Приятели:

преводачески услуги

1

КРИТЕРИИ ЗА ИЗБОР НА ФИРМА ЗА ПРЕВОДИ

http://www.german-embassy.bg

Има много фирми и цели бизнес ниши, които обработват голям поток документи, файлове и бази данни, и доста често разчитат на професионален превод. Това може да бъдат документи за внос-износ на продукция, официална фирмена кореспонденция, митнически документи, нотариални и адвокатски документи, медицински епикризи и други заключения от болничен престой, оферти за осъществяване на услуги и още много. Цялата тази бизнес документация доста често трябва да бъде поверена в опитните ръце на преводачи, които да я подготвят за официално преглеждане на английски, френски, немски, руски и т.н.

Идва въпросът, как да изберем правилния партньор, на който да разчитаме и да се превърне в доказаната за нас агенция за преводи.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 40 седмици ago – Популярно от 1 година 40 седмици
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:
1

Преводач на свободна практика или фирма за преводи?

http://7sekundi.com

Фирмите за преводи работят като агенции за талантливи преводачи, защото се нуждаят от най-опитните, професионални преводачи на различни езици, индустрии и теми, за да ги назначат по конкретни проекти. Опитът на преводачите в различни сектори е ключов фактор при избора на подходящия ресурс за всеки проект. Понякога и най-малката грешка може да коства много, особено, когато се касае за преводи, отнасящи се за здравето или бизнеса ви.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 46 седмици ago – Популярно от 1 година 46 седмици
Категория: Общество   Етикети:
1

Трябва ли ви професионален преводач

https://www.velikite.bg

В света има стотици хиляди професионални преводачи и съответно още толкова фирми за преводачески услуги. И така, как да ги подредите, за да намерите най-добрия за вас?

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 49 седмици ago – Популярно от 1 година 49 седмици
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. agoshev
  4. hlape
  5. davem