Приятели:

приложение

1

ТОП 5 на най-доброто Android приложение за учене на английски език

https://u-bg.blogspot.com

Английският е сложен, но популярен език. Това всъщност е един от най-популярните езици в света и е разпространен в много страни. Ученето на английски е малко трудно, но възнаграждаващо, защото можете да го използвате почти навсякъде. Има изненадващо много приложения, които помагат на хората да научат английски. Те попадат в няколко различни категории. Имате своите пълни учебни изживявания като Memrise или Drops, приложения за практикуване като HelloTalk или Tandem и след това приложения в стил разговорник като Simply Learn English. Имаме комбинация от трите по-долу. Вероятно вече имате поне малко знания, ако сте намерили пътя си тук и можете да прочетете целия параграф. Ето ги най-добрите приложения за изучаване на английски език за Android! ТОП 5 на най-доброто Android приложение за учене на английски език.

Прочети още »
Публикувано от petttto 31 седмици 5 часа ago – Популярно от 31 седмици 5 часа
Категория: Технологии   Етикети:
1

Да се научим как да направим Оригами с Android приложение

https://u-bg.blogspot.com

Освен ако не сте гений, изучаването на оригами не може да се направи сами - особено когато става въпрос за правене на по-сложни модели. За щастие, има набор от приложения, пълни с полезни функции, които да ви водят през творческия процес.

Независимо дали искате да започнете ново хоби или да създадете конкретен модел просто за забавление, ето списък с най-добрите приложения за Android, за да научите оригами. Да се научим как да направим Оригами с Android приложение.

Прочети още »
Публикувано от petttto 33 седмици 5 дни ago – Популярно от 33 седмици 5 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Android приложение събужда телефона с ръка

https://u-bg.blogspot.com

В рамките на настройките ще искате да активирате приложението, след което да решите дали искате текущо известие за него, което ще ви позволи бързо да включвате и изключвате услугата.

Има и други функции, като „Pocket“ (открива кога устройството е в джоба ви) и „Flip Cover“ (позволява откриване на капак на трета страна), които предлагат допълнителни опции за активиране на екрана, но само една може да се приложи към устройството наведнъж.

Изберете „Multi Wave“, за да имитирате Gesture Wake Up на S6, след което коригирайте предпочитанията по ваш вкус. Можете да посочите необходимия брой вълни и забавянето между тях. По мое мнение използването на една вълна работи най-добре, но за всеки свой. Android приложение събужда телефона с ръка

Прочети още »
Публикувано от petttto 36 седмици 3 дни ago – Популярно от 36 седмици 3 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Android приложение за български новини

https://u-bg.blogspot.com

Нямате място на устройството си с Android? Play Store на Google вече предлага функция за „автоматично архивиране“, която намалява неизползваните приложения, без да губи личните данни, прикачени към тях.

Google представи архивиране на приложения(Отваря се в нов прозорец)миналата година, но сега ще бъде автоматичен процес(Отваря се в нов прозорец), ако се включите. Архивирането премахва основните части на приложение, като същевременно запазва лични данни, освобождавайки място за инсталиране на други приложения или документи; иконата на приложението също остава на телефона ви. Съобщава се, че новата функция за автоматично архивиране на Android може да намали размера на приложението с близо 60%, казва Google.

Архивирано приложение ще покаже символ за изтегляне в облак над нормалната си икона, подобно на iOS. При стартиране на архивираното приложение потребителите ще бъдат помолени да го изтеглят отново от Play Store. Когато го отворите, запазените данни - като данни за вход в приложението, снимки или игра - трябва да са там. Android приложение за български новини.

Прочети още »
Публикувано от petttto 37 седмици 6 дни ago – Популярно от 37 седмици 6 дни
Категория: Технологии   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. agoshev
  4. hlape
  5. davem