Приятели:

безплатна

1

Безплатна онлайн RAR разархивираща програма

https://u-bg.blogspot.com

Zip е архивен формат, който предлага компресиране на данни без загуба на данни. Zip файлът може да съдържа компресирани файлове, папки, изображения, видеоклипове и други видове компресирани данни. Zip програмите могат да ви помогнат да спестите място за съхранение на сървъра и да намалите времето за изтеглянето му на вашия компютър. Този тип софтуер поддържа различни файлови формати за архивиране като zip, rar, tar, 7-zip и други.

Следва ръчно подбран списък с най-добрия софтуер за компресиране на Zip файлове с техните популярни функции и връзки към уебсайтове. Списъкът съдържа както софтуер с отворен код (безплатен), така и комерсиален (платен). Безплатна онлайн RAR разархивираща програма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 41 седмици 3 дни ago – Популярно от 41 седмици 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Sophos Home Free добра безплатна антивирусна програма

https://u-bg.blogspot.com

Когато CISO на голяма компания внедри антивирусна система, те не искат всеки случаен служител да се меси в нея. Антивирусната програма на бизнес ниво е свързана изцяло с централно управление и Sophos е голямо име в тази област. Потребителите могат да получат същата антивирусна защита от висок клас под формата на Sophos Home Free. Този безплатен продукт спечели перфектни резултати в два от нашите практически тестове. Това е особено добър избор, ако управлявате антивирусна защита за членове на семейството или приятели. И, разбира се, не ви струва нито цент.

Онлайн управление
Със Sophos инсталирате малък локален агент на всеки компютър или Mac, който се нуждае от защита, и управлявате всички настройки от онлайн конзола. Това е напълно логично, като се има предвид, че в бизнес среда ИТ отделът управлява сигурността дистанционно. В потребителска настройка това ви позволява да инсталирате защита за всеки приятел или член на семейството и да се погрижите за всякакви проблеми, без да ги посещавате или да се опитвате да ги разговаряте по телефона. Има ограничение от три инсталации на абонамент, но разбира се можете да настроите друг абонамент на различен имейл адрес, ако е необходимо. С абонамент за Sophos Home Premium можете да управлявате до 10 инсталации. Sophos Home Free добра безплатна антивирусна програма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 42 седмици 6 дни ago – Популярно от 42 седмици 6 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Безплатна антивирусна защита за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Ако не защитите компютрите си с антивирусна програма, поемате сериозни рискове. Банков троянски кон може да източи парите от вашите сметки. Ботнет може да привлече вашия компютър като част от зомби армия, извършваща масови атаки на корпоративни уебсайтове. Може да откриете вашите критични документи задържани за откуп. Противодействие на всички тези възможности е сигурността, че трябва да платите за защита. Или вие? Всъщност има доста антивирусни решения, които не струват нищо. Подбрахме най-добрите от тях за вашето внимание.

Вашата антивирусна програма със сигурност трябва да има способността да изкорени съществуващ злонамерен софтуер, но нейната постоянна задача е да попречи на ransomware, ботнет мрежи, троянски коне и други злонамерени програми да се закрепят. Всички безплатни антивирусни програми, които избрахме, предлагат защита от зловреден софтуер в реално време . Някои поемат битката с браузъра, като работят, за да гарантират, че никога дори няма да посетите сайт, хостващ злонамерен софтуер, или ще бъдете заблудени да предадете идентификационните си данни на фишинг сайт.

Вярвате или не, някои от тези безплатни продукти дори надминават всички, освен най-добрите еквиваленти срещу заплащане. И тъй като те са безплатни, можете да опитате няколко, преди да се спрете на любимия си. Прочетете за миниатюри на нашите пълни прегледи, последвани от това как оценяваме безплатния антивирусен софтуер и как да изберете правилния. Безплатна антивирусна защита за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 43 седмици 10 часа ago – Популярно от 43 седмици 10 часа
Категория: Компютри   Етикети:
1

Audacity безплатна програма за редактиране и записване на музика

https://u-bg.blogspot.com

Ако искате да стартирате подкаст или да записвате музика, или ако просто имате нужда от инструмент за сглобяване и конвертиране на някои аудио проби, трудно е да сбъркате с Audacity. Мощен, безплатен аудио редактор с отворен код който е наличен от години, Audacity работи гладко с до 32-bit/384kHz аудио, заедно с вграден dithering. Програмата ви позволява лесно да импортирате, смесвате и комбинирате аудиозаписи (стерео, моно или дори многопистов запис) и рендирате изхода като един. Той също така предлага гъвкаво редактиране до нивото на проба, както и спектрограма и спектрални изгледи за анализиране на честотната характеристика. Докато получавате неограничени отмени и повторения, редакциите на Audacity са почти винаги разрушителни, така че няма да заменят подходяща цифрова аудио работна станция като избора на редакторите Avid Pro Tools. Въпреки това, Audacity все още е любимец на много хора за бърза и мръсна аудио работа и при тестване е лесно да се разбере защо. Audacity безплатна програма за редактиране и записване на музика.

Прочети още »
Публикувано от petttto 43 седмици 6 дни ago – Популярно от 43 седмици 6 дни
Категория: Музика   Етикети:
1

Безплатна програма за изрязване и редактиране на MP3 файлове

https://u-bg.blogspot.com

Понякога слушането на цяла MP3 песен изглежда процес, който отнема време. Може би искате само акцентът от аудио записа и да го направите като тон на звънене или искате да отрежете частите, които не ви трябват, и да запазите това, което е важно за някои специални цели. В такива случаи това, от което се нуждаете, е лесен за използване и надежден MP3 нож. Тъй като на пазара има толкова много подобни безплатни аудио резачки, намирането на подходящ може да се окаже трудна задача. Тук представяме 9 най-добри безплатни MP3 резачки за потребители на Windows и Mac за изрязване на всякакви MP3 файлове по лесен начин. Безплатна програма за изрязване и редактиране на MP3 файлове.

Прочети още »
Публикувано от petttto 47 седмици 3 дни ago – Популярно от 47 седмици 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна програма за създаване на ринг-тонове за смартфони

https://u-bg.blogspot.com

Както споменах по-горе, приложението е доста лесно, но също така липсва в някои области. Първо, интерфейсът изглежда доста древен, бих искал да мога да работя с нещо по-модерно. Второ, би било хубаво да не бъдете изпращани от реклама всеки път, когато докоснете опция. Забелязах също, че някои мелодии не са толкова силни от други. Какво става с това?

Друг основен проблем с това приложение е, че не предлага почти нищо по отношение на персонализиране. Така че, ако не харесвате нищо в списъка, можете просто да деинсталирате приложението и да приключите с него.

Честно казано, използването на това приложение върна носталгията по Ringtone Maker. Приложението позволява на потребителите да избират музика от личната си колекция, да я намалят и дори да коригират неща като форма на вълната, за да създадат желания ефект. Той е оборудван със страхотни инструменти за редактиране, така че ще можете да получите персонализираната си мелодия за нула време. Безплатна програма за създаване на ринг-тонове за смартфони.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 3 дни ago – Популярно от 48 седмици 3 дни
Категория: Музика   Етикети:
1

Kaspersky Free безплатна антивирусна програма

https://u-bg.blogspot.com

Антивирусът Kaspersky се радва на две десетилетия на силна конкуренция в пространството на киберсигурността. Може да е доста лесно за потребителя и може да е доста популярно. Въпреки това, репутацията и връзките със сигурността на компанията са много по-важни от звънците и свирките на антивирусно приложение.

Съобщава се, че притежаваната от Русия компания поддържа комуникация с Федералната служба за сигурност на Русия (FSB) и е отговорна за предоставянето им на разузнавателна информация в реално време и идентифициране на данни за компютрите на клиентите. Освен това домейнът на руското Министерство на отбраната се хоства в инфраструктурата на Kaspersky, а Юджийн Касперски, собственикът на компанията, наскоро отказа да осъди незаконните военни действия на руската армия в Украйна.

Имайки това предвид, много потребители може да имат сериозен проблем при използването на продукти с такава връзка – да не говорим за личен продукт за киберсигурност.

И така, безопасно ли е да използвате Kaspersky? Струва ли си да пренебрегваме скандалите – особено когато има налични много по-надеждни антивирусни доставчици, като TotalAV или Bitdefender? Kaspersky Free безплатна антивирусна програма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 3 дни ago – Популярно от 1 година 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна програма за рисуване на таблет за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Прегледайте и сравнете най-добрия безплатен софтуер за рисуване с функции и оценки, за да изберете най-добрия безплатен софтуер за цифрово изкуство за тази перфектна картина:

Софтуерът за рисуване е безценен инструмент за амбициозни или професионални дигитални художници. Съвременният софтуер и приложения за рисуване предлагат възможности за създаване, редактиране и понякога дори публикуване на готови произведения на изкуството като скици, илюстрации и диаграми.

Хората, които търсят правилния софтуер за рисуване, често трябва да избират между наличието на достатъчно функции и плащането на солидна цена за тези възможности. Добрата новина е, че има много безплатни приложения за рисуване за компютър.

В този урок сме изброили топ 10 на най-добрия безплатен софтуер за рисуване за преглед. Безплатна програма за рисуване на таблет за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 3 дни ago – Популярно от 1 година 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

TeamViewer безплатна програма за дистанционна поддръжка на компютри

https://u-bg.blogspot.com

Ако предоставяте поддръжка за отдалечен достъп , от решаващо значение е софтуерът да е лесен за изтегляне и настройка, тъй като човекът от другата страна не е непременно технически разбираем. И ако се интересувате предимно от достъп до определени машини, искате софтуер, в който можете да влезете сигурно и да оставите да работи във фонов режим. TeamViewer прави и двете неща изключително добре, в допълнение към предлагането на някои от най-плавните дистанционни управления на пазара. Освен това работи на различни платформи и е безплатен за некомерсиална употреба. Това е малко скъпо за бизнес употреба, но това не пречи на TeamViewer да спечели нашата награда за избор на редактори за софтуер за отдалечен достъп. TeamViewer безплатна програма за дистанционна поддръжка на компютри.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 1 седмица ago – Популярно от 1 година 1 седмица
Категория: Технологии   Етикети:
1

Ubuntu безплатна компютърна операционна система

https://u-bg.blogspot.com

Въпреки че Windows и macOS са най-популярните настолни операционни системи , те не са единствените ви опции. Ubuntu (произнася се „oo-boon-too“) е отлична алтернатива: разполага със сложен UX и надеждна производителност. Освен това операционната система е безплатна за изтегляне, изключително преносима и по-лесна от всякога за стартиране и работа.

Най-новата версия за дългосрочна поддръжка (LTS), 20.04 (Focal Fossa) не носи твърде много разтърсващи промени от последната версия, но преминаването към по-нови версии на Linux ядрото и работната среда на Gnome, съчетано с подобрения на интерфейс, са добре дошли актуализации. Актуализацията 21.04 (Hirsute Hippo), която описвам по-долу, избутва още повече операционната система. Все пак ще се сблъскате с предизвикателствата, присъщи на Linux системите, включително по-стръмна крива на обучение, ограничена поддръжка на приложения на трети страни и недостиг на хардуер на първи страни. Въпреки че препоръчваме на повечето хора да се придържат към Windows 10 или macOS, Ubuntu е подходящ за тези, които търсят промяна в темпото. Ubuntu безплатна компютърна операционна система.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 3 седмици ago – Популярно от 1 година 3 седмици
Категория: Технологии   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama