Приятели:

1

Безплатна онлайн RAR разархивираща програма

https://u-bg.blogspot.com

Zip е архивен формат, който предлага компресиране на данни без загуба на данни. Zip файлът може да съдържа компресирани файлове, папки, изображения, видеоклипове и други видове компресирани данни. Zip програмите могат да ви помогнат да спестите място за съхранение на сървъра и да намалите времето за изтеглянето му на вашия компютър. Този тип софтуер поддържа различни файлови формати за архивиране като zip, rar, tar, 7-zip и други.

Следва ръчно подбран списък с най-добрия софтуер за компресиране на Zip файлове с техните популярни функции и връзки към уебсайтове. Списъкът съдържа както софтуер с отворен код (безплатен), така и комерсиален (платен). Безплатна онлайн RAR разархивираща програма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 45 седмици 3 дни ago – Популярно от 45 седмици 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрият PDF to Excel (XLSX) безплатен онлайн конвертор на документи

https://u-bg.blogspot.com

PDF софтуерът е предоставен за множество приложения във формат PDF. Съществуват PDF четци за Android, Windows, iOS и Mac. При повечето средни потребители това е всичко, което ще използват, когато работят с PDF файлове, които вероятно са най-популярният формат на документи. Но PDF файловете може да включват промени от време на време, така че в тази ситуация има няколко безплатни PDF конвертора.

PDF файловете могат да включват повече от прости графики и текстове, тъй като те могат да кодират диаграми, данни и електронни таблици в отделни страници. Това звучи невероятно, ако искате цялото това съдържание да бъде запазено и защитено, но може да има случаи, когато трябва да го премахнете и типичните читатели и редактори няма да го отрежат.

Това е мястото, където влизат PDF конверторите, а PDF към Excel конверторите могат да бъдат ценен инструмент за предприятия и академични изследователи, които трябва безопасно и законно да управляват, прехвърлят и анализират огромна част от данни от електронни таблици. Тази статия ще ви преведе през най-добрите и безплатни конвертори на PDF към Excel. Най-добрият PDF to Excel (XLSX) безплатен онлайн конвертор на документи.

Прочети още »
Публикувано от petttto 45 седмици 3 дни ago – Популярно от 45 седмици 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна антивирусна защита за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Ако не защитите компютрите си с антивирусна програма, поемате сериозни рискове. Банков троянски кон може да източи парите от вашите сметки. Ботнет може да привлече вашия компютър като част от зомби армия, извършваща масови атаки на корпоративни уебсайтове. Може да откриете вашите критични документи задържани за откуп. Противодействие на всички тези възможности е сигурността, че трябва да платите за защита. Или вие? Всъщност има доста антивирусни решения, които не струват нищо. Подбрахме най-добрите от тях за вашето внимание.

Вашата антивирусна програма със сигурност трябва да има способността да изкорени съществуващ злонамерен софтуер, но нейната постоянна задача е да попречи на ransomware, ботнет мрежи, троянски коне и други злонамерени програми да се закрепят. Всички безплатни антивирусни програми, които избрахме, предлагат защита от зловреден софтуер в реално време . Някои поемат битката с браузъра, като работят, за да гарантират, че никога дори няма да посетите сайт, хостващ злонамерен софтуер, или ще бъдете заблудени да предадете идентификационните си данни на фишинг сайт.

Вярвате или не, някои от тези безплатни продукти дори надминават всички, освен най-добрите еквиваленти срещу заплащане. И тъй като те са безплатни, можете да опитате няколко, преди да се спрете на любимия си. Прочетете за миниатюри на нашите пълни прегледи, последвани от това как оценяваме безплатния антивирусен софтуер и как да изберете правилния. Безплатна антивирусна защита за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 47 седмици 5 часа ago – Популярно от 47 седмици 5 часа
Категория: Компютри   Етикети:
1

ТОП 5 на най-добрите онлайн програми за изрязване на видео файл

https://u-bg.blogspot.com

Това всъщност е много често, ако трябва да бъда честен, ако имате голям видео файл за изрязване. В нашето ежедневие може да сте гледали прекрасен 4GB филм и да искате да го споделите с приятелите си или бихте искали да го качите във Facebook или други популярни социални уебсайтове. Въпреки това, като се има предвид голямото пространство, което заема, ще срещнете някои проблеми по пътя за запазване, споделяне или качване. През повечето време това, от което се нуждаете, вероятно е само акцентът, а не целият файл. Не се притеснявай! Лесно е да се направи, след като използвате един безплатен инструмент за рязане на видео от моя списък тук. ТОП 5 на най-добрите онлайн програми за изрязване на видео файл.

Прочети още »
Публикувано от petttto 47 седмици 1 ден ago – Популярно от 47 седмици 1 ден
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да сканираме компютъра за вируси с Google Chrome?

https://u-bg.blogspot.com

Уеб браузърът Chrome започва да доминира в категорията софтуер, който използваме за консумация на уеб съдържание, точно както Google също води в областта на търсенето, онлайн видеото, картите и др. Той достигна тази позиция сред браузърите благодарение на някои отлични качества, включително скорост, простота, сигурност и водеща поддръжка за нови стандарти за уеб код. Въпреки че други браузъри го настигнаха и в някои случаи го надминаха по скорост и простота, Chrome е лесен за използване, бърз при нашите тестове и все още най-съвместимият със стандартите браузър. Но Mozilla Firefox получава одобрението ни за избор на редактори, благодарение на своята скорост, възможност за персонализиране и по-ниско изтощаване на батериите на лаптопа.

Десктоп версията на Chrome постоянно се актуализира, но по отношение на вълнуващите нови функции напоследък е доста тихо, като се имат предвид вълнуващите нови записи от Maxthon и Vivaldi , както и забележителните подобрения във Firefox. Най-новите версии на браузъра на Google бяха за запушване на дупки в сигурността, подобряване на надеждността, добавяне на възможности за кодиране и премахване на непопулярни функции като стартовия панел за приложения и центъра за уведомяване. Те може да не са грабващи окото подобрения, но все пак са важни. Как да сканираме компютъра за вируси с Google Chrome?.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 4 дни ago – Популярно от 48 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатен аудио редактор за Windows и Mac

https://u-bg.blogspot.com

MyEdit не изисква инсталация като уеб базиран аудио редактор и не оставя отпечатък върху вашия компютър. Нуждаете се само от интернет връзка и уеб браузър като Chrome или Firefox.

Уебсайтът е удобен за потребителя и ви позволява да изпълнявате различни задачи за редактиране на звук. Те включват изрязване на звука, премахване на вокали, търсач на BPM и програма за промяна на гласа. Има и инструменти за възстановяване като шумозаглушител и премахване на вятъра.

Просто качете вашия аудио файл, редактирайте своя запис и изтеглете променения аудио файл. Има само един недостатък при използването на този безплатен инструмент. Можете да качвате само файлове, по-малки от 100MB и по-кратки от 10 минути. Но ако трябва да работите само с малки звукови файлове, няма по-добър вариант. Безплатен аудио редактор за Windows и Mac.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 4 дни ago – Популярно от 48 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

ТОП 5 добавки за вашия браузър Firefox или Chrome за сваляне на торенти

https://u-bg.blogspot.com

Торентингът беше представен за първи път през 2001 г. от Брам Коен като по-бърз и надежден метод за споделяне на файлове. Той подобрява изтеглянията, като ги предава поточно от множество източници едновременно, вместо от един източник. Като такива, скоростите на изтегляне не се влияят, ако един източник е бавен или недостъпен.

Тук ще обсъдим петте най-добри и най-популярни торент клиенти за Windows, като подчертаваме техните ключови характеристики и предимства. Независимо дали сте редовен потребител на торент или тепърва започвате, тези клиенти предлагат различни опции, които да отговарят на вашите нужди.

Какво е торент клиент?
Торент клиентите са софтуерни приложения, които позволяват на потребителите да изтеглят и споделят файлове чрез протокола BitTorrent. Обратно, традиционните методи за изтегляне може да имат затруднения при изтеглянето на големи файлове от хост сървъра, създавайки неприятно изживяване. ТОП 5 добавки за вашия браузър Firefox или Chrome за сваляне на торенти.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 4 дни ago – Популярно от 48 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрият безплатен PDF редактор

https://u-bg.blogspot.com

Не, PDF Reader Pro не е напълно безплатен. Ако не получите платената версия, този софтуер е почти само PDF четец. Той няма функции за редактиране на PDF. И докато можете да използвате безплатната версия за конвертиране на PDF файлове в Office, тя ще конвертира само първите 10 страници. Освен това груповото криптиране, импортирането и експортирането на анотации, попълването на формуляри и други функции също са заключени зад платена стена.

И така, колко струва платената версия на PDF Reader Pro? Няма един отговор на това, тъй като има различни планове. Ето още информация, за да можете да планирате бюджет. Най-добрият безплатен PDF редактор.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 4 дни ago – Популярно от 48 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да инсталираме на чисто Windows 10 или 11

https://u-bg.blogspot.com

Измина доста време от първото стартиране на Windows 11 , но Microsoft все още предлага новата операционна система като безплатна актуализация за потребителите на Windows 10. Windows 11 също не е малка версия, тъй като има много нови функции в операционната система, които я правят си струва да бъде изтеглена в сравнение с Windows 10 . Но ако сте блокирани и не знаете как да изтеглите Windows 11, ние ви подкрепяме.

В момента има пет основни начина за изтегляне и инсталиране на Windows 11 . Най-добрият начин е да изчакате да го получите безплатно чрез Windows Update на вашия компютър. С втория начин можете да принудите вашия компютър да го изтегли чрез асистента за инсталиране. Третият начин включва използването на програмата Windows Insider. Тези три начина не включват загуба на файлове или данни.

Можете също така да опитате инструмента за създаване на мултимедия като четвърти начин за получаване на Windows 11 или да опитате да използвате aWindows 11ISO файл и ръчно чисто инсталиране на операционната система на вашия компютър като пети начин. Тези два метода включват чиста инсталация, така че в крайна сметка ще загубите файлове. Те са последна инстанция.

Само имайте предвид, че за да получите Windows 11, ще трябва да отговаряте на системните изисквания . Ако не го направите, има начини да промените инсталацията си, за да работи, но това може да означава, че компютърът ви няма да получава актуализации от Microsoft. Препоръчваме ви да проверите приложението PC Health Check, за да потвърдите, че системата ви работиWindows 11преди да продължите. Как да инсталираме на чисто Windows 10 или 11.

Прочети още »
Публикувано от petttto 50 седмици 6 дни ago – Популярно от 50 седмици 6 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна програма за изрязване и редактиране на MP3 файлове

https://u-bg.blogspot.com

Понякога слушането на цяла MP3 песен изглежда процес, който отнема време. Може би искате само акцентът от аудио записа и да го направите като тон на звънене или искате да отрежете частите, които не ви трябват, и да запазите това, което е важно за някои специални цели. В такива случаи това, от което се нуждаете, е лесен за използване и надежден MP3 нож. Тъй като на пазара има толкова много подобни безплатни аудио резачки, намирането на подходящ може да се окаже трудна задача. Тук представяме 9 най-добри безплатни MP3 резачки за потребители на Windows и Mac за изрязване на всякакви MP3 файлове по лесен начин. Безплатна програма за изрязване и редактиране на MP3 файлове.

Прочети още »
Публикувано от petttto 51 седмици 3 дни ago – Популярно от 51 седмици 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Brave браузър, лек, бърз и сигурен

https://u-bg.blogspot.com

Като писател на свободна практика проучвам много теми и посещавам много сайтове, свързани с технологиите. Така че винаги се забавлявам, когато виждам реклами за същите тези теми, след като съм свършил за деня – в моите емисии в социалните медии, в търсачките и навсякъде другаде дигитално, където отида. Това е една от причините да премина към браузъра Brave : Бях отдаден потребител на Chrome от години, но се уморих от работата си, която ме следваше. Превключих миналата година и не съм погледнал назад. Brave не само е фокусиран върху поверителността, като намалява броя на тракерите, които ви следват в мрежата, но също така е по-бърз от други опции, предлага ви персонализирани контроли за поверителност и дори има вградено безплатно приложение за видеоконференции. Brave браузър, лек, бърз и сигурен.

Прочети още »
Публикувано от petttto 51 седмици 3 дни ago – Популярно от 51 седмици 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Използвайте уеб хостинг услуги на преференциални цени с промокод

https://bojestveni.com

Използването на промокодове за отстъпки при уеб хостинг услуги има множество ползи. Ето някои от тях:
Икономия на разходи: Промокодовете ви позволяват да спестите пари при покупката на уеб хостинг услуги.
Повишена достъпност: Те правят професионални хостинг пакети достъпни за по-широк кръг от хора, като малки бизнеси или начинаещи блогъри.
Експериментиране и оценка: Промокодовете ви позволяват да тествате различни хостинг планове, преди да направите по-голяма инвестиция.
Доверие и дългосрочно сътрудничество: Използването на промокод ви дава възможност да установите доверие с хостинг доставчика и да сътрудничите с тях в дългосрочен план.
Използването на промокодове за отстъпки при избора на уеб хостинг услуги е умно решение, което ви позволява да спестите пари, да изпробвате различни доставчици и да получите допълнителни функции.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 1 година 5 дни ago – Популярно от 1 година 5 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Ексклузивен промокод за намаление на уеб хостинг услуги

https://ipotpal.bg

Използването на промокодове за отстъпки при избирането на уеб хостинг услуги е нещо, което не следва да пренебрегваме. Тези промокодове предлагат множество предимства за потребителите. Първо, те ви позволяват да спестите пари, като получавате отстъпки от цената на уеб хостинг услугите. Второ, промокодовете отварят врати за повече хора, като правят професионални хостинг пакети достъпни и за потребители с ограничен бюджет. Трето, използвайки промокодове, можете да изпробвате различни хостинг планове с по-ниски разходи, което ви дава възможност да изберете най-подходящия за вас. Затова, не пропускайте да се възползвате от промокодовете и да си осигурите най-доброто качество на уеб хостинг услугите за вас и вашият бизнес.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 1 година 1 седмица ago – Популярно от 1 година 1 седмица
Категория: Компютри   Етикети:
1

Специални промокодове за намаление на цените на уеб хостинг

https://ski-bg.com

Използването на промокодове за отстъпки при избирането на уеб хостинг услуги може да ви спести значителни суми пари и да осигури редица ползи. Като приложите промокод при закупуването на уеб хостинг план, ще получите отстъпка от общата цена. Това ви позволява да спестите пари в началото или по време на сътрудничеството си с доставчика на хостинг услуги. Освен икономията, използването на промокодове ви дава възможността да изпробвате различни планове с по-ниски разходи, преди да вземете окончателно решение. Това ви позволява да изберете най-подходящият хостинг план, отговарящ на вашите нужди и бюджет. Спестяването на пари при избора на уеб хостинг услуги с промокодове предоставя възможност за повишена достъпност до професионални пакети и надеждни доставчици, които може да бъдат недостъпни в противен случай. Така можете да се насладите на качествени услуги при по-ниски разходи и да осигурите успешното функциониране на вашия уебсайт.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 1 година 1 седмица ago – Популярно от 1 година 1 седмица
Категория: Компютри   Етикети:
1

Ashampoo Office Free безплатен офис пакет

https://u-bg.blogspot.com

Най-добрият безплатен офис софтуер прави лесно и лесно управлението на офис документи и електронни таблици, без да се налага да плащате за абонамент.

За повечето потребители Microsoft 365 (известен преди като Microsoft Office и Office 365) остава оригиналният и най-добър офис пакет. Microsoft Word , Excel и PowerPoint остават ключови офис приложения .

Въпреки това през годините други компании пуснаха конкурентни офис пакети, за да помогнат за производителността , някои от които са платени, а други безплатни - понякога една и съща компания предлага и двете.

Всички тези алтернативи на Microsoft Office предлагат подобен набор от софтуерни приложения, основно базирани на създаване и редактиране на документи, електронни таблици и презентации .

Въпреки това, въпреки че повечето предлагат възможност за работа с традиционни документи на Microsoft Office, имайте предвид, че не всички ще запазят форматирането при експортиране към или от Microsoft Office, което може да бъде проблем при изпращане на документи между различни програми.

Въпреки това, за домашни потребители и нови фирми, идеята да могат да създават, редактират, управляват и организират офис документи, без да налагат незабавни разходи за абонамент, може да бъде много добре дошла.

Тук по-долу ще изброим най-добрите безплатни приложения за офис софтуер, налични в момента. Ashampoo Office Free безплатен офис пакет

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 1 седмица ago – Популярно от 1 година 1 седмица
Категория: Компютри   Етикети:
1

VirusTotal онлайн сканиране на файл и URL линк за вируси

https://u-bg.blogspot.com

VirusTotal е уебсайт , създаден от испанската компания за сигурност Hispasec Sistemas. Стартирала през юни 2004 г., тя беше придобита от Google през септември 2012 г. Собствеността на компанията премина през януари 2018 г. към Chronicle , дъщерно дружество на Google .

VirusTotal обединява много антивирусни продукти и машини за онлайн сканиране, наречени Contributors. През ноември 2018 г. Cyber ​​National Mission Force, звено, подчинено на Кибер командването на САЩ, стана сътрудник. Обобщените данни от тези сътрудници позволяват на потребителя да провери за вируси, които собственият антивирусен софтуер на потребителя може да е пропуснал, или да провери срещу всякакви фалшиви положителни резултати . Файлове до 650 MB могат да бъдат качени на уебсайта или изпратени по имейл (макс. 32 MB). Доставчиците на антивирусен софтуер могат да получават копия на файлове, които са били маркирани от други сканирания, но преминали от техния собствен двигател, за да помогнат за подобряване на техния софтуер и, като разширение, собствените възможности на VirusTotal. Потребителите могат също да сканират подозрителни URL адреси и да търсят в набора от данни VirusTotal. VirusTotal използва пясъчната среда на Cuckoo за динамичен анализ на зловреден софтуер . VirusTotal беше избран от PC World като един от най-добрите 100 продукта на 2007 г. VirusTotal онлайн сканиране на файл и URL линк за вируси.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 2 седмици ago – Популярно от 1 година 2 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да използваме Microsoft Safety Scanner и да проверим за малуер

https://u-bg.blogspot.com

За да защити компютрите с Windows от вредни заплахи и скрит зловреден софтуер, Microsoft предлага много начини за почистване на компрометирана система. Имате вградения Microsoft Defender (наричан още Windows Security), който сканира компютъра и го предпазва от нежелан софтуер . Но ако Microsoft Defender не успее да предприеме никакви действия срещу вируси, на ваше разположение е и Microsoft Safety Scanner. Сега има малка вероятност никога преди да не сте чували за Safety Scanner и ние сме тук, за да коригираме това. Така че в тази статия ще научим какво е Microsoft Safety Scanner и как да го използвате, за да се отървете от компютърни вируси и шпионски софтуер. На тази бележка, нека преминем към обяснителя. Как да използваме Microsoft Safety Scanner и да проверим за малуер.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 3 седмици ago – Популярно от 1 година 3 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Kaspersky Free безплатна антивирусна програма

https://u-bg.blogspot.com

Антивирусът Kaspersky се радва на две десетилетия на силна конкуренция в пространството на киберсигурността. Може да е доста лесно за потребителя и може да е доста популярно. Въпреки това, репутацията и връзките със сигурността на компанията са много по-важни от звънците и свирките на антивирусно приложение.

Съобщава се, че притежаваната от Русия компания поддържа комуникация с Федералната служба за сигурност на Русия (FSB) и е отговорна за предоставянето им на разузнавателна информация в реално време и идентифициране на данни за компютрите на клиентите. Освен това домейнът на руското Министерство на отбраната се хоства в инфраструктурата на Kaspersky, а Юджийн Касперски, собственикът на компанията, наскоро отказа да осъди незаконните военни действия на руската армия в Украйна.

Имайки това предвид, много потребители може да имат сериозен проблем при използването на продукти с такава връзка – да не говорим за личен продукт за киберсигурност.

И така, безопасно ли е да използвате Kaspersky? Струва ли си да пренебрегваме скандалите – особено когато има налични много по-надеждни антивирусни доставчици, като TotalAV или Bitdefender? Kaspersky Free безплатна антивирусна програма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 4 седмици ago – Популярно от 1 година 4 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна програма за рисуване на таблет за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Прегледайте и сравнете най-добрия безплатен софтуер за рисуване с функции и оценки, за да изберете най-добрия безплатен софтуер за цифрово изкуство за тази перфектна картина:

Софтуерът за рисуване е безценен инструмент за амбициозни или професионални дигитални художници. Съвременният софтуер и приложения за рисуване предлагат възможности за създаване, редактиране и понякога дори публикуване на готови произведения на изкуството като скици, илюстрации и диаграми.

Хората, които търсят правилния софтуер за рисуване, често трябва да избират между наличието на достатъчно функции и плащането на солидна цена за тези възможности. Добрата новина е, че има много безплатни приложения за рисуване за компютър.

В този урок сме изброили топ 10 на най-добрия безплатен софтуер за рисуване за преглед. Безплатна програма за рисуване на таблет за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 4 седмици ago – Популярно от 1 година 4 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатен онлайн офис пакет от Microsoft

https://u-bg.blogspot.com

Microsoft Office или просто Office е преустановено семейство от клиентски софтуер , сървърен софтуер и услуги, разработени от Microsoft . За първи път беше обявено от Бил Гейтс на 1 август 1988 г. в COMDEX в Лас Вегас . Първоначално маркетингов термин за офис пакет (пакет от приложения за производителност ), първата версия на Office съдържаше Microsoft Word , Microsoft Excel и Microsoft PowerPoint. През годините приложенията на Office се сближиха значително със споделени функции като обща проверка на правописа, интеграция на данни за свързване на обекти и вграждане и скриптов език на Visual Basic за приложения . Microsoft също позиционира Office като платформа за разработка на бизнес софтуер под марката Office Business Applications . Безплатен онлайн офис пакет от Microsoft.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 4 седмици ago – Популярно от 1 година 4 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Добавяне на нов шрифт в Word, OpenOffice, Photoshop

https://u-bg.blogspot.com

Най-добрите шрифтове за уебсайтове са ясни, чисти и лесни за четене на различни устройства и размери на екрана.

Типографията е голяма част от дизайна на марката - правилният шрифт има силата да ангажира аудиторията и да предложи представа за вашия бизнес (или компанията на вашия клиент). В зависимост от вашия процес на проектиране ще намерите множество шрифтове в най -добрия софтуер за графичен дизайн и производители на лого . Вашата услуга за създаване на уебсайтове също трябва да предлага набор от шрифтове.

Като основно правило безсерифните шрифтове са най-добри за уебсайтове, тъй като са по-лесни за четене в сравнение със серифните шрифтове (серифите са щрихите в върховете на всяка буква, които изглеждат страхотно напечатани, но не се превеждат лесно на уебсайтове). Ще намерите много от тях в най-добрите ресурси за шрифтове онлайн, с безплатни и лицензирани опции.

С хиляди различни шрифтове, изборът на правилния шрифт за вашия сайт понякога може да се почувства като предизвикателство. И така, събрахме най-добрите шрифтове за уебсайтове, включително връзки за изтегляне, така че можете да се съсредоточите върху дизайна на уебсайта си. Добавяне на нов шрифт в Word, OpenOffice, Photoshop.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 5 седмици ago – Популярно от 1 година 5 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Допълнителни скрити настройки на браузъра Google Chrome

https://u-bg.blogspot.com

Функциите, предлагани от този браузър, го правят най-добрият браузър за използване. Историята, отметките и синхронизирането на раздели във всички основни платформи гарантират, че винаги можете да продължите от там, където сте спрели на друго устройство. Като цяло изживяването беше страхотно и в момента не обмислям да премина към алтернатива.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
Google Chrome изглежда много бърз и това беше основната причина да премина от Firefox около 2012 г. Голямо предимство Google Chrome има синхронизирането, което предлага в Windows, macOS, Linux, Android и iOS. Това беше единственият браузър, който предлагаше това, преди другите да се присъединят. Като потребител с различни устройства на множество платформи, това значително помага за моята продуктивност, дори когато съм в движение. Вградените услуги като преводач на Google го правят още по-забавен за използване. Google Chrome предлага най-много от гледна точка на персонализиране с всички безплатни разширения.

ПРОТИВ
Това се обсъжда от години, но Google Chrome все още отнема значителна част от вашата RAM, за да работи правилно. Това е единственият проблем, който имам срещу Google Chrome. Допълнителни скрити настройки на браузъра Google Chrome.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 5 седмици ago – Популярно от 1 година 5 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Програма за автоматично инсталиране на драйвери

https://u-bg.blogspot.com

Разработчиците на персонални компютри вече могат да добавят светлинен меч към своите настолни компютри с устройство за съхранение на тема Star Wars.

Seagate си партнира с Lucasfilm на Disney за специалното издание на PCIe 4.0 NVMe устройства за съхранение , които влизат в продажба днес. Те разполагат с миниатюрен, светещ светлинен меч отстрани, добавяйки малко изискано RGB осветление към всеки работен плот на компютъра. Всяка единица се предлага и с три лицеви плочи, което означава, че купувачите могат да сменят между дизайни на светлинни мечове, използвани от рицарите джедаи Оби-Уан Кеноби и Люк Скайуокър или скандалния ситски лорд Дарт Вейдър. Програма за автоматично инсталиране на драйвери.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 6 седмици ago – Популярно от 1 година 6 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрите добавки за Mozilla Firefox

https://u-bg.blogspot.com

Mozilla също така препоръчва на потребителите да си зададат няколко въпроса, преди да инсталират плъгин, включително дали имат доверие на разработчика или марката зад него.

Но няма допълнителни рискове конкретно с разширенията на Firefox. Притесненията са същите като при разширенията на Chrome например.

Основните разширения, разработени от надеждни марки и разработчици, обикновено са безопасни, докато нещо по-малко известно може да представлява известно ниво на риск.

Ако Mozilla постави значка върху добавка, която предупреждава, че „тази добавка не се наблюдава активно от Mozilla“, трябва да сте 100% сигурни, че е от реномиран източник.

Докато следвате посочените по-горе предпазни мерки, няма да се сблъскате с допълнителни рискове поради разширенията на Firefox. Най-добрите добавки за Mozilla Firefox.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 6 седмици ago – Популярно от 1 година 6 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Онлайн PDF ресайзер намаляване размера на документ

https://u-bg.blogspot.com

Най-добрите PDF компресори намаляват размера на файловете за архивиране или споделяне с клиенти и колеги - запазвайки високото качество и разделителна способност на документа.

PDF документите обикновено са сравнително малки. В края на краищата те са предназначени за споделяне между множество устройства и потребители – и ние проучихме историята на формата в 30 години PDF: файловият формат, който промени света . Въпреки това, след като се добавят изображения и графики, размерите на файловете могат да нараснат, заемайки твърде много физическо и облачно място за съхранение и ги правят твърде големи за изпращане по имейл. Онлайн PDF ресайзер намаляване размера на документ

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 7 седмици ago – Популярно от 1 година 7 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Recuva безплатна програма за възстановяване на изтрити файлове

https://u-bg.blogspot.com

Въведени от IBM през 1956 г., твърдите дискове бяха доминиращото вторично устройство за съхранение за компютри с общо предназначение в началото на 60-те години. HDD поддържат тази позиция в съвременната ера на сървъри и персонални компютри , въпреки че персоналните компютърни устройства, произведени в голям обем, като мобилни телефони и таблети , разчитат на устройства за съхранение с флаш памет . Повече от 224 компании са произвеждали HDD в исторически план , въпреки че след обширна консолидация на индустрията повечето единици са произведени от Seagate , Toshiba иWestern Digital . Твърдите дискове доминират обема на произведените хранилища ( екзабайти на година) за сървъри. Въпреки че производството расте бавно (по доставени екзабайти), приходите от продажби и доставките на единици намаляват, тъй като твърдите дискове (SSD) имат по-високи скорости на трансфер на данни, по-висока площна плътност на съхранение, малко по-добра надеждност и много по-ниска латентност и времена за достъп. Recuva безплатна програма за възстановяване на изтрити файлове.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 8 седмици ago – Популярно от 1 година 8 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да сваляме видео клипове от Youtube, Facebook и Vbox7 с Mozilla Firefox

https://u-bg.blogspot.com

Компютърна мрежа е набор от компютри, споделящи ресурси, разположени на или предоставени от мрежови възли . Компютрите използват общи комуникационни протоколи през цифрови връзки , за да комуникират помежду си. Тези взаимовръзки са съставени от телекомуникационни мрежови технологии, базирани на физически кабелни, оптични и безжични радиочестотни методи, които могат да бъдат подредени в различни мрежови топологии . Как да сваляме видео клипове от Youtube, Facebook и Vbox7 с Mozilla Firefox.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 9 седмици ago – Популярно от 1 година 9 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна онлайн програма за преобразуване на снимка в текст

https://u-bg.blogspot.com

През 2000-те години OCR беше предоставено онлайн като услуга (WebOCR), в облачна среда и в мобилни приложения като превод в реално време на знаци на чужди езици на смартфон . С появата на смарт телефони и смарт очила , OCR може да се използва в свързани с интернет приложения за мобилни устройства, които извличат текст, заснет с помощта на камерата на устройството. Тези устройства, които нямат OCR функционалност, вградена в операционната система, обикновено използват OCR API за извличане на текста от файла с изображение, заснето и предоставено от устройството. OCR API връща извлечения текст, заедно с информация за местоположението на открития текст в оригиналното изображение обратно в приложението на устройството за по-нататъшна обработка (като текст-към-говор) или показване. Безплатна онлайн програма за преобразуване на снимка в текст.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 9 седмици ago – Популярно от 1 година 9 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна програма за ресайз намаляване размера на снимка

https://u-bg.blogspot.com

Размерът като цяло е величината или размерите на нещо. По-конкретно, геометричен размер (или пространствен размер ) може да се отнася до линейни размери ( дължина , ширина, височина , диаметър , периметър ), площ или обем . Размерът може също да бъде измерен по отношение на масата , особено когато се приеме диапазон на плътност . Безплатна програма за ресайз намаляване размера на снимка.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 9 седмици ago – Популярно от 1 година 9 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрата безплатна програма за видео чат

https://u-bg.blogspot.com

Онлайн видео платформите позволяват на потребителите да качват, споделят видеоклипове или да предават на живо свои собствени видеоклипове в интернет. Те могат да бъдат или за гледане от широката общественост, или за определени потребители в споделена мрежа. Най-популярният уебсайт за видео хостинг е YouTube , 2 милиарда активни до октомври 2020 г. и най-обширният каталог от онлайн видеоклипове. Има някои държави в света, които поставят ограничения върху YouTube , вместо това имат свои собствени регионални уебсайтове за споделяне на видео. Най-добрата безплатна програма за видео чат.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 9 седмици ago – Популярно от 1 година 9 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Програма за проверка на правописа – правописен речник

https://u-bg.blogspot.com

В софтуера проверката на правописа (или проверката на правописа или проверката на правописа ) е софтуерна функция , която проверява за правописни грешки в текст . Функциите за проверка на правописа често са вградени в софтуер или услуги, като текстообработваща програма , имейл клиент , електронен речник или търсачка . Програма за проверка на правописа – правописен речник.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 9 седмици ago – Популярно от 1 година 9 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрият безплатен аудио плейър за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Цифровото аудио е представяне на звук , записан в или преобразуван в цифрова форма . В цифровото аудио звуковата вълна на аудио сигнала обикновено се кодира като цифрови проби в непрекъсната последователност. Например при CD аудио семпли се вземат 44 100 пъти в секунда , всяка с 16-битова дълбочина на семпла . Цифровото аудио е също името на цялата технология за записване и възпроизвеждане на звук, използвайки аудио сигнали, които са били кодирани в цифрова форма. След значителния напредък в цифровата аудио технология през 70-те и 80-те години на миналия век, тя постепенно заменианалогова аудио технология в много области на аудио инженерството , звукозаписното производство и телекомуникациите през 90-те и 2000-те години. Най-добрият безплатен аудио плейър за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 9 седмици ago – Популярно от 1 година 9 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрата безплатна програма за сваляне на торенти

https://u-bg.blogspot.com

За да изпращат или получават файлове, потребителите използват BitTorrent клиент на свързания си с интернет компютър . BitTorrent клиент е компютърна програма, която прилага протокола BitTorrent. Клиентите на BitTorrent са налични за различни компютърни платформи и операционни системи , включително официален клиент, издаден от Rainberry, Inc. Популярните клиенти включват μTorrent , Xunlei Thunder, Transmission , qBittorrent , Vuze , Deluge , BitComet и Tixati .BitTorrent тракерите предоставят списък с файлове, налични за прехвърляне, и позволяват на клиента да намери партньорски потребители, известни като „семена“, които могат да прехвърлят файловете. Най-добрата безплатна програма за сваляне на торенти.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 9 седмици ago – Популярно от 1 година 9 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрата безплатна архивираща програма

https://u-bg.blogspot.com

.ZIP файловете са архиви, които съхраняват множество файлове. ZIP позволява съдържащите се файлове да бъдат компресирани с помощта на много различни методи, както и просто да съхранявате файл, без да го компресирате. Всеки файл се съхранява отделно, което позволява различни файлове в един и същи архив да бъдат компресирани с помощта на различни методи. Тъй като файловете в ZIP архив са компресирани индивидуално, е възможно да ги извлечете или да добавите нови, без да прилагате компресия или декомпресия към целия архив. Това контрастира с формата на компресирани tar файлове, за които такава обработка с произволен достъп не е лесно възможна. Най-добрата безплатна архивираща програма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 9 седмици ago – Популярно от 1 година 9 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Копиране рипваме на музика и песни от диск в MP3 – Rip CD

https://u-bg.blogspot.com

Рипване (Извличане) на аудио CD означава да копирате песните от компактдиска на твърдия диск на компютъра.

Има много специализирани програми, с които можете да рипвате музика.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 9 седмици ago – Популярно от 1 година 9 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрият безплатен аудио-видео конвертор

https://u-bg.blogspot.com

Видеото е електронен носител за запис, копиране , възпроизвеждане, излъчване и показване на движещи се визуални медии . Видеото е разработено за първи път за механични телевизионни системи, които бързо са заменени от системи с електронно-лъчева тръба (CRT), които на свой ред са заменени от дисплеи с плосък панел от няколко типа. Най-добрият безплатен аудио-видео конвертор.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 10 седмици ago – Популярно от 1 година 10 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да принтираме - отпечатаме документ

https://u-bg.blogspot.com

Принтирането или отпечатване на документ е много лесно, стига да разполагате с необходимите инструменти за това, като принтер и програма, която да използвате. Как да принтираме - отпечатаме документ.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 10 седмици ago – Популярно от 1 година 10 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрата безплатна програма за записване на дискове

https://u-bg.blogspot.com

Създаването на оптичен диск , включително създаване на CD, DVD и Blu-ray диск, е процесът на сглобяване на изходен материал – видео, аудио или други данни – в правилния формат на логически том, който след това да бъде записан („ записан “ ) на оптичен диск (обикновено компакт диск или DVD ). Това действие обикновено се извършва незаконно, чрез пиратство на защитен с авторски права материал без разрешение от оригиналните артисти. Най-добрата безплатна програма за записване на дискове.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 10 седмици ago – Популярно от 1 година 10 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрият безплатен онлайн PDF редактор на текст

https://u-bg.blogspot.com

PDF файловете могат да съдържат разнообразно съдържание освен плосък текст и графики, включително елементи за логическо структуриране, интерактивни елементи като анотации и полета на формуляри, слоеве, мултимедия (включително видео съдържание), триизмерни обекти, използващи U3D или PRC , и различни други формати на данни . PDF спецификацията също така предвижда криптиране и цифрови подписи , прикачени файлове и метаданни , за да активира работни потоци, изискващи тези функции. Най-добрият безплатен онлайн PDF редактор на текст.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 10 седмици ago – Популярно от 1 година 10 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Oнлайн програми да направите лого за сайт, блог или фирма

https://u-bg.blogspot.com

Искате да направите лого за вашите визитки, документи или пощенската кутия на фирмата, сайта или имате малък блог, на който искате да подобрите визията. Онлайн програми да направите лого за сайт, блог или фирма.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 11 седмици ago – Популярно от 1 година 11 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Тест проверка и измерване скоростта на Интернет трафика

https://u-bg.blogspot.com

Понякога бавно ви се отварят сайтовете, клиповете в YouTube или Vbox7 забиват или просто искате да измерите скоростта на своя Интернет трафик. Тест проверка и измерване скоростта на Интернет трафика.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 11 седмици ago – Популярно от 1 година 11 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрият безплатен онлайн аудио MP3 конвертор

https://u-bg.blogspot.com

Онлайн аудио конвертора е много полезен инструмент, когато искаме да преобразуваме бързо и без да инсталираме софтуер, музикален файл в желания формат. Най-добрият безплатен онлайн аудио MP3 конвертор.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 11 седмици ago – Популярно от 1 година 11 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрият онлайн конвертор на снимки

https://u-bg.blogspot.com

В тази статия ще ви предложим няколко онлайн конвертора на снимки с чиято помощ ще можете да преобразувате вашите изображения в разнообразни формати. Най-добрият онлайн конвертор на снимки.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 11 седмици ago – Популярно от 1 година 11 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрият онлайн видео конвертор

https://u-bg.blogspot.com

Видео конвертирането е процес, при който преобразуваме файл от един формат в друг. Това обикновено се прави, когато устройството, което трябва да възпроизведе видео файла не поддържа формата. Най-добрият онлайн видео конвертор.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 11 седмици ago – Популярно от 1 година 11 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна антивирусна програма за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Атаките към сигурността на персоналните компютри от зловреден софтуер зачестяват, а тежестта и вредата от тях са все по-глобални, като се засягат милиони потребители. Безплатна антивирусна програма за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 12 седмици ago – Популярно от 1 година 12 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Онлайн програми

https://u-bg.blogspot.com

Офис пакетът е пакет от софтуер за продуктивност ( софтуерен пакет ), предназначен за използване от офис служители . Компонентите обикновено се разпространяват заедно онлайн програми, имат последователен потребителски интерфейс и обикновено могат да взаимодействат помежду си, понякога по начини, които операционната система обикновено не позволява.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 12 седмици ago – Популярно от 1 година 12 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Топ 5 онлайн антивирус

https://u-bg.blogspot.com

В днешно време има голям избор от антивирусен софтуер, но някои от компаниите са създали и онлайн версии, които работят с технологията Microsoft ActiveX и Internet Explorer или браузърите, които използват ядрото му. Топ 5 онлайн антивирус.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 13 седмици ago – Популярно от 1 година 13 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Изтриване на Facebook регистрация

https://u-bg.blogspot.com

Питате се дали Facebook си заслужава, скептични сте що се отнася до неприкосновеността на личния ви живот или по ред причини сте решили да изтриете профила си, тази статия ще ви помогне да го направите. Изтриване на Facebook регистрация.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 13 седмици ago – Популярно от 1 година 13 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Почистване на Windows за по-бърза работа

https://u-bg.blogspot.com

Компютърът ви започва да работи бавно, отнема ви много време да отваряте файлове и програми, понякога забива. Не се притеснявайте не е време за нов компютър или преинсталация на вашия Windows. Почистване на Windows за по-бърза работа.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 14 седмици ago – Популярно от 1 година 14 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна програма за обработка на изображения

https://u-bg.blogspot.com

Редактирането на снимки обхваща процесите, променящи изображенията. Редакторът на изображения или фото редактора е софтуерна програма, използвана, за редактиране или по друг начин казано за манипулиране на графичните изображения. Безплатна програма за обработка на изображения.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 14 седмици ago – Популярно от 1 година 14 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна онлайн програма за фотоколажи

https://u-bg.blogspot.com

Фото колажа е произведение на изкуството, създадено чрез комбиниране на няколко снимки.

Първоначално колажите са създавани аналогово, чрез налагане на негативите и диапозитивите, след което снимките се копират на хартия. Безплатна онлайн програма за фотоколажи.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 14 седмици ago – Популярно от 1 година 14 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да инсталирам Adobe Reader

https://u-bg.blogspot.com

Adobe Acrobat е софтуер разработен от Adobe Systems за преглеждане, създаване, манипулиране, управление и принтиране на документи в Portable Document Format (PDF). Adobe Reader е безплатна програма, чрез която можете да преглеждате и принтирате файлове в популярния формат (PDF). Как да инсталирам Adobe Reader.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 15 седмици ago – Популярно от 1 година 15 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрия безплатен уеб браузър

https://u-bg.blogspot.com

Браузърите преобразуват HTML кода на уеб сайта и ви позволяват да прочетете текста, да прегледате изображенията или да възпроизведете видео онлайн. Дори да имате любим браузър, който да използвате по подразбиране, може би е време да намерите този, който е по-бърз и по-сигурен най-добрия безплатен уеб браузър.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 15 седмици ago – Популярно от 1 година 15 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да пусна, увелича и уголемя субтитрите в Windows Media Player

https://u-bg.blogspot.com

Тази статия ще ви помогне да пуснете и уголемите субтитрите в Windows Media Player, за да можете да го ползвате пълноценно. Windows Media Player (съкратено WMP) е медиен плеър, който може да се използва за гледане на филми, слушане на музика, разглеждане на снимки и др. Как да пусна, увелича и уголемя субтитрите в Windows Media Player.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 16 седмици ago – Популярно от 1 година 16 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да сваля и инсталирам K-Lite Mega Codec Pack

https://u-bg.blogspot.com

K-Lite Mega Codec Pack позволява възпроизвеждане на широка гама от мултимедийни файлове с Windows Media Player, Media Player Classic и др. K-Lite Mega Codec Pack се актуализира често и е добре поддържан безплатен кодек пакет подходящ за всички версии на Windows. Инсталирането на K-Lite Mega Codec Pack е лесно и се различава минимално в различните версии на пакета, а тази статия ще ви улесни допълнително в конфигурирането му. Как да сваля и инсталирам K-Lite Mega Codec Pack.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 16 седмици ago – Популярно от 1 година 16 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатен офис пакет

https://u-bg.blogspot.com

Офис пакета е съвкупност от програми главно за текстообработка, електронни таблици, презентации и др. Всички сме чували за популярния офис пакет на Microsoft, който наистина е един чудесен софтуер нужен за всеки компютър, но за съжаление платен или безплатен офис пакет.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 17 седмици ago – Популярно от 1 година 17 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Shotcut – безплатна програма за видео редакция

https://u-bg.blogspot.com

Shotcut – безплатна програма за видео обработка. Shotcut е безплатен, междуплатформен видеоредактор с отворен код за Windows, Mac и Linux. Основните функции включват поддръжка на широка гама от формати; не се изисква импортиране, което означава естествено редактиране на времевата линия; Поддръжка на Blackmagic Design за мониторинг на въвеждане и преглед; и поддръжка на резолюция до 4k.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 17 седмици ago – Популярно от 1 година 17 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Безплатна онлайн програма за заобляне на ъглите на картинка

https://u-bg.blogspot.com

Round Corner е безплатна онлайн програма с която можете много бързо и лесно да направите всяко изображение със заоблени ъгли. Безплатна онлайн програма за заобляне на ъглите на картинка. Безплатния онлайн инструмент за създаване на изображение със заоблени ъгли е много интуитивен и процеса се свежда до няколко лесни стъпки. Качете изображението в инструмента, чрез бутон „UPLOAD IMAGE“ задайте радиуса на ъгъла с плъзгача „RADIUS“, след което щракнете върху бутона „ROUND CORNER“, за да обработите изображението. След като процесът приключи, изображението със заоблени ъгли ще се покаже в дясно заедно с бутона за изтегляне „DOWNLOAD IMAGE“.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 22 седмици ago – Популярно от 1 година 22 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как се става ИТ специалист в България и чужбина?

https://myit.info

Как ви са предимствана та ИТ професията у нас и в чужбина?
IT професията има много предимства и в България, и в чужбина. В България, IT секторът расте бързо и предлага много възможности за кариерно развитие и високи заплати. Освен това, много компании изискват IT специалисти, което означава, че има достатъчно възможности за работа.

Прочети още »
Публикувано от hlape 1 година 22 седмици ago – Популярно от 1 година 22 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да спрете Bluetooth мишката от постоянно прекъсване

https://u-bg.blogspot.com

Как да спрете Bluetooth мишката от постоянно прекъсване - Безжичните Bluetooth мишки са много удобни, но е много досадно, когато загубят връзката си. Прочетете съветите за отстраняване на проблема при лаптопи с операционна система Windows, те ще ви помогнат да държите мишката си будна и в комуникация с компютъра.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 23 седмици ago – Популярно от 1 година 23 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Lenovo Legion 5 Pro лаптоп за игри и работа

https://u-bg.blogspot.com

Lenovo Legion 5 Pro се намира в гамата за игри на производителя, но този суфикс Pro означава, че този ноутбук е предназначен и за работа. Това не е изненадващо, когато вземете предвид неговата уникална спецификация на дисплея и някои от функциите му, и е напълно логично - защото много хора използват един и същ лаптоп за работа и игра.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 28 седмици ago – Популярно от 1 година 28 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да изберем правилен модел Макбук за нас

https://tv7.bg

Macbook е един от най-скъпите лаптопи на пазара, но повечето хора са съгласни, че си струва парите. С отлична производителност и лекота на използване, Macbook предоставят на опитни потребители и средни потребители солидна инвестиция за лаптоп.

Macbook е един от най-добрите лаптопи, които можете да намерите на пазара днес. Той предлага невероятен баланс между дизайн и производителност, като същевременно е сравнително евтин в сравнение с други алтернативи.

Macbook осигурява производителност и полезност на всеки тип потребител. Като се има предвид това, някои модели гарантирано отговарят на определени нужди повече от други, така че ще ги изброим по-долу:

- Macbook Pro - Най-добрият вариант за артисти, програмисти или тези, които са постоянно свързани, защото отговаря по-добре на начина им на живот

- MacBook Air - По-евтина алтернатива, която е предназначена за ежедневна употреба

Прочети още »
Публикувано от Hristo681 2 години 4 седмици ago – Популярно от 2 години 4 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Xiaomi 12 - представяне на новата линия смартфони

https://bit.ly

Може да кажем, че ако държите да истински добър телефон за снимки с перфектно качество, то Xiaomi 12 Pro е вашият добър приятел в джоба.

В обобщение може да кажем, че семейството на Xiaomi 12 предлага една разумна инвестиция, когато търсите да купите нов смартфон. Продуктите са изключително качествени и изпипани до последния детайл и визуално няма да ви разочароват. И трите смартфона са насочени към мобилните потребители, които не жалят средства за качествени мобилни устройства със собствен стил и отлична производителност.

Нека разберем функциите на тези нови флагмани от популярната марка и какви оферти може да очакваме от мобилните оператори.

Прочети още »
Публикувано от kipo 2 години 9 седмици ago – Популярно от 2 години 9 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Какво е процесът по геймификация, обясняват от казино Sesame.bg

https://frognews.bg

Тази статия има за цел да предостави общ преглед на играта Sesame и нейната механика на геймификация. Той също така се фокусира върху бизнес стратегията на компанията, като представя как техните програми за ангажиране на клиенти повишават тяхната привлекателност сред играчите.

Sesame game е казино игра; той осигурява увеличени награди за всички лоялни играчи, които играят играта, като увеличени изплащания, задействани рундове, повече безплатни завъртания и повече бонус нива. Ето защо клиентите са привлечени от това казино, защото могат да достигнат едно от определен брой ненадминати нива на клиентско изживяване в Sesame.bg казино. Например: играчът с бронзово ниво може да получава 10% рейкбек всяка седмица, а играчът с сребърно ниво може да получава 15%! При достигане на по-високо ниво - Златно ниво - ще можете да спечелите около 30-35% рейкбек, сред които се нареждате

Прочети още »
Публикувано от Trifon 2 години 9 седмици ago – Популярно от 2 години 9 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Сравнение на сензора на камерата при Xiaomi 12 Pro и Google Pixel 4

http://cybertropix.com

Това сравнение на размера на сензорите на камерата при Xiaomi 12 Pro и Google Pixel 4 е с цел да се проследи напредъкът при оптиката и хардуерът на камерите при последните модели смартфони.

Прочети още »
Публикувано от kipo 2 години 22 седмици ago – Популярно от 2 години 22 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Токлко ток консумира един компютър?

https://djunev.info

Как да изчислите колко ток харчи един компютър? Полезни съвети, както за консумацията на компютър, така и на смартфон, докато се зарежда в контакт!

Прочети още »
Публикувано от pavel 2 години 23 седмици ago – Популярно от 2 години 23 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Възможно ли е да работим ефективно с лаптоп втора ръка?

http://blog.pbox.bg

Вече почти няма дом без лаптоп, като в много от случаите всеки член от семейството разполага с персонален такъв. Хората все повече предпочитат преносимите компютри пред настолните, тъй като могат да се носят навсякъде, леки са, заемат малко място и могат да се приберат, когато не се налага работа с тях. Знаем, че качествените нови лаптопи не са никак евтини и са си сериозна инвестиция. Разбира се, има и алтернативен вариант, който крие множество предимства – лаптопи втора ръка.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 25 седмици ago – Популярно от 2 години 25 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Какво да проучим, преди да закупим лаптоп втора ръка?

https://met.bg

Имате нужда от лаптоп, но не ви се дават твърде много пари за нов? Ще ви кажем, че не е и необходимо. В повечето случаи един лаптоп втора ръка ще ви свърши същата работа, ако не и по-добра, за много по-малко пари.

За да изберете обаче този, който е подходящ именно за вас, трябва да направите детайлно проучване и да сте наясно за какво ви трябва.

Защото изборът на лаптопи втора употреба е голям, но не всеки отговаря на вашите критерии и ще ви свърши работа. Ето няколко важни въпроса, на които да си отговорите, преди да прибегнете до закупуването.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 25 седмици ago – Популярно от 2 години 25 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да си изберем перфектен лаптоп втора ръка за работа?

https://dni.bg

ъпросът е дали да предпочетем лаптоп втора ръка, или нова машина за работа. В повечето случаи първият вариант е за предпочитане, освен ако не се занимаваме с графичен дизайн или тежък видеомонтаж, където така или иначе десктопите са по-удачен вариант. Употребяваните преносими компютри са за предпочитане в много други ситуации поради ред причини. Най-съществената е цената – и най-скъпите лаптопи втора употреба са по-евтини от новите машини, дори и да ги превъзхождат по технически характеристики.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 25 седмици ago – Популярно от 2 години 25 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Можем ли да се насладим на футболен мач с монитор втора употреба?

https://www.sportlive.bg

В днешни дни мониторите са достигнали върховно качество на картината. Проблемът обаче си остава тяхната цена. Ако все пак искате да гледате футболен мач на последен модел монитор, но нямате необходимите средства, то може да си закупите монитор втора ръка на супер изгодна цена.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 25 седмици ago – Популярно от 2 години 25 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да си изберем магазин, от който да закупим компютърна техника втора употреба?

https://petel.bg

Покупката на компютърна техника втора употреба може да бъде отлично решение, както за лично ползване, така и във връзка с реализиране на професионални задачи. Такава сделка може да бъде в пъти по-евтина от заплащане за чисто нова машина (или машини), без да има съществена качествена разлика. На пазара са налични адекватни и отлично работещи опции компютри втора ръка, подходящи за множество дейности. Но трябва да сме сигурни, че мястото, от което пазаруваме, е надеждно.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 25 седмици ago – Популярно от 2 години 25 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Има ли смисъл да инвестираме в работни компютри втора ръка, за да оборудваме офиса си?

https://eurocom.bg

Естествено, водещият довод да се насочим към компютри втора употреба за офиса е себестойността на пакета. Цялостно оборудване на работното пространство с напълно нови машини струва скъпо. Затова няма нищо лошо и ненормално в това поне част от апаратурата да е втора употреба, стига да функционира изправно и да не е морално остаряла.

Ако закупуваме в пакет лаптопи, излезли на пазара преди 2-3 години, то е твърде вероятно да няма никакъв проблем всичките ни работни компютри да идват от вторичния пазар.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 25 седмици ago – Популярно от 2 години 25 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Компютърна техника втора употреба - какво трябва да знаем преди да направим покупка?

https://epis.bg

Πoĸyпĸaтa нa ĸoмпютъp втopa pъĸa e peшeниe, ĸoeтo cpeщa мнoжecтвo пpивъpжeници днec. Te пoзнaвaт пpeдимcтвaтa нa тoзи тип инвecтиция, нo мнoгo oт тяx изпитвaт зaтpyднeния, ĸoгaтo биxa иcĸaли дa нaпpaвят тaĸaвa пoĸyпĸa. Cигypнитe внocитeли и тъpгoвци нa yпoтpeбявaнa тexниĸa в ceгмeнтa ĸoмпютpи и лaптoпи, ĸaтo PCLife нaпpимep, мoгaт дa ви гapaнтиpaт тexничecĸa изпpaвнocт нa ycтpoйcтвaтa.

Kaĸви ca ocнoвнитe acпeĸти, c ĸoитo cлeдвa дa ce зaпoзнaeм пpeди пoĸyпĸaтa нa ĸoмпютъp или лaптoп втopa yпoтpeбa? Oтгoвopитe oбoбщaвaмe нaĸpaтĸo в cлeдвaщитe peдoвe.

https://epis.bg/tehnika/kompiutri-vtora-upotreba/

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 25 седмици ago – Популярно от 2 години 25 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как геймърските компютри, освен за забавление, могат да служат и като инвестиция?

https://gamanews.bg

Висок клас геймърски компютри могат да ви бъдат от полза много повече от това просто да се насладите на любимите си видео игри. Това са устройства, характеризиращи се с високи нива на производителност, което ги прави отличен избор в изпълнението на задачи като 3D моделиране, видеообработка, звукозапис и обработка на музика, както и други, изискващи висока производителност на хардуера. Това са изисквания, на които напълно отговаря един такъв компютър.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 25 седмици ago – Популярно от 2 години 25 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Можем ли да зарадваме половинката си с лаптоп втора ръка?

https://hotarena.net

Не всеки се радва да получава нови и красиви, но чисто символични и безполезни вещи. Един употребяван компютър може и да не е най-лъскавата опция за жест към гаджето, но тя би оценила, ако комбинира практичност, качество и все пак приличен външен вид. Запазен и работещ лаптоп втора употреба може да съчетава всички тези характеристики.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 25 седмици ago – Популярно от 2 години 25 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Къде може да си купим изгодно лаптоп втора ръка?

http://www.bnews.bg

Лаптоп втора употреба може да се закупи в заложни къщи, аукциони и групи в социалните мрежи, но най-добрата опция е да се доверите на специализиран магазин за компютърна техника втора употреба.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 25 седмици ago – Популярно от 2 години 25 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Предимствата да си закупим монитори втора употреба

https://ipotpalmax.com

Мониторът е периферията, която ни позволява да виждаме картината, която се предава от компютъра. В него е работата ни, той може да бъде източник на приятни изживявания, през него комуникираме с близките си.

Като всеки друг продукт, мониторът също има определена цена, която обаче често е по-висока от предвидената. Тогава всеки се замисля дали спестените средства си заслужават, ако си закупи монитор втора ръка.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 2 години 25 седмици ago – Популярно от 2 години 25 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Бързи бележки - наистина бързи!

https://blog.proaktivni.com

Залисани в ежедневието, понякога може да забравим различните си приложения и електронни тефтери , за да видим какво е на дневен ред.

Със сигурност обаче, коЛкото и да сме заети, отваряме телефона/компютъра си многократно през деня.

И нашите най-важни задачи и бележки са точно там, напомнящи за себе си, преди да сме успели да се заровим с социалните мрежи или в имейла си.

Разширението е с изключително изчистен дизайн, но с достатъчно функции, за да може всеки да го настрои според собствения си вкус.

Прочети още »
Публикувано от alecha 2 години 44 седмици ago – Популярно от 2 години 44 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Лаптопи втора ръка – подходящи ли са за добро геймърско изживяване

https://rnews.bg

Страстта към електронните игри с право се смята от мнозина за скъпо хоби. Това е така, защото голяма част от запалените геймъри не се скъпят, за да си осигурят техника от най-висока качество и с оптимални параметри. Но няма ли вариант да се спестят пари и същевременно да се осигури пак така удовлетворително гейминг преживяване? Има, разбира се, ако се потърсят варианти сред лаптопи втора ръка от висок клас.

Прочети още »
Публикувано от Kneekicker 3 години 3 дни ago – Популярно от 3 години 3 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Онлайн магазин ZettaByte

https://zettabytex.com

Онлайн магазин ZettaByte: Компютърни компоненти и периферия, гейминг мишки, слушалки. Голямо разнообразие от светещи и механични клавиатури. Домашна и офис техника и консумативи.

Прочети още »
Публикувано от zettabyte 3 години 1 седмица ago – Популярно от 3 години 1 седмица
Категория: Компютри   Етикети:
1

Смяна на термопаста на видеокарта

https://www.kriptovaluti.net

Как да сменим термо паста на видеокарта - полезни съвети за хора, които копаят, специално подготвени от Криптовалути НЕТ

Прочети още »
Публикувано от pavel 3 години 12 седмици ago – Популярно от 3 години 12 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Топ карти за майнинг

https://www.kriptovaluti.net

Видеокарти, които си струва да закупите за набавяне на криптовалути

Прочети още »
Публикувано от pavel 3 години 13 седмици ago – Популярно от 3 години 13 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Crypto Tab - Биткойн Браузър

https://cryptotabbrowser.com

Много хора се питат дали могат да печелят биткойни, докато сърфират в интернет, гледат клипове в ютуб, фейсбук и т.н.
Да, това е възможно.
Става дума за браузърът Cryptotap. Можете да го изтеглите от Google play за андроиди
за PC. ЩЕ се радвам ако използвате рефералния ми линк, който е : https://cryptotabbrowser.com/19037703

Прочети още »
Публикувано от neprot 3 години 22 седмици ago – Популярно от 3 години 22 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

лаптопи втора ръка

https://www.pclife.bg

Маркови лаптопи втора ръка с безплатна доставка на утвърдените производители Lenovo, HP, Dell, Panasonic само в магазин PCLife. Възможност за покупка на всеки лаптоп на изплащане с TBI Pay. Ела на място в магазините в Пловдив и Стара Загора.

Прочети още »
Публикувано от siyanavalerieva 3 години 24 седмици ago – Популярно от 3 години 24 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Сервиз, дисплеи и резервни части за лаптоп

https://LaptopBG.com

Бърз, компетентен, добър сервиз за лаптопи и настолни компютри в София. Продажба на нови и употребявани лаптопи и резервни части - дисплеи, зарядни, CPU, RAM, хард дискове, SSD и други.
Експресна смяна на дисплей на лаптоп. Голямо разнообразие от LCD матрици за лаптоп на склад - нови и втора употреба.
Безплатна диагностика, решаване на хардуерни и софтуерни проблеми, почистване и профилактика на лаптоп. Оптимизиране и ъпгрейд на бавно работещ лаптоп.
Ремонт на счупен корпус на лаптоп - счупени или откъртени панти, горен капак, основа.

Прочети още »
Публикувано от ilian359 3 години 34 седмици ago – Популярно от 3 години 34 седмици
Категория: Компютри   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama