Приятели:

форум

1

Как да изберем домейн име за сайт, блог или форум?

https://u-bg.blogspot.com

Изборът на правилното име на домейн за вашия уебсайт е от решаващо значение за вашия успех. Ако изберете грешно име на домейн, може да бъде караница да го превключите по-късно, без да навредите на вашата марка и класиране в търсенето.

Ето защо е изключително важно да изберете най-доброто име на домейн от самото начало.

Когато започвате за първи път, може да е трудно да измислите закачливи идеи за име на бизнес с перфектно име на домейн.

В тази статия ще споделим всички инструменти и съвети, от които се нуждаете, за да получите идеи за име на домейн, да изберете най-доброто име на домейн и да регистрирате своя нов домейн (безплатно). Как да изберем домейн име за сайт, блог или форум?

Прочети още »
Публикувано от petttto 45 седмици 22 часа ago – Популярно от 45 седмици 22 часа
Категория: Технологии   Етикети:
1

Най-добрият безплатен софтуер да направим форум

https://u-bg.blogspot.com

Има и се говори много за това, че phpBB4 е следващата голяма стъпка напред, но от това, което виждам, phpBB4, ако някога се осъществи, ще бъде само незначително подобрение спрямо phpBB 3.3 - който сам по себе си все още е основно phpBB 3.0 с добавянето на разширения (да, знам, че имаше няколко дребни допълнения, но нищо, което да е съществено)

В момента не изглежда, за външния човек, да има какъвто и да е план за това накъде отива phpBB и, смея да кажа, има също изглежда липса на лидерство и стремеж и това е повече от очевидно с проекта Хамелеон.

Проектът Chameleon е в ход през по-голямата част от четири години и все още не е близо до това да види бял свят. След като „рамката“ е завършена, има още огромно количество работа за вършене – всички шаблони трябва да бъдат пренаписани, някои основни кодове трябва да бъдат преработени, css трябва да бъде създаден и повечето, ако не и всички, js трябва да се пренапише. Освен това почти всяко лицево разширение ще трябва да бъде пренаписано или в най-добрия случай модифицирано. По моя оценка, въз основа на сегашния темп на напредък, очакваме още четири години - минимум. Най-добрият безплатен софтуер да направим форум.

Прочети още »
Публикувано от petttto 47 седмици 4 дни ago – Популярно от 47 седмици 4 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Форум за пътешествия

http://www.moetodete.bg

Място за дискусия на дестинации, пътешествия, екскурзии

Прочети още »
Публикувано от turkuaz 2 години 28 седмици ago – Популярно от 2 години 28 седмици
Категория: Развлечения   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. hlape