3 седмици
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. petttto
  4. hlape
  5. procreator